אז איך אני?!

אז איך אני?!

איילת האביב המקסימה שאלה איך אני... השאלה הזו נשארה מהדהדת במוחי כמה שניות, לא פתורה, כחותכת את האויר שאני נושמת... אז איך אני באמת...? אני ישנה כבר שלושה ימים. כשאני לא ישנה אני מפיגה את הערות במשחקי מחשב מפגרים שמסיחים ממני את הדעת, שלא נותנים לי לחוש דבר. אני מתגעגעת לאבא ויחד עם זאת שמחה שהוא כבר לא סובל, מן אמביוולנטיות כזו שקשה לחיות איתה. אני דואגת לאמא, לאמא החזקה מדי שלי ויודעת שיבואו ימים קשים יותר כי מתישהו היא תתחבר לכאב העז הזה שמבליח את הנשמה. השבעה עברה חלפה לה ועכשיו, צעד אחד צעד צריך לחזור לחיים הרגילים, אני מנסה לעשות זאת בהדרגה, כמו טעימות קטנות מהחיים האמיתיים, שלא יהיה קשה נורא. למזלי יש לי עוד שבועיים ומשהו עד הכימו' הבא, מה שנותן קצת מרווח נשימה מכאבי הרגילים... אני אהיה בסדר. אני יודעת שאני אהיה בסדר. שולחת לכולכם הרבה אור ואהבה, כי אלה הדברים החשובים בחיים. אילת.

נאן

New member
../images/Emo24.gifאילת../images/Emo24.gif

פתחתי את הסןפר מרקט המיוחד שלי זה שאני לא מגלה לאף אחד היכן הוא נמצא. כי אין לי בעצם מושג מהיכן הוא מתמלא כל פעם מחדש. והוא צץ כמטה קסם כל פעם בלי שאדע. התי רושמת לך מין אבקת קסמים. מין כזו שמפזרים וכל הכאבים נעלמים. כזו שעוטפת אותך בחיבוק ענק גדול.ומעלה אןתך על ענן רך מספוג. זה לא פשוט האובדן בכל מצב.ובטח לא שאתה עצמך נמצא בסכנה מתמדת. הרבה אור שיעטוף את כולכם שישטוף ויכהה את הכאב. נאנוש

אביתר27

New member
אילת ../images/Emo24.gif

רק לחשוב על היום הזה ולעבור אותו בצעדים קטנים.

ornusha

New member
../images/Emo24.gif

אילת, כל כך מוכרת התחושה הזו שיש לך..... רק תראי איך אלוהים בוחן את המשפחות שלנו: גם אנחנו, גם אבא. אי אפשר לקבל 100 במבחנים האלה. ושאלוהים מחזיר אותם לאחר הבדיקה, יש לנו עם כל כך הרבה דברים להתמודד.... אבל, אלה החיים. אני כבר חודשיים בלי אב והכל עדיין נראה כאילו מחר הוא חוזר הביתה. אתמול סתם גלשתי באינטרנט והגעתי איכשהו לרשימות של אנשים שנהרגו בשואה. ואז ראיתי את שם המשפחה הקודם של סבי, ואמרתי לעצמי, אני יזכור את השם ואשאל מחר את אבא..... קשה להתרגל לשגרה מסוג כזה!

איזה מזל שיש לי חברים כמוכם

מה הייתי עושה עם כל הגודש הזה בלעדי החברים הטובים והתומכים שלי... מה?! מעריכה כל אחת ואחד מכם שנמצא כאן בשבילי בימים קשים אלה ובימים אחרים גם. אור ואהבה, אילת.

למעלה