את הגירסה המיוחדת לרגל 10 שנים לסרט "כלבי אשמורת" - נראה לי שזה הבא בתור - וזה אמור להיות מצויין - עם כל מיני קטעים מצונזרים וסיפורים עסיסיים. זה כולל 2 דיסקים.
אני מאד אוהבת את הסרט ובקטע עם האוזן אני תמיד מוצאת לעצמי תעסוקה אחרת או פשוט עוצמת עיניים - ממש לא מסוגלת לראות את זה. בפעם האחרונה שיצא לי לראות הייתי על סף הקאה ולא הפסקתי לחשוב על זה כמה שבועות. בגירסה המיוחדת יש סצינה נוספת וארוכה במיוחד עם קטעים שלא הוכנסו לסרט, כנראה מטעמי התקפי לב אפשריים בקהל הצופים. יש לי הרגשה שאילן יראה את החלק הזה לבד.
זוכרת את הפרק שבו היא גילתה שאמא של במבי מתה? שכל השנים בעצם היא לא ראתה סופים של סרטים ו"מכרו" לה סופים אופטימיים? אז אני רואה סרטים, הרבה סרטים ומאוד מאוד אוהבת סרטים-רצוי בקולנוע אבל גם ב DVD הולך. אבל מה? אני (כך שמתי לב) לא רואה קטעים מפחידים מידי, כואבים מידי, אלימים מידי וכו. וככה קטעים קלאסיים מסרטים אני בעצם "מחמיצה" על ידי צנזורה עצמית. מה שכן אין לי בעיה לראות קטעים סופר סופר מפחידים (כשאני לבד) על ידי החלשת הווליום.
חוץ מזה, ראינו לאחרונה ב- DVD את "שר הטבעות" (יפה ומעניין, למרות שאנחנו לא מחובבי הז´אנר או ממעריצי טולקין). וגם את "נפלאות התבונה" - מעניין, למרות שיש לי הסתייגויות. אבל סרט לא רע, בסך הכל.
על קרטל הסמים בארהב בראשית ימיו בעלולי נורא אהב אני אהבתי אבל פחות - אהבתי את העובדה שזה מבוסס על סיפור אמיתי. זה תמיד יותר מעניין משום מה כשזה מבוסס על המציאות.
האנגלית ולא שרדנו למרות ההמלצות. חצי מהסרט מדובר בהודית ואז כשהם מדברים הודית הכיתוב הוא באנגלית, כשהם מדברים אנגלית אין כיתוב וזה מבלבל ומצריך ריכוז מטורף וזה למרות שאנחנו לוקחים רק סרטים באנגלית בדרך כלל (כי הם מגיעים הכי מוקדם לספריה ויש להם פחות ביקוש).
ראינו את זה לפני כמה שבועות ב- DVD... הרעיון נחמד ומעניין, אבל זה כל כך ארוך! פשוט לא נגמר! אז ה"ביקורות" אצלנו חלוקות - אני טוענת שזה סרט מעניין אבל מייגע, ואורי אומר שזה סתם גרוע...
בDVD: In the bedroom לא משהו. סתם ארוך ומייגע. סיסי ספייסק הייתה מועמדת על התפקיד לאוסקר אבל ממש לא מגיע לה לדעתי. עם מריסה טומיי. Insomnia עם אל פאצ´ינו נחמד אבל גם קצת חלבי לטעמי. The Cell או התא היה ממש מעניין. הוא לא מפחיד אבל מבחינה ויזואלית הוא אחלה. הבאסה היחידה - ג´ניפר לופז. Iris - על Iris Murdoch, סופרת בריטית שבסוף ימיה חלתה באלצהיימר ופתאום הכתיבה הפכה להיות מאוד קשה. סרט טישו אולטימטיבי במיוחד למי שמכיר אנשים בשלבים שונים של המחלה. בקולנוע: Red Dragon - טוב, האמת זו קצת הגזמה להגיד שראיתי את הסרט כי כל הזמן התחבאתי מאחורי גיא. זה הPrequel של שתיקת הכבשים, או במילים אחרות הסרט שמספר על מי שתפס את חניבל לקטר. סרט נחמד לבעלי קיבה חזקה.