אז איך אתם חגגתם את יום העצמאות?

אז איך אתם חגגתם את יום העצמאות?

אותי לקחו לטיול מקסים במקום נפלא (שמלכתחילה לא ממש זכרתי איך הוא נקרא אבל זה נשמע די דומה ל STINKY BEACH אז לעת עתה כך הוא גם יקרא), כבר מהבוקר ניתן היה לראות את השמש בחוץ, מה שהבטיח שמזג האויר במשך היום יהיה נפלא, ואכן יצא לי סוף סוף ללבוש מכנס קצר... הגענו לאזור של האמלפיין פארק (או איך שלא קוראים לזה..), נוף מדהים.. עשינו קצת הייקינג (הגיע הזמן שאני "אזיז" את עצמי קצת...לא?) לאחר מכן הלכנו לאכול ארוחה (שלא שווה הרבה מילים...) ואז "הגלידה הכי טובה באזור" (כן בטח, מסתבר שבארה"ב כל גלידה היא "הכי טובה".... כנראה שהם מתכוונים לגלידה הכי טובה בבלוק, אחרת לדעתי אין לאמריקאים האלה מושג גלידה טובה מהי..), ואז....צילמנו קצת תמונות מסטינקי ביץ' וחזרנו עייפים אבל עם המון ציפיות לקראת הזיקוקים , שאותם תכננו לראות מגג הבניין שלי, לאחר שראינו מעט זיקוקים מכל עבר (בעיקר פיראטיים מכל שכונה בעיר), אחד השכנים שלי בחיוך חצי זדוני הציע לכל מי שהיה על הגג להצטרף אליו "להדליק זיקוקים" (והוא הציע את זה תוך שהוא כולו אדום ומדגיש עד כמה הם כל כך לא חוקיים.... התלהבות של ילד בן 16, והשכן בעצם בן 50 !! ) בכל מצב, היה יום נורא נחמד, נהנתי בעיקר מהיום חופש שכל כך חיכיתי לו... ועוד יצא לי לבלות את היום עם אנשים נפלאים...(ותמונות אני אשתדל להוסיף בהמשך) איך אתם חגגתם?

אצלי זו היתה חגיגה אמיתית!

שנמשכה כל הסופ"ש... אז אחרי שהבריזו לי אחד אלוף ואחת אורלי מהטיול לווגאס
, נסעתי בגפי לשריתוש. איזה כיף שהיה לנו כל הסופ"ש. כל היום טיילנו, הסתובבנו, שיחקנו (ככה זה כשיש קצע'לה בן שנתיים וגרוש), אכלנו בלי סוף מטעמים ממטעמים שונים. גולת (במלעיל) הכותרת היתה ארוחת-חג אתמול בערב. מליון חברים, אוכל ובלגאן בלי סוף! הוֹ, כמה שלא רציתי לחזור הביתה

saritoosh22

New member
אז למה חזרת?

לי היה סופ"ש הכי כיפי בעולם, עם הילה לה לה אחת שעשתה לי הרבה שמח בלב.

למעלה