אז אחרי ששאלתי לגבי העבודה

אז אחרי ששאלתי לגבי העבודה

פיטרו אותי ולמה? מאחר ואיחרו בתשלום המשכורת (ובעצם עד היום לא קיבלתי את משכורת פברואר) הגשתי מכתב למעסיק שלי לקבל את המשכורת לפני שאני פונה להליכים משפטיים לצורך גביית המשכורת שלי. בתגובה למכתב הדרישה הזה קיבלתי הודעת פיטורים מייידית ויש בכוונתי להגיש תביעה בבית הדין לעבודה נגד המעסיק. אני מעוניינת לדעת ולו רק מתוך סקרנות מה הקלפים מספרים לי לגבי סיכויי הצלחה בתביעה כזאת. איזו פריסה ואיזו שאלה כדאי לי לשאול?

צ ל י ל 8

New member
היי אמא בריבוע

את יכולה לשאול: מה הסיכוי שלי לקבל את הכסף שמגיע לי בהליכים משפטיים בחודש הקרוב? 7 קלפים+קלף סיכום

../images/Emo51.gif והפריסה:

לפי השאלה מה הסיכוי שלי לקבל את הכסף שמגיע לי בהליכים משפטיים בחודש הקרוב הקלפים (מימין לשמאל): נער המטבעות, כוח, שלושה גביעים, שלוש חרבות, ארבע חרבות, אס הגביעים, שני גביעים קלף הסיכום: קיסרית

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif יקח לי קצת זמן לענות לפריסה זו

היא לא קלה... אולי רק בערב

../images/Emo51.gif בכולופן ../images/Emo39.gif

פריסה לא קלה
לפעמים גם התשובה לא קלה. סבלנות יש לי

מדובר על אותו מקום עבודה ששאלתי

לגביו כאן נראה לכם שלפי הפריסה מהשאלה הקודמת שלי לגבי ההצלחה במקום העבודה אפשר בדיעבד לראות את הפיטורים והבעיות?

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif אשמח לפרשנויות נוספות

מה - נער המטות הסיכוי - כח שלי - 3 גביעים לקבל - 4 חרבות את הכסף שמגיע לי - 3 חרבות בהליכים משפטיים - אס הגביעים בחודש הקרוב - 2 גביעים קלף הסיכום: קיסרית אין ספק שיש כאן הרבה רגש בשאלה... כעס... הפריסה לא הכי חיובית
את באה בגישה של מגיע לי (נער המטות). ותאמיני לי, עפ"י חוק אכן מגיע לך כולל סכומים של הלנת שכר וכו'... הסיכוי הוא קצת בעייתי (כח) כי תצטרכי לפעיל הרבה כוח ומאבקים על מנת לזכות במה שמגיע לך. את בתור 3 גביעים - אני חושבת שזה בא להזהיר אותך לא ללכת על זה בקלות ראש, אלא לקחת את העניינים ברצינות. 4 חרבות במילה "לקבל" מראה שעצם קבלת הכסף תתאחר מעבר למצופה. אני לא יודעת מה הבעיה במקום עבודתך ומדוע הם מעכבים משכורות (כבר נאמר בפריסות קודמות שיש שם דברים "לא כשרים" ומשהו שם לא בסדר)ף אבל נראה כי את הכסף תקבלי קצת מאוחר. לגבי הכסף שמגיע לך - 3 חרבות - כאן נראה כי צפויה לך אכזבה. אני אומר לך למה אני נורא מתלבטת בפריסה הזו. מצד אחד אני יודעת שעל פי חוק המעסיק חייב לשלם משכורת מקסימום עד ה-10 לחודש העוקב, אחרת יש ריביות של הלנת שכר. כלומר, אני בטוחה שמגיע לך. אבל - הפריסה מראה קצת קושי. אני מנחשת שאולי את מצפה גם לקבל בעקבות כך גם פיצויי פיטורין? כי אם זה כך, אז זה מסביר את כל הקושי שבפריסה. אם את מעוניינת לקבל כספים נוספים - כאן תהיה הבעיה. אס הגביעים ב"הליכים משפטיים" קצת לא ברור. אולי זה מרמז על מאמצים רגשיים שתיאלצי לעבור בעקבות כך. החודש הקרוב מאופיין ב-2 גביעים שמראים אולי על פשרה וניהול משא ומתן עם המעסיק. הקיסרית כקלף סיכום-תשובה חיובית מאוד. דיי מוזרה הפריסה. ייתי מייעצת לך לעשות פריסה נוספת ולשאול: מה עליי לעשות בכדי לזכות בכסף שמגיע לי ממקום עבודתי? 6 קלפים+קלף סיכום

זה אומר לי די הרבה הפירוש הזה

ככה: אני דורשת בנוסף לשכר שמגיע לי כי עבדתי ולהלנת שכר שמגיע לי כי הוא לא משלם בזמן או לא משלם בכלל, פיצויים בגין נזקים שנגרמו לי ופיטורים לא מוצדקים. אם המעסיק יהיה מוכן לפשרה וישלם לי את מה שמגיע לי ממילא ולא יעשה בעיות אני בהחלט אהיה מוכנה לוותר על הסכומים האלה. המעסיק
מדובר בבחור צעיר למדי שכנראה נולד עם כפית של כסף וחושב שהוא מינימום מלך העולם אם לא אלוהים (נדמה לי שזה אותו דבר בעצם). נאמר לי שהוא ידוע כ"עושה דווקא" וכנראה בגלל זה עלול להתעכב התשלום כי הוא רוצה למצות את ה"דווקא" שלו עד תום. ברור לי שאם זה יגיע למשפטים וזה יהיה תלוי בשופט/ת אז אני אזכה לקבל את מה שמגיע לי ולכן אני שמחה לדעת שקלף הסיכום מצביע על תשובה חיובית. אני בהחלט לא לוקחת את הסיפור בקלות ראש, אני בכוונה לא מיד רצה לפתוח תיק ולהכין תביעה כי אני רוצה להתייעץ עם אנשי מקצוע ולכתוב את כתב ההגנה הברור והצודק ביותר ולא לשכוח אף פרט חשוב בנושא. והנה הפריסה לפי השאלה החדשה: מה עליי לעשות בכדי לזכות בכסף שמגיע לי ממקום עבודתי ואלה הקלפים מימין לשמאל: יום הדין, חמישה מטבעות, תשע חרבות, אס החרבות, אס המטות, מלך המטות קלף הסיכום: ירח

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה - יום הדין עליי - 5 מטבעות לעשות - 9 חרבות בכדי לזכות בכסף שמגיע לי - אס החרבות ממקום עבודתי - מלך המטות קלף הסיכום: ירח קודם כל עלייך להפסיק להיות מודאגת בקשר לכך (9 חרבות). 5 מטבעות מעידים בבירור שמדובר בחיסרון של כסף, הכסף שלא שולם לך. הכסף אכן מגיע לך (אס החרבות) ואני חושבת שהכסף ייפסק לטובתך, למרות שמקום עבודתך ייאבק בך (מלך המטות). הירח כקלף סיכום מציע לך לדעתי ללכת עפ"י האינטואיציה שלך, ובשילוב עם יום הדין כקלף פותח מייעת לך אכן ללכת לבעל מקצוע שיוכל לייעץ לך בצטורה הטובה ביותר. האם את חברת הסתדרות? כי אם כן, כדאי לך לפנות אליהם.

היה לי פעם כרטיס חבר בהסתדרות

אני לא יודעת אם הוא עוד בתוקף. לעומת זאת, את הייעוץ המקצועי אני חושבת שאני יכולה למצוא אצל עורך דין שהוא לקוח שלי מספר שנים ויש ביננו אמון מלא ואני סומכת עליו. אולי זה הכיוון שאבחר בו, כרגע כבר ביקשתי ממנו מעט עזרה בהכנת התביעה.
רבה, הפריסות האלה והפירושים כאן עזרו לי מאוד. אני מחוזקת בדעה שלי ובמחשבה שלי להגיש את התביעה נגד המעסיק ואני בטוחה שבסופו של דבר אקבל את מה שמגיע לי.

blackcat2

New member
למיטב זכרוני../images/Emo9.gif

את יכולה לקבל יעוץ משפטי מההתסדרות במחיר סמלי אבל אח"כ את צריכה להפוך לחברה ולשלם דמי חבר חודשיים. אם המצב הרעוע של המשק זה אף פעם לא נורא להיות חברה. בי ובהצלחה.

למעלה