אז איך אצלכם השבת הקרובה?

אז איך אצלכם השבת הקרובה?

הכל רגיל? אוכלים במטבח? פיתות? חד פעמי? קונים אוכל? מחפפים? יאלה רבותי! דווחו מהשטח..

רגיל, רגיל, רגיל ../images/Emo88.gif

רק נדמה לי או שסף החרפון הציבורי עולה משנה לשנה?
יש עוד שבוע ש-ל-ם
ישתבח שמו לעד אני לא חלק מהחרפון הזה. ואת האמת? לא מתחילה להבין בכלל מאיפה זה מגיע...

מיקי*

New member
מה יש להתחרפן?! אני פשוט לא מבין...

אנחנו עוד לא התחלנו לנקות, וגם לא ננקה יותר מנקיון רגיל. כמובן שנחפש חמץ בכל מיני פינות שעד עכשיו לא חיפשנו בזכות הקטנצ'יק אבל לא מעבר לזה. למרות שהרב אריאל טוען שהרב אבינר ממש מגזים בגישה שלו (ואני לא בטוח שהרב אבינר עצמו נוהג לפי מה שהוא אומר בביתו...)

ת'אמת, נראה לי שהבנתי....

בעיניינו זו באמת התחרפנות, אבל בעצם היום הילדים יוצאים לחופש... אז למי שיש הרבה ילדים שמסתובבים ומבלגנים וכדו', אולי יש הגיון בלהתחיל כ"כ מוקדם...... אגב, זה לא ממש רלוונטי מה הרב אבינר עושה בביתו. זכותו לעשות spring cleaning, אבל הודו לה' כי טוב שהוא מחזיר לנו למודעות שזה לא מעיקר הדין, ולא מחייב, ורק אם זה ללא לחץ ותסכול... כי לצאת ידי חובה זה במינימום הכייפי שהוא מזכיר. {הרב אבינר מדבר על חצי יום, סבבה- גם כשלי יהיה 8+ ילדים גדולים שמתגייסים למבצע אולי זה יקח חצי יום
} יש נקודות ספציפיות שהרב אריאל חולק?

ע ד י ו ש

New member
סוף סו אחרי חודשיים שבת לבד רק שנינו!!!

הכנתי את העוף האהוב עלינו(עוף בדבש יין לבן וסויה... יאמי לא יכולה לחכות...) קוסקוס פשטידות כאלה של טבעול למחר בבוקר שישאר רק לחמם... וזהו... אנחנו לא בבית בפסח אז סף החירפון אצלנו מאוד נמוך...

רגע, רגע ../images/Emo13.gif

נשמע הרבה יותר ממעניין....
אפשר מתכונים לעוף הזה והסבר מה זה "פשטידות של טבעול"?

ע ד י ו ש

New member
בשמחה...

המתכון לעוף מצורף! והפשטידות זה משהו חדש שטבעול הוציא זה כשל"פ לאוכלי קטניות וגם חלבי זה נמצא במקקר של הסופר...

שרונס21

New member
הכל רגיל.

חוץ מכניסת חמץ לסלון....
(לשאר החדרים הכנסת אוכל אסורה כל השנה...)

למעלה