אז איך אתם חולמים על בית? /tapuzforum/images/emo40.gif

אז איך אתם חולמים על בית? /tapuzforum/images/emo40.gif

מבחינה חיצונית, פנימית, פיזית ואווירתית /tapuzforum/images/emo35.gif יאללה שתפו /tapuzforum/images/emo13.gif

שרונס21

New member
כבר חלמתי- וקבלתי...

עכשיו אני רוצה גלגלים לבית ולעבור לחשמונאים,אפשר?

אור והרבה

אור ושמש.. והעיקר שיהיה מרווח עם הרבה מקום לילדים לשחק, מרפסת ענקית לא תזיק..

../images/Emo207.gif

בעלי הוא עתודאי, זו השנה האחרונה שלו בלימודים, מה שאומר שהוא אמור להתגייס בסביבות אוגוסט, רוב התפקידים שמתאימים לו נמצאים באזור המרכז\חיפה, אם הוא ישרת באזור המרכז - מה טוב, אם הוא ישרת באזור חיפה - נצטרך לעזוב את ירושלים
אני פוחדת מהמעבר דירה, אנחנו ירושלמים כמעט מאז שנולדנו, כל החיים שלנו נמצאים פה, המשפחה שלנו פה, רוב החברים נמצאים פה, ופתאום לעבור למקום זר שלא מכירים בו אף אחד, להיות רחוקים מהמשפחה, מה יהיה אם לא נסתדר שם? מה גם שכאן בירושלים אנחנו לא משלמים שכר דירה ואם נעבור דירה - אז זה גם כרוך בתשלום שכר דירה. לבעלי יש זכות בחירה - זאת אומרת שאם הוא יגיד שהוא לא רוצה לשרת בחיפה אז לא ישימו אותו שם, אבל התפקיד הכי נחשק ושהוא הכי רוצה נמצא באזור הקריות, ויש לתפקיד הזה תנאים טובים מבחינת שעות, מבחינת תחומי עיסוק, נסיון לעתיד, וניתן להמשיך שם אחרי הצבא, וכנראה הוא גם יקבל אישור עבודה ויוכל להמשיך לעסוק בעבודתו הנוכחית (עצמאי ועובד מהבית) (משכורת של חייל נשוי+
יוצא בערך 4000 ש"ח כולל השתתפות בשכר דירה) אשמח לקבל עצות\תמיכה\תובנות\עזרה וכ'ו...

candy77091

New member
לדעתי את צריכה לתת לו להחליט

ולהתמודד עם עם התוצאות של זה.את הרי לא רוצה שבעלך יהיה ממורמר ויחשוב שלא נתת לו להגשים את השאיפה שלו. האם את בקשר כ"כ הדוק עם הקרובים שלך ,שכנים וחברות? לי זה למשל לא משנה כי אני לא בקשר עם אף אחד וכבר רגילה לעבור ממקום למקום-מסביבה לסביבה.מאז שאני קטנה עברתי ממקום לימודים אחר לשני בערך 6 פעמים...והסתגלתי לכולם ללא בעיה. דמייני איך זה יהיה במידה ותחילטו לעבור ,הדמיון יעזור לך להשלים עם זה ולהתחיל מחדש בסביבה חדשה..

אם הוא יהיה בתפקיד הזה הוא מאוד ישמח

אבל נראה לי שיהיה לו קשה עם הידיעה הזו שלי ממש קשה לעבור. קשורה למשפחה? כן, רוב המשפחה שלו (הורים+2 אחיות) גרה ממש בשכונה שלנו, וגם רוב המשפחה המורחבת שלי גרה בירושלים והסביבה, אומנם אנחנו לא בקשר יומיומי - אבל נפגשים מידי פעם, וככה גם עם החברות - גם לא בקשר הדוק אבל נפגשת\מדברת איתן מידי פעם.

candy77091

New member
אם נראה לך שיהיה לו קשה

אז תקלי עליו אם באמת חשוב לך שהוא ימלא את השאיפות שלו. אם את אומרת שאת נפגשת איתן מדיי פעם,את עדיין יכולה להיפגש איתן מדיי פעם כשתבואי לי-ם ולדבר בטלפון(אמרת שאת מדברת איתן לפעמים) הדגש הוא מה יותר חשוב לך.בעלך וההרגשה שלו או הקשרים החברתיים שיש לך במקום מגורייך.

diklag3

New member
דעתי היא

בתור אחת שנשואה לאיש קבע זה קשה עים כל הכבוד לעבודה שלו והקריירה עשינו ויתורים על תפקידים בעלי משמעות וגם העברה לבסיס צבאי שזה חוסך המון כסף עים גרים בבסיס צבאי אני אמרתי שאני לא מוכנה לעבור והוא יוותר על התפקיד והוא הסכים איתי. בקשר לזה שלעבור רחוק מהמשפחה זה קשה רק עים המשפחה היא קרובה ועוזרת עים הילדים וכו' עים לא, אז לאט לאט תיסתגלי לכל מקום. ולפי דעתי יש בסיסים קרובים לירושלים וכל מיני תפקידים דברי איתי במסרים אולי נוכל לעזור.

זהו החלטתי!

בצער רב עוזבים את ירושלים המקסימה
ובעז"ה בקיץ עוברים לחיפה (זאת בתקוה שבעלי יתקבל למה שהוא רצה - כי מאוד קשה להתקבל לשם) לגבי הפחד מהלא נודע - אני מקוה שזה יעבור והכל יסתדר בעז"ה. מה גם שיש לי שם בתדודה מדרגה ראשונה, שאני לא כ"כ בקשר איתה(בערך בגילי) - אז אולי זה הזמן לחזק את הקשר. תודה רבה לכולם על העצות

נעמה92

New member
תחשבי על קרית שמואל

זה שכונה דתית, ליד חיפה, עם הרבה זוגות צעירים, יש לי הרבה חבירם שם, כולם מרוצים

קהילה מקסימה בהחלט

גם בנווה שאנן ואחוזה יש קהילות נחמדות מאוד. מאוד. בנווה שאנן יש שפע גנים דתיים מעולים- זה שיקול חשוב מאוד. וים צעירים... וקהילה חמה ומגובשת יותר כבר שני דורות ומעלה. מצד שני באחוזה בריא יותר לחיות (מבחינת זיהום אוויר) ויש גם גרעין דתי. בקיצור - מסרישי...

למעלה