אז איזה סרט בקולנוע ממש שווה????

libi k

New member
אז איזה סרט בקולנוע ממש שווה????

אם יש בכלל..... על מה אתם ממליצים?

חולוני

New member
אם את אוהבת אמנות

אז פולוק, על חייו של של אמן המופשט ג`קסון פולוק. ואם לא, אז לא.

libi k

New member
כן....הביקורות שיבחו....

אבל אני מיתעניינת בסרט חדש שעוד לא עלה על המסך קוראים לו``סטייט פינת מיין``......אתם יודעים באיזה תאריך הוא יעלה על המסך.?? (אני יודעת שהראו אותו בפסטיבל הקולנוע בירושלים)

leeloo

New member
סטייט פינת מיין

את בטוחה שככה קוראים לזה בעברית?! לא משנה, שמעתי אחלה ביקורות על הסרט גדוש המפרוסמים האלה כגון: שרה ג`סיקה פרקר (סקס והעיר), אלק בולדווין, ג`וליה סטלייס, הזה ששיחק גם במגנוליה וגם בכשרון של מר ריפלי (השמן-משקפופר), ועוד מלא מלא שחקנים נהדרים. ג`סיקה אפילו מספרת על אהבתה ל-``Jewish man`` בהחלט שווה צפייה.

ראיתי את אמריקן גאי והוא היה גדול

נכון שהז`אנר הזה של קומדיות נעורים פרועות כבר כמעט מוצה (ע``ע אמריקן פאי,יש לה את זה וכו`) אבל עדיין זה סרט כזה מצחיק שבא להתפוצץ.

אמריקן גאי?

טוב...החלטתי להיכנס כי היה לי די משעמם...בכל מקרה, אני וחברה שלי נתקענו בקניון בלי יותר מידי ברירות וזה היה או אמריקן גאי או ספיי קידס בעברית, אז כבר הלכנו לאמריקן גאי....אולי צחקתי כמה פעמים, אבל זה היה סרט מגעיל...במיוחד הקטע עם הרדיפה בבית החולים...זה היה דוחה....

libi k

New member
סיפרו לי על הרדיפה אחרי האשך.......

זה נישמע כמו סרט דפוק ביותר! וגם הביקורות קטלו......

mor-co

New member
אפרופו סרטים מגעילים...

סרט שיצא לפני איזה שנה- מת לצעוק היה מגעיל ברמה אבל קורע...נחנקתי כמה פעמים...

סרט חמוד....

היה סרט חמוד ומהנה זה כמו אמריקן פאי בדיוק רק קצת פחות טוב אמריקן פאי עדיין הגדול מיכולם

leeloo

New member
אמריקן פאי

אני חייבת לציין שזה אחד מהסרטים היותר גרועים שראיתי בימי חיי. אנשים סביבי התלהבו מהסרט, ואז ראיתי אותו וכל-כך התאכזבתי! כזה סרט מטומטם... כל ההתלהבות שם מהסקס הממומש, לא-ממומש ממש אידיוטי. סרט דבילי, לא מצחיק, בלי מסר, אפילו בשביל הבידור זה לא טוב.

leeloo

New member
אני בכלל לא כבדה

לא ציפיתי הרבה מהסרט הזה, באתי בידיעה שזה סתם סרט בידורי, ולפעמים זה ממש כיף לראות סרטים כאלה, אבל אמריקן פאי פשוט סרט אידיוטי בטירוף! משמ לא מצחיק, וכל ההתעסקות שלו בנושא הסקס היא ילדותית ודבילית.... יש הרבה סרטים שפשוט כיף לצפות בהם, אבל זה לא אאחד מהם... אכזבה גמורה

למעלה