אז איזה רמזים היו עד עכשיו?

XUXA141

New member
אז איזה רמזים היו עד עכשיו? ../images/Emo58.gif

העלמות הדבורים (?) - נראה לי שלא סתם זה הוזכר כמה פעמים. איזכור האפלה והפחד ממנה. הכוכבים הנעלמים האם יש רמז גם בזה שכל הזמן חושבים שדונה והדוק' זוג, או שזה רק קטע קומי שחוזר על עצמו? ההכרות העתידית עם הפרופסורריבר סנג ההבלחות של רוז, באופן ברור בפרק הראשון, ובאופן לא ברור על מסך המחשב לשניה? עוד?

Tristana

New member
../images/Emo58.gif רמזים כלליים...

...יותר נכון איזכורים לכל מיני אירועים מהעבר, כמו הפעם הראשונה שפגשנו דאלק, את קפטן ג'ק ואת הארייט ג'ונס.

Tristana

New member
אה, וכמובן...

... כל העניין עם terraforming, יצירת חיים חדשים על כוכבים לא מיושבים, כמו בפרקים עם הסונטארנס וג'ני...

Jason2

New member
אממ

העלמות הדבורים זה דבר אמיתי שקורה, יכול להיות שזה סתם אזכור למען איכות הסביבה או משהו.

rose who

New member
אבל מה הקשר בניהם

נכון יש רמזים והכל אבל שאלת השאלות היא מה הקשר מה חוזר על עצמו חוץ מרוז והדבורים ובתחילת העונה שהזכירו הרבה את אמנת הצללים ולגבי הדבורים זה נראה לי ממש לא קשור אבל זה רק אני

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מה שמפריע לי ברמזים בשתי העונות האחרונות שהן לא ממש עוזרות לדוקטור ולמלווה שלו בעונה 1 הבאד וול עזר לרוז להבין מה היא צריכה לעשות בעונה 2 הטורצווד ועונה 3 הסקסון ואתה לא לבד לא עזר ממש

nick at noon

New member
אבל מי אמר שהם אמורים לעזור

הם אמורים לגרום לנו להיות סקרניים וזה הכל. חוץ מזה גם בעונה הראשונה הרמזים לא עזרו עד הפרק האחרון, אולי הם עוד יעזרו בפרק האחרון.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

בעונה הראשונה זה עזר לרוז להבין מה היא צריכה לעשות המוזר מבחינתי היא הרי למה הם משתילים לדוקטור כל מיני רמזים אם הוא לא אמור בכלל לגלות הרמזים? אני חושב שזה היה נחמד אם הוא היה מגלה וזה היה עוזר.... בכל מקרה אני מחכה כבר לפרקי הסיום

rose who

New member
יש לי תאוריה

האפלה נכון הצללים בספריה כאילו הפרק הראשון זה יהיה ממש קשה להיפטר מהם כנראה וכמו שהדוקטור אמר דאלק יורים לעין סונטרנס לעורף צללים הולכים בורחים ואז רואים בטריילר שהכוכבים נעלמים זה רק השערה לא נראה לי שזה משהו שבראסמי יקרה אבל זו תאוריה

למעלה