אז איך אתם במיטה?

אז איך אתם במיטה?

עם סתם ידידים - אתם אוהבים לישון ביחד? (בקטע אפלטוני) עם הבן זוג שלכם - אתם אוהבים לישון ביחד ? (אחרי שעושים את הקטע הלא אפלוני
) ואם כן, יש לכם צד קבוע במיטה? אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? בזמן שאתם מחבקים? בכפית? יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? (נגיד בן זוג שנוכר או משהו כזה)

Zoharrr

New member
אני חושבת שאני טובה...

עם סתם ידידים - אתם אוהבים לישון ביחד? (בקטע אפלטוני) לרוב אני לא מאמינה בקשרים אפלטוניים. יש לי ידיד אחד שהוא אפלטוני(כי הוא פשוט אח שלי,ממש ממש אח שלי) ואני בחיים לא אלך לישון אצלו וממש לא איתו כי זה קצת מחליא אותי ונראה לי לא במקום לחלוטין... אנחנו פשוט אחים אובדים אחד של השנייה... לא ישנה עם ידידים... עם הבן זוג שלכם - אתם אוהבים לישון ביחד ? (אחרי שעושים את הקטע הלא אפלוני) יאפ. ואם כן, יש לכם צד קבוע במיטה? יאפ,ליד הקיר. אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? בזמן שאתם מחבקים? גם וגם בכפית? גם יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? (נגיד בן זוג שנוכר או משהו כזה)

Zoharrr

New member
דילגתי על שאלה...

יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? (נגיד בן זוג שנוכר או משהו כזה) בוא נגיד שיש לי נטיה לגעת באנשים מתוך שינה ואז קורה שמתעוררים לאמצע אקט ואני אפילו לא זוכרת שאני התחלתי את זה...

מיטללל

New member
עדיין לא שמעתי תלונות ;)

לא, בדרך כלל לא ישנה במיטה עם ידידים. עם בן זוג - ברור אני רגילה לצד שמאל. כאילו, ליד הקיר. חיבוקים זה חובה-אבל היד שלי חייבת להיות היד שמעל או שאני לא מצליחה להירדם. ואני גם "מכריחה" אותו ללטף אותי, בטן גב , עד שאני נרדמת (וגם אחרי). ואין לי סיפורים מצחיקים שעולים לי

Cobe Anan

New member
עצם זה שאת מכריחה אותו ללטף אותך...

זה כבר קצת משעשע... ;-)

eithancambridge

New member
מקווה שטוב../images/Emo8.gif

עם ידידות לא באותה מיטה. עם בת הזוג כמובן. הצד הקבוע שלי הוא צד שמאל או הצד שלא קרוב לקיר, תלוי איך המיטה ממוקמת. אני אוהב לישון, כשאני מחבק לא הפוך. בכפית גם. סיפורים מצחיקים? המממ לא שאני זוכר.

pain is MY love

New member
אני אהיה צנועה ואומר שאין עליי..../images/Emo8.gif

עם סתם ידידים - אני לעולם לא ישנה עם ידידים. זה פשוט חולני בעיניי. עם הבן זוג שלכם- לא שיש לי בן זוג כרגע אבל בגדול לישון ביחד זה אחד ה-דברים! אפילו בלי הקטע הלא אפלטוני... זה פשוט חמים ונעים וכיף... וממש לא משנה לי באיזה צד של המיטה לישון.. אבל בדרך כלל אני נותנת לבעלים של המיטה לישון ליד הקיר. אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? בזמן שאתם מחבקים? בכפית? - אני אוהבת, נקרא לזה "להתמזג", כשהבחור מחבק אותי מאחור אבל הרגל שלו בין הרגליים שלי והיד שלו בין הידיים שלי... יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? - זה לא בדיוק סיפור מצחיק האמת זה די עצוב, אבל אני אספר בכל זאת.. כשאני והכדורגלן שלי היינו ישנים ביחד היה לי קטע חולני כזה להתעורר הרבה הרבה לפניו ופשוט לבהות בו. אני רצינית! זה יכל היה להימשך שעות. הייתי מסתכלת על כל שיערה שלו, כל תו בפנים שלו, כל תנועה של הגוף שלו בזמן שהוא ישן, איך החזה שלו עולה ויורד כשהוא נושם... כמעט לא הייתי מצליחה להירדם לידו. כמה שאהבתי אותו...

אין תלונות..../images/Emo8.gif

עם סתם ידידים - אתם אוהבים לישון ביחד? לא אוהבת את זה.
עם הבן זוג שלכם - אתם אוהבים לישון ביחד ? כן.
יש לכם צד קבוע במיטה? ליד הקיר
אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? כן מאוד
בזמן שאתם מחבקים? בכפית? לא משנה לי..
יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? פעם הייתי בועטת... האקס תמיד היה מחזיק אותי חזק אחרי זה(נגמלתי.) חחח

זכוכיות

New member
מעולה ../images/Emo3.gif

עם סתם ידידים - אתם אוהבים לישון ביחד? (בקטע אפלטוני) אין לי בעיה עם זה בגדול, כבר קרה שחזרתי עם ידידים שיכורים ועייפים ופשוט נרדמנו כולנו יחד (פעם אפילו עם שני החברים הטובים שלי בו זמנית- זה היה מצחיק :D)... אבל הפעם היחידה שלא הייתי שיכורה ונרדמתי עם ידיד, היתה עם שי- בן זוגי, שבוע לפני שהוא השתדרג למצב בן זוג... בדיעבד הסתבר שהלילה ההוא הוא זה שסידר את התפנית הדרמתית :) עם הבן זוג שלכם - אתם אוהבים לישון ביחד ? (אחרי שעושים את הקטע הלא אפלוני) ואם כן, יש לכם צד קבוע במיטה? כן! אני מאוד אוהבת לישון איתו... וכן, הוא ישן בצד של הקיר, כי אני קלסטרופובית וגילינו שהצד הזה קצת מחרפן אותי בלילה :) אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? בזמן שאתם מחבקים? רוב הזמן כן. בכפית? כן!!! יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? חוץ מהכלבה שתמיד איכשהו משתרבבת ביננו באמצע הלילה, הכל בסדר :)

ChilD SouL

New member
לא שמעתי תלונות עד כה... ../images/Emo3.gif

לישון עם ידידים -
, נשמע לי הזוי מדיי. עם בן זוג - הכי כיף לישון ביחד. צד קבוע - אין. פעם פה, פעם שם - לא ממש משנה לי. לישון כשמחובקים+מחבקים - אני לא יכולה. אני בעייתית בענייני שינה. אני זזה ממש המון עד שאני נרדמת וגם כשאני נרדמת, אני מחליפה תנוחה כל 5 דקות בערך ככה ש... אני לא יכולה לישון כשמחבקים אותי או כשאני מחבקת כי זה מגביל את חופש התנועה שלי.
סיפורים - אין.

yoavs86

New member
תשובות שלי

עם סתם ידידים - אתם אוהבים לישון ביחד? בתאוריה לא מהווה בעיה. ולרוב אני יגיע לסיטואציה של לישון רק עם מישהו שאני בקשר טוב איתו והוא חשוב לי אז לתרום לקר גם אם זה רק ידידות זה בסדר גמור. עם הבן זוג שלכם - אתם אוהבים לישון ביחד ? כמובן! ואם כן, יש לכם צד קבוע במיטה? בהתחלה היה הצד הקרוב לרצפה (לא הקיר) אבל בגלל שהחברה הייתה רגילה לישון עם הפנים לקיר ולי נמאס לישון שאני מחבק אותה מאחורה כל הלילה אז החלפנו . אתם אוהבים לישון שמחבקים אותכם? בזמן שאתם מחבקים? גם וגם! בכפית? כמובן אבל בעיקר לתת (גם בגלל גודל פיזי, כולן היו יחסית קטנות או יותר נכון "קומפקטיות" :) יש לכם סיפורים מצחיקים על שינה משותפת? חוץ מלהיכנס עם הראש בקיר כמה פעמים, גם בעת אקט מסוים וגם לישון, גם ריבים על שמיכה. וידידה אחת עושה רעשים של בליעת רוק ממש מוזרים תוך כדי שינה ומדברת המון אז היה מצחיק הבוקר שאחרי. צריך לחשוב עוד.

למעלה