אז- איזה אלבום הוא הכי אחי?

porky169

New member
אחד הזמרים הכי טובים

במקום הראשון אצלי איך לא דני סנדרסון גידי במקום השני אבל המכובד! שלום לכולם! אני ניר בן 17 מעריץ את גידי עוד מגיל שלוש כשראיתי אותו לראשונה בפסטיגל 91(שאגב אני מחזיק בקלטת הזאת עד היום ושומר עליה מכל משמר כי לדעתי זה הפסטיגל הכי טוב שהיה אי פעם) הדיסק שאני הכי אוהב של גידי זה דרך ארץ - דיסק רוק משובח כמו שצריך להיות.

פסטיגל 91../images/Emo99.gif

טוב נו, זו לא חוכמה. גם פסטיגל וגם גידי, מה אפשר לבקש יותר? דרך ארץ זה בהחלט דיסק משובח, אבל אני עוד לא גיבשתי דעתי בענין הדיסק האהוב עליי, איך אפשר לבחור בכלל? ברוך הבא לפורום
פסטיגל 91...נקודה!

YulaShpil

New member
מבחינתי יש 2 אהובים:

האלבום הראשון, ואלבום האוסף: שירים שהתפזרו - שמסכם את כל תקופת הפעילות המוסיקלית שלו מתחילת הדרך ב-1973, עד 1993, השנה שיצא האלבום הזה...

אורי404

New member
צריך להוציא לדעתי אוסף המשך.

בעבר גידי גוב התארח בפורום מוסיקה ישראלית של Y-NET. כתבתי כי לדעתי כדאי שייצא אוסף המשך, שיכלול שירים מהפסטיגלים, שלא יצאו עד כה, שירים מלילה גוב, שלא יצאו עד כה, כמו: גרסה ל"אמסטרדם" המהממת ועוד, את הביצוע ל"אין עוד יום" ביחד עם סבלימינאל ועוד שירים נדירים. נקווה שיהיה כזה אוסף בעתיד.

אז- איזה אלבום הוא הכי אחי?

אלבומים ואוספים רבים של גידי ראו אור במשך השנים, חלק טובים יותר וחלק פחות. מה האלבום שהכי עושה לכם את זה?

yaeli123

New member
מה השאלה בכלל?

אין עוד יום. אהמ... וגם דרך ארץ. וגם שירים שהתפזרו וגם 40:06 וגם תקליט ראשון... אוף. איך אפשר להחליט?

נכון מאוד צודקת../images/Emo140.gif

איך אפשר לבחור איזה אלבום הוא הכי אחי אצל זמר שאוהבים. לפי דעתי כל האלבומים של גידי גוב טובים ומעולים וקשה לבחור.

darksideonline

New member
האלבום הכי טוב

זה "אין עוד יום" המעולה,עם המשוררים הכי גדולים שיש לנו במדינה,היתה תקופה שלא הפסקתי לשמוע אותו בהפסקות בית הספר. חבל שאין עוד לילה גוב, היתה איכות בטלוויזיה )-:

shiptz

New member
בהחלט: איו עוד יום

אבל אם הייתי צריך לבחור שיר, אז "עדיין מחכה לך" מאיזה אלבום זה ?

goldyboy

New member
אכן

דרך ארץ - ההופעה
אחלה אלבום. עד היום המערכון על מייקל ג'קסון קורע אותי מצחוק
והביצוע של גידי וקליינשטיין ל"ככה את רצית אותי" של תמוז ענק
אחחח, זו היתה התקופה שיכולתי לשמוע את קליינשטיין בלי לרצות לשבור את הרדיו

האלבום הראשון משנת 1978

תקליט יפה ונאיבי, שמציג את יוני רכטר במיטבו כמלחין ומעבד. מה שבולט באלבום הזה היא העובדה שהוא לא נעשה תחת פיקוח של יחצנ"ים ומנהלים אישיים אלא מדובר באוסף שירים שבן הארץ, יוצא להקת הנח"ל, בחר על פי טעמו. היום כבר לא עושים אלבומים כאלה; היום האומן "ממותג" והתדמית מכתיבה את המוסיקה. אז לאמנים היה חופש רב יותר והתוצאה ניכרת גם אחרי כמעט 30 שנה

למעלה