אז איזה מין טיפוס אתם?..

pain is MY love

New member
אז איזה מין טיפוס אתם?..

נגיד והחבר/ה זרק/ה אתכם/ן, החברים לא מדברים איתכם והכלב שלכם הלך לאיבוד או במילים אחרות: אתם בבאסה אטומית! מה תעשו? תשתו 59 כוסות של וודקה רדבול עד שתשכחו איך קוראים לאמא שלכם או תבלסו המבורגר 330 גרם באגאדיר עם צ'יפס סלט וקולה בצד. היום הייתה לי דילמה קשה בנושא.. בסוף הלכתי על ה160 גרם המבורגר (אני עדיין לא בהמה) ואני מאמינה שבסופ"ש יגיעו הוודקות... אני מתקדמת ומצליחה לשלב בין שתי מנות התנחומים שלי...

pardoi

New member
זה מאוד אינדיוידואלי

אני בתקופתי לא רציתי לצאת=שזה כבר הוציא את החלק של השתייה... ולגבי אוכל..לא הייתי רעבה ככה שזה פוסל גם את האופציה הזו.... יהייה בסדר ואם בא לך לדבר....אני פה

ס22ית

New member
אני...

כשממש בבאסה..אין דפוס אחיד. או שבוכה <לעצמי או למישהו מהחברים, אם נשאר כזה
> או שלוקחת את האוטו..שמה
ונוסעת ונוסעת ונוסעת.. או ששוקעת באיזו תכנית או סרט מצחיקים או מותחים.. ולגבי אוכל? או שאין חשק להכניס כלום לפה <כבר קרה שירדתי כמה קילו בגלל באסה..> ואם כן...אז עדיף משהו מתוק.

Final Cut

New member
מעשנת כמו קטר והולכת לפאב לפלרטט

עם בחורים שווים... נו אז נשמע טיפה פתטי, אבל זה טיפה עוזר:)

sharonchu

New member
אני ניסיתי את עניין האלכוהול

והכרתי גבר שבחיים לא הייתי יורקת לכיוונו ,מזעזע בקיצור( חתיך אבל מהההההה דפוק לא דמיינתי שיש כאלו דפוקים בעצם ידעתי ,אבל לא חשבתי שאתקל בכאלו אישית) ונתקעתי איתו כמה חודשים בגלל הבאסה שעוד הייתה לפניו וזה לא ממש עזר לי לא מומלץ הרבה אלכוהול ושברון לב תאמיני לי שלא ,מניסיון אולי תנסי ללכת על קטע של טיפול אנרגטי שיחזיר לך קצת וייב למשהו חדש יש כ"כ הרבה אנשים שיכולים לתת לך פוש רציני רק תלכי למישהו עם המלצות ולא לשלרטנים בהצלחה

פוEט

New member
מה שיקרה../images/Emo27.gif

פשוט טיול לחו"ל הרחק ממקור הבאסה

h a l o o

New member
עם הוודקה יבוא החיוך

אצלי הוודקה תגיע רק בראשון.... בעסה... צבא...

הממ או שהייתי הולך לחבר או משהו..

או שהייתי נופל על איזה סרט... אולי הייתי שם איזה משחק אסטרטגיה במחשב.. שורף שעתיים שלוש.. שוכח את הבאסה... אפשר גם סתם לשים איזה דיסק לשמוע ולשכב על המיטה סתם להריץ מחשבות... אה אפשר גם לפתור הכל עם 5.56.... סתם סתם.. אני בטוח שהצרות שלך לא כאלה גדולות...

TalKz

New member
אני אישית - MOVING ON

עדין לא נולד משהו שיגרום לי לאבד את עצמי בקטעים כאלה...

נועם m

New member
הממ...

כשאני בבאסה אני נוטה להסתגר מאוד בתוך עצמי. אני לא יוצאת כי זה רק מכניס אותי יותר לבאסה. לפיכך, לרוב האופציה היא אחת מהשלוש: להכנס עמוק למיטה ולטחון שוקולד; לקחת את האוטו ולנהוג עד שאני מצליחה לרוקן את הראש קצת; ואם אין אוטו, אז אותו הדבר רק בטיול עם הכלבה.

למעלה