אז, איך אתם כחולים ?

מיטללל

New member
אז, איך אתם כחולים ?

ומי יותר נוראי, מניסיונכם, בזמן מחלה-בנים או בנות ? (באופן לא משקף בלהבלהלבה) אני חולה :( אתמול "סתם" כאב לי הגרון אבל עכשיו ? אני חולה. הכל כואב לי. בעיקר הגרון-אוזניים-עיניים. סיוט. והכי נורא- הלכתי קודם להתקלח כי ידוע שמקלחת חמה תמיד עוזרת... ובאמצע, בדיוק שזה התחיל לעבוד, המים החמים נגמרו. ונאלצתי להמשיך במים פושרים מינוס :( ומניסיוני הדל, בדל כלל בנים יותר בכיינים/נוראים שהם חולים. אבל אין לי כוח לפרט סליחה:(

Cobe Anan

New member
האמת, הפעם את כמעט צודקת.

אתם צריכים לראות את העורב היקר (איפה הוא, אגב...?) כותב צוואה בכל פעם שהוא מתעטש... אבל אני דווקא לא אוהב לתת לעצמי להרגיש חולה. לכן אני עושה הכל כרגיל, גם כשאני יורק דם ועם 40 מעלות חום. הכי גרוע, במצב הזה, יהיה מבחינתי גם להתחיל לרחם על עצמי..

TheWhiteTigris

New member
אנחנו

כי אנחנו מנצלים את הזמן שאנחנו חולים כדי "לזכות" באמפתיה. אני שונא להיות חולה אז אני משתדל למשוך כמה שאפשר, אבל כשאני חולה באמת - אני מרגיש שבכל רגע אמות. רגע, אולי זה בכלל העיניין הזה? גברים לא קוראים לכל אפצ'י מחלה, ולכן כשהם חולים הם מרגישים שהם גוססים?

d e m o sthenes

New member
בהתחלה אני ממש שונא להיות חולה כי

זה ממש מגעיל ולא כיף ובאמת שלא אכפת לי אם משרתים אותי או לא, אני רוצה רק לישון. לקראת סוף המחלה אבל זה נחמד ככה לנצל קצת את המצב.

אחותי תרגישי טוב../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

מיטללל

New member
(רק את איחלת לי להרגיש טוב,

מילא, תמיד ידעתי שרק את אוהבת אותי) אני לבד בבית :( ומקודם חבר שלי בא במיוחד להביא לי אוכל :) וללטף לי את השיער. אז לקצת הרגשתי יותר טוב. אבל הוא הלך יחסית מהר כי לא רציתי להדביק אותו (אחרי שהוא הדביק אותי, אבל לא משנה) ממש כואב לי :( וגם יש לי חום. ונראה לי שאני הולכת למות (בהגזמה, כן?) אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה אבל בגלל שאני לא מסוגלת לבלוע כדורים-אני לא יכולה לקחת:( אני מניחה שזה יעבור לבד תוך יומיומיים. מקסימום, אני מורישה ת'פורום לקובי. שלכם, מיטל

נועם m

New member
גברים הכי גרועים.

כפי שכמה ציינו פה- הם פשוט משוכנעים כשהם הולכים למות. אני שונאת כשמרחמים עלי, ולכן, גם כשאני מרגישה זוועה אני משתדלת להתנהג כרגיל, וככה כולם חושבים שאני סתם עובדת עליהם, ולא באמת חולה

הסבר

נשים נולדו לסבול יותר ולכן הן רגילות לסבל. הסבל זה שגרת חייהן (ראה ערך דימום חודשי וכאבים). אנחנו הגברים לא רגילים לסבל, ולכן התגובה לחולי אצלנו קשה יותר.

למעלה