אז אחרי 1/2 לילה ללא שינה וכאב ראש

Sharon_1

New member
אז אחרי 1/2 לילה ללא שינה וכאב ראש

ענק. אין לי החלטה בעניין השמלות. בהחלט עזרתן לי להוריד את 2 האחרות מהפרק. נשארה רק השמלה הראשונה שהעליתי - זו האחרונה שמדדתי. וד"א כמעט לא מדדתי אותה, כי על קולב היא נראתה זוועה. היא נראית מאד יפה, יותר שמלת ערב מאשר כלה. ואני מפחדת שהיא לא כלתית מספיק. הראיתי לליאור את 3 השמלות בקטלוג - והוא אמרו שהוא לא יכול להגיד מה הכי יפה, כי על הגוף זה נראה שונה. והוא אכן צודק. מה גם שיש לי בעיה להחליט על שמלה לפני שאמא שלי רואה אותה, לפחות בתמונות. סה"כ היא המממנת. אז אני חושבת שמגיע לה לראות לפני שאני משלמת. וד"א לכולכן יש טעם יקר. זו השמלה הכי יקרה שראיתי. כל השאר עלו בסביבות 400$ וזו עולה 600$ ועד יום ראשון יש עליה הנחה של 75$ . ליאור אומר שאעזוב את ההנחה כי גם ככה זו לא הנחה רצינית. ואחכה עד קצת, עד שאהיה סגורה לגמרי עם עצמי ואראה עוד חנות אחת לפחות. הקטע הוא שפה כולם הולכים על אותו שטנץ. הנפוחות האלה. וזה לא ממש אני. אז נכון, השמלות הנפוחות היו באמת מאד יפות עליי, ונראיתי נסיכה, אבל זו לא אני. לעומת זאת, עם השמלה שכולכן אהבתן, הרגשיתי יותר אני, כי סה"כ הגזרה היא ישרה ולא מתרחבת. הקטע הוא שמדדתי אותה ב IVORY וזה היה מאד יפה, אבל הייתי רוצה למדוד אותה גם בלבן. ואין להם. ולהזמין יקח עוד חודשיים, ואז כבר יהיה מאוחר מדי. אז אני ממש בדילמה. אומנם השנהב היה מאד יפה. אבל אולי זה מה שמפריע לי שהיא לא לבנה. היא אכן מאד יפה, והרבה יותר אני מהאחרות, למרות שהיא קצת נוצצת, אבל אני לא שלמה ב - 100%. והזמן כ"כ קצר. מה עושים?

שרונס

New member
לא קונים שמלה שאת לא שלמה איתה!

זה גם לא הצבע שחיפשת וגם את לא שלמה אם השמלה, אז איפה ההתלבטות? תלכי לעוד חנויות. אני בטוחה שיש עוד לפחות שמלה אחת לא נפוחה שאת יכולה למצוא. מכסימום, אם לא תמצאי כלום, תמיד תוכלי בסוף לקנות אותה. גם לי ההנחה לא נשמעת מספיק משמעותית כדי שתכנסי ללחץ ותרוצי לקנות אותה לפני יום ראשון. כמו שאמרת, את יכולה גם ללכת לחנות לשמלות ערב ואולי שם תמצאי שמלה לא נפוחה. בהצלחה! שרון.

Sharon_1

New member
כן, את צודקת. הבעיה היא

שאני מתה לראות אותה בלבן, ואולי אז אני אהיה שלמה איתה. אבל אין.

שרונס

New member
ואין אותה בחנויות אחרות?

הבנתי ששיטת המכירה בארה"ב היא שיש חברות שמוכרות את השמלות שהן מעצבות לכמה חנויות נבחרות. אולי תעשי חיפוש באינטרנט על שם החברה שעשתה את השמלה ואם יש לחברה אתר גם תהיה שם רשימה של כל החנויות שמוכרות את השמלות שלה. שרון.

Sharon_1

New member
כן, אבל זו חנות שמעצבת לעצמה

אני צריכה לבדוק איפה יש להם עוד חנויות, ואם זה קרוב.

Sharon_1

New member
זו החנות שהכי קרובה אליי

יש עוד כמה , אבל במרחק יותר גדול-אם לא תהיה ברירה, אני אסע לשם. לחנות קוראים DAVID´S BRIDAL

*שיר

New member
מסכימה בהחלט עם שרון!

אל תתפשרי אל שמלה שאת לא שלמה איתה. אח"כ תתבאסי כל פעם שתראי שמלות אחרות, כי תחשבי שאולי הן יותר מוצלחות... תגידי, מתי את באה לארץ? אולי תנסי למצוא פה משהו? (אני יודעת שדיברת על זה כבר, אבל אני לא זוכרת)

pumpkinle

New member
אם את לא שלמה איתה אז אל תקני אותה

לפעמים צריך ללכת לפי האינטואיציה כנראה נדלקה לך איזה נורה אדומה לגביה, לדעתי את צריכה להתחשב בזה כלומר תפעלי לפי מה שאת מרגישה באמת ואל תכניסי שיקולים ששיכים ל-mind (כמו לדוגמה שכרגע יש עליה הנחה)

Sharon_1

New member
מה שאני מרגישה?!

שאני מבולבלת. ורוצה את אמא או ליאור שיחליטו!

pumpkinle

New member
ברור שזאת החלטה שלך אבל

אני באופן אישי לא היתי קונה שמלה בלי אמא אז אם גם את כזאת ואת מעריכה את מה שיש לה להגיד ואת סומכת על הטעם שלה אולי באמת עדיף שתחכי לה

Sharon_1

New member
זהו - שחשבתי לשלוח לה את התמונות

כמו שפרסמתי כאן, כי מן הסתם היא לא תבוא לכאן לראות אותן. אבל היא באירלנד עכשיו. דווקא עכשיו היא צריכה לנסוע. אני יודעת שאם היא היתה איתי אתמול כבר הייתי סוגרת על שמלה.

למעלה