אז אחרי 6 ימים של זריקות

מצב
הנושא נעול.

לימקי

New member
אז אחרי 6 ימים של זריקות

אז אחרי 6 ימים של זריקות
יש תגובה טובה לדברי הרופא שלי הרירית כרגע 13 מ"מ ויש לי 13 זקיקים 8 בימין ו5 בשמאל. מעט התאכזבתי כי לפני 3 שנים בשלב הזה היו לי 18 זקיקים. אבל כמו שהרופא שלי אמר כל הזקיקים נראים טובים וצריך להיות אופטימים ולקוות שבשאיבה כולם יכילו ביציות תקינות שיופרו והתפתחו לעוברים. אז עכשיו אני ממשיכה להזריק עד יום א' ואז שוב בדיקת דם וUS ונראה כיצד הדברים יתפתחו אם הכל יהיה כמצופה אז כנראה שהשאיבה תתבצע ביום ד'. מחכה להיות כבר אחרי.

eti4740

New member
לימקי את בידיים טובות בהצלחה !

אז אחרי 6 ימים של זריקות
יש תגובה טובה לדברי הרופא שלי הרירית כרגע 13 מ"מ ויש לי 13 זקיקים 8 בימין ו5 בשמאל. מעט התאכזבתי כי לפני 3 שנים בשלב הזה היו לי 18 זקיקים. אבל כמו שהרופא שלי אמר כל הזקיקים נראים טובים וצריך להיות אופטימים ולקוות שבשאיבה כולם יכילו ביציות תקינות שיופרו והתפתחו לעוברים. אז עכשיו אני ממשיכה להזריק עד יום א' ואז שוב בדיקת דם וUS ונראה כיצד הדברים יתפתחו אם הכל יהיה כמצופה אז כנראה שהשאיבה תתבצע ביום ד'. מחכה להיות כבר אחרי.
מקווה שלא תתאכזבי תחשבי חיובי כי מס 13 זה מס מזל חשבת על זה? בהצלחה.

לימקי

New member
תודה על העידוד

מקווה שלא תתאכזבי תחשבי חיובי כי מס 13 זה מס מזל חשבת על זה? בהצלחה.
תודה על העידוד
אני יודעת שאני בידיים טובות. ואני נותנת בו אמון מלא. רוצה כבר להיות אחרי. מה קורה איתך? איך אצלך מתקדמים הדברים?

אמאלה2

New member
נשמע מצויין!

אז אחרי 6 ימים של זריקות
נשמע מצויין!
תגובה נהדרת אחרי 6 ימים. שימשיך ככה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה