אז איזה שירים של נייטוויש יש לכם

danduuu

New member
אז איזה שירים של נייטוויש יש לכם

בנגן המוזיקה שלכם? לי אין כ"כ הרבה
Beauty of the beast Beauty and the beast Forever Yours Nemo Sleeping Sun וזהו נראה לי אז מה יש לכם?

TheImpactBoy

New member
ממ בעיתי,

יש לי זיכרון של 500 מגה... שזה לא הרבה בכלל, יש לי את WISHMASTER וההופעה המלאה END OF AN ERA. ועוד מלא שירים שונים מעורבבים...

lacrimosa girl

New member
רק ONCE. ../images/Emo3.gif

וסליפינג סאן נראה לי. שונאת אמפי3/4/666 או כל יצור קטן ושטני אחר

A Hilit

New member
../images/Emo12.gif אינלי שירים שלהם באמפי../images/Emo12.gif

אויש אני עלובה

Itay Simons

New member
מממ...

Dark chest of wonders רגיל+הופעה Feel For you Nemo Stargazers The Kinslayer The Wayfarer I wish I had an Angel Over the hills and far away+הופעה Planet Hell Ever Dream Wishmaster+הופעה End of all hope Sleeping Sun 2005 Higher than hope She is my sin Phantom pf the opera (הופעה) The Siren קצת הגזמתי מסתבר, בהתחשב בזה שיש לי רק חצי ג'יגה בערך מקום באם פי 3 XDDD

Cold Heritage

New member
הממ... אני אוהב לשמוע אלבום בתור

אלבום, עד עכשיו היה לי שבועיים את AAF [אין לי הרבה זיכרון
] הממ.. הייתה גם תקופה של ווישמאסטר לבד... כרגע יש לי את וואנס וסנצ'רי צ'יילד. אבל אם אני ממש רוצה שיר מסויים ויש לי אלבום אחר אז נאי מוסיף אותו :)

Amir Noy

New member
אממ...אוקי..תתכוננו...

כל השיר שיש לי על המחשב של נייטוויש.. יש לי גם באמפי..כולל הופעות זה יוצא..יש לי 73 שירים של נייטוויש =]

box 5

New member
לא משתמשת באמפי שלי...

עברתי לדיסקמן
יחי הנוסטלגיה! ואממ ככה כל פעם משתנה דיסק =]

אמממ

יש לי את כל וואנס ועוד כמה שירים מסנצ'ורי צ'יילד ואממממ גם קצת מווישמאסטר מספיק? עברתי את המבחן?

Liquid Dreams

New member
הוא יפסיק לעבוד לך../images/Emo11.gif

אייפוד זה מכשיר מרושע שאחרי שנה בערך מפסיק להטען ואזזזזזזזזז אתה צריך לשלם 70 דולר כדי שאפל יחליפו לך אותה
וזאת בדיוק הסיבה שבגללה האייפוד שלי נמצא על המדף חסר שימוש כלשהו

LadySilkworm

New member
איזה מזל שאין לי אייפוד P:

יש לי את האייריבר שלי מהיומולדת שלי שנה שעברה :}

Liquid Dreams

New member
אייריבר../images/Emo99.gif

לידיד שלי יש אחד.. הוא ממש טוב;[ הייתי קונה אייריבר אם לא הייתי מקבלת MP4 ממעריבP:

LadySilkworm

New member
זה גם לא כ"כ זול..

למרות שהדגם שלי כבר מתחיל להיחשב כ"מיושן" אז אולי אפשר למצוא אותו בקצת יותר זול. P:

למעלה