אז איך אתם מסכמים את העונה הזאת?

אז איך אתם מסכמים את העונה הזאת?

לדעתי העונה הראשונה של המירוץ למיליון בישראל נפתחה בסערה. היה פרומו מרהיב והציפיות היו גדולות מאד. רשת בנתה על התוכנית בתור העוגן שלה מול הישרדות איי הפנינה של ערוץ 10. בפועל, לפחות מבחינת הדיבור ברחוב, הישרדות נצחה. הרייטינג לעומת זאת, הראה נתונים שונים, אבל עדיין, התוכנית לא הצליחה להאפיל לנתונים לה ציפו עובדי הזכיינית רשת. היום ישודר הגמר ופייר? אני מאד מאוכזבת מהפרומו הנוכחי, שאינו מגרה, אינו מותח ואינו סקסי כמו שאמור להראות פרומו לתוכנית סיום העונה. אז מי מהזוגות יזכה הלילה? את זה אני עוד לא יודעת, ולרוע המזל אפילו לא נתקלתי בספויילרים ברחבי הרשת
אז אתן לכם את ההימור שלי: עמיחי ומאיה. ולמה אני מהמרת עליהם? פשוט מאחר והם התראיינו להכי הרבה כתבות, אז איכשהו, נראה לי שהם הזוכים של המירוץ. אבל אולי אני טועה לגמריי, ותום החמודה ואביה החורג הם אלו שיזכו, ואולי בכלל שי וגיא. אז איך אתם מסכמים את העונה ומי יהיה הזוג שיזכה לדעתכם?

Luanne

New member
אז ככה...

ראשית, הפרומו הנוכחי הוא לא לגמר עצמו, אלא רק ל"הזנקה לגמר". החלק המכריע של הגמר, עם הכרזת המנצחים, לא ישודר הערב, ואם אני לא טועה, הוא מצולם בחו"ל בימים אלו ממש (לפי מה ששמעתי). הפרומו לגמר יהיה משהו שונה מהפרומואים הרגילים שרק מראים קטעים מהפרק, וצולם במיוחד עם הפיינליסטים לפי מה שהבנתי. לגבי המנצחים, ובכן - הזוג שלי הם עמיחי ומיה
הם מאוד חמודים וגם זוג תותחים וינרים שניצחו יותר קטעי מירוץ מהאחרים, ועם זאת שמרו על רוח ספורטיבית מול שאר הזוגות. על מערכת היחסים שלהם דובר רבות ואני לא אתחיל להיכנס לזה עוד פעם, רק שאני חושבת שבסך הכל עמיחי הוא בחור טוב עם פתיל קצר מדי שמתקשה לפעמים לסמוך על אחרים (אני קצת כזאת אז אני מבינה מאיפה זה בא).זהו זה, שיהיה להם בהצלחה. חוץ מזה, גם אם תום גיל ינצחו אני לא אהיה עצובה מדי
אני לא רוצה ששי וגיא ינצחו, דווקא בגלל שנתוני הפתיחה שלהם טובים יותר מהאחרים (שניהם גברים בשיא כוחם), ובעיקר בגלל האופי הבלתי נסבל של שי הבכיין והרברבן (והחרמן
) שאת חוסר חיבתי אליו הבעתי פה רבות. יאללה שיהיה לכולם בהצלחה, ותהנו..

niro62

New member
היום לא נגלה מי המנצח

הגמר יהיה כמו כל הקטעים החלק הראשון שלו יהיה היום ושבוע הבא נגלה מי המנצח

לא ראיתי בעקביות

אבל: הזוג שאני רוצה שיזכו הם תום וגיל, למרות שאני לא חושב שיש להם סיכוי. אילו גיא, שהוא המתמודד האהוב עליי כרגע, היה מתחרה לצד מישהו יותר נורמלי, אז הזוג הזה היה זוג הפייבים שלי. אבל שי הוא אחד המתמודדים שאני הכי פחות אוהב (עדיין יותר טוב מעמיחי ורן, לדעתי).

ny22

New member
מנהל
סיכום שלי ../images/Emo26.gif (שנים לא הייתי כאן...)

[טוב, ככה זה שעושים תואר בפיזיקה] עונה מצוינת ומרגשת. גם הזוגות היו טובים וגם המשימות. היה בהחלט מרגש לראות כל פעם את התחרות ואת היחסים בין הזוגות (בין אחד לשני ובין זוג לזוג). היה יפה ביותר לראות את הנופים המרהיבים ולראות איזה עולם יפה יש לנו. העריכה, שבחלק מהמקרים הייתה מגמתית (נכון?), הייתה טובה בהחלט וסיפקה קטעים שבהחלט יצרו מתח ואנדרנלין. סה"כ, בהחלט עונה מצוינת, פורמט מעולה ומעניין ואחלה זוגות!

dornat

New member
העינה איכזבה כי היו בה אוסף של פרוטקציונרים

כל אחד ואחד מהמועומדים נמצא שם מפרוטקציה. אין שם אנשים מהעם, כמו כוכב נולד למשל, אין אותנטיות. הכל צבוע ולקקני ובשביל ריטיינג וחשיפה של המתמודדים. עמיחי - הבן של הזמרת אילנית המנכ"ל ואישתו המכוערת (מיכל קוראים לה? נו זו שלא מצאה את הפסל) מנכ"ל מנכ"ל מנכ"ל (נו מה חשבתם? טכנאי אלקטרוניקה שעובד בבזק?) תום ואביה החורג - תודו שזה שילוב מוזר ולמה מוזר? כי לאבא החורג יש משרד פרסום שעובד עם בטי רוקוואי. אה ולאבא האמיתי שלה יש חברת מחשבים שנסחרת בבורסה. אני יכולה להמשיך אבל בטח זה הספיק כדי שתאמינו שכוווווולם ששם מכוח הפרוטקציה כל התוכנית הזו "רצים למליון" נראית כמו אסיפה של מיליונרים שנפגשו באחד מהאירעים הסגורים שלהם והחליטו לעשות לעצמם עוד כייף בעזרת תוכנית משלהם על הגב של הצופה הישראלי הממוצע שגר במגדלי פתח תקווה. ואגב - אני חייבת להגיד מהיכרות מקרוב של אחד מהם שכל הפרסומים של התוכנית הזו ממומנים גם התמונות ברכילות של וואי נט וגם הפורום הזה פה וכל איזכור בחדשות האינטרנט הכל הכל ממומן. כדי שנתרגל לפרצופי סלבס חדשים ואז גם יוכלו לתת להם לעשות קמפיין של נעלים ב 100 אלף דולר. אה וגם על זה כמובן יכתבו אחר כך ברכילויות של העיתון כדי שנקנה גם את העיתון.

זה ממש לא נראה לי ככה

חנה ומרגלית זה לא אנשים מהעם? אשר ומאור זה לא אנשים מהעם? מנכ"ל זה לא פרוטקציות, ומה הקשר לאיך שאישתו נראית? ותום וגיל נמצאים שם בדיוק בגלל שאבא חורג והבת שלו זה שילוב מוזר, אין לזה קשר לאיפה שגיל עובד. היחידים שאולי שם בפרוטקציות זה מיה ועמיחי, כי עמיחי הוא הבן של אילנית, ומיה הייתה אמורה להיות בעונה הראשונה של הישרדות (והעיפו אותה כי היא עשתה מסיבת פרידה וסיפרה לכולם שהיא הולכת להישרדות), והמלהקים של הישרדות הם גם המלהקים של המירוץ למליון... ואולי גם המלכות יופי, אבל כל האחרים לא ממש נראים לי. הם פשוט היו ליהוק טוב. אם כבר פרוטקציות אז תסתכלי על המתמודדים בכוכב נולד, לא חסרים שם כאלה שנמצאים בפרוטקציות, אפילו בעונה הזאת, תראי את הבן של שימי תבורי, הבת של אבנר גדסי שבמקרה מרגול גידלה אותה, וגם בעונות הקודמות היו. לדוגמה בן צוק שהיה חבר של דפנה לוסטינג, או הדוגמה הכי טובה שהיא מריאור שחר מהעונה השלישית, שהיא בכלל הייתה הבת של המפיק של כוכב נולד, או משהו בסגנון, לא זוכרת בדיוק אבל זה היה תפקיד ממש חשוב בקשת. זה בלי קשר לעובדה שבכוכב נולד חלק מהמתמודדים הם כאלה שקשת בעצמם הזמינו לאודישנים, למשל מיי ששרה כמו ההיא מהיהודים, האנשים של קשת חיכו לה מחוץ להופעה שלה במיוחד כדי להזמין אותה לאודישנים, והיא לא רצתה בגלל שבחוזה כתוב שבזמן כוכב נולד אסור לה להופיע, אז שינו את החוזה במיוחד בשבילה. את חושבת שכשהיא באה לאודישנים (ולא רק היא, היו עוד הרבה כמוה בכל עונה), הסיכויים שלה שווים לסיכויים של סתם אחד מהרחוב שבא להיבחן? כי אני לא... בכל תוכנית ריאליטי תמצאי פרוטקציות, ככה זה, ובכוכב נולד יש הרבה יותר מבמירוץ למליון.

dornat

New member
לקשרים עם בטי רוקוואי אתה לא קורא פרוטקציה?

אמרתי - לכל אחד ואחד שם יש פרוטקציה. אתה לא רוצה להאמין? למרות ההוכחות? אתה רוצה לעצום עיניים? בכייף שיהיה לך. תמיד זה טוב שיש אנשים נאיבים זה בדיוק מה שרשת או קשת..רוצות שתחשוב.

ורק את חכמה שגילתה את הקונספרציה

אבל משום מה את מתעלמת מכל מה שהוא כתב לך על כוכב נולד. אז....תמיד זה טוב שיש אנשים נאיבים זה בדיוק מה שרשת או קשת..רוצות שתחשבי.

dornat

New member
על אנשים נאיבים אני לא מבזבזת זמן בשכנועים

מהתשובה שלו ניתן לראות שהוא לא רוצה להאמין לא משנה מה יגידו לו. גם אם "הכוכבים" בעצמם יגידו לו בפנים שהם שם מפרוטקציה הוא לא יאמין. ומה שהוא כתב על על כוכב נולד אין שום קשר לטענה שלי: שהאנשים במירוץ למיליון כוווווולם שם מפרוקציה כזו או אחרת. טענות על כך שגם בתוכניות אחרות עושים את זה זה דווקא מחזק את הטענה שלי שוב שהכל שם זה פרוטקציה אחד גדולה. ואת בהחלט הולכת לפי הכללים של רשת/קשת. מצויין עברת מבחינתם את המבחן הראשון בניסיון לערער לך את הביטחון . את מספיק נאיבית גם אחרי השכנועים. עלי והצליחי. ואגב - זה לא משנה את מבחן התוצאה שאת התוכנית הזו את רואה. ובטח גם צופה בפרסומות ולכן גם החלטת לקנות את השמפו שפרסמו באחת מהפסקות הפרסומות. אה ואת הנעלים שמלי לוי פרסמה, ולמחרת בבוקר בטי רוקוואי בדיוק משלשלת לכיסה עוד כמה אלפים של רווחים וזה נותן דחיפה יפה לאישתו של עמיחי לסגור חוזה פרסום של 100,000$ לחולצות של TNT שבטח גם אותם תקני...ואחרי כמה שנים לא תביני למה כל אלו גרים בדירות יוקרה בתל אביב ואת גרה בסביוני בת ים. צפיה מהנה:)

Luanne

New member
את צודקת לגבי התעשייה

בגדול באמת ככה זה עובד (סיבה אחת מיני רבות לכך שאני מתעבת את רוב תוכניות הריאליטי - את הישרדות והאח הגדול לא ראיתי בחיים). אבל זו תופעה רחבה מכדי להאשמים בקיומה את דווקא את "המירוץ". זה גם לא משנה את העובדה שזהו באמת קאסט נהדר ומגוון. בנראה שבעונה הראשונה הם רצו פשוט לאסוף כמה שיותר אנשים איכותיים ולא ללהק סטראוטיפים. כי בינינו - עובדה שאת שופטת ע"פ סטטוס ומקום מגורים. מאיפה לך שרן ומיכל הגיעו מפרוטקציה? ותום וגיל? ומיה, כנראה שהם שלחו אותה כי היא עברה את האודישנים להשרדות וידעו מה היא שווה. ובכל מקרה כולם היו צריכים לעבור את כל האודישנים כמו כולם. אולי בעונה הבאה, שבטח לאודישנים שלה תהיה הענות רחבה, יגיעו אנשים "אחרים".

dornat

New member
חידת היגיון

אבל לפני רן ומיכל - מנכ"ל של חברה זה פרוטקציה. תום וגיל - קשורים לבטי ומשרדי פרסום זה פרוטקציה. עמיחי (ולכן גן אישתו) פרוטקציה אני יכולה להמשיך אבל נמשיך בחידת היגיון: יש שק של תפוחים המוכר אומר לך תיקנה אותו הוא מצויין כל התפוחים שם אחד אחד. ואז אתה טועם ומגלה שבתפוח אחד יש תולעת. טוב אתה אומר אהה שטויות מקרי, אתה מכניס שוב את היד מערבב טוב ואז שולף תפוח נוסף נראה מעולה לוקח ביס ומגלה שהוא כולו רקוב מבפנים ויש לו טעם חמוץ מוזר כזה. טוב אתה לוקח עוד תפוח ומגלה שגם הוא רקוב. החידה: האם ייתכן ששאר התפוחים כן בסדר? הרי הם נראים נהדר מבחוץ, והצבע יפה. התשובה היא לא! וגם כאן המעומדים כולם יש פרוטקציה כזו או אחרת. לדעת לעשות את ההבחנה הזו נקראת להשליך על הכלל. ואתה לא מצליח להשליך על הכלל (למרות שהראו לך לצורך ההוכחה שלשלושה מהם אכן יש פרוטקציה!!!). כלומר אתה היית ממשיך להאמין ששאר התפוחים בסדר עד שהיית טועם את האחרון מביניהם. אגב אני יודעת שגם למרגלית יש פרוטקציה. ובעניין רן המנכ"ל - אולי אתה לא יודע אבל מנכ"ל = חברה = עובדים = משקיעים = משכורות = בורסה = מניות = קשרים!!! = כסף =... נראה שאנשים כאן עדיין לא למדו שאת כל המדינה הקטנה שלנו מנהלים כמה משפחות עשירות (האחים עופר אומר לך משהו?) למשפחות האלה יש עיתון משלהם, ואתר אינטרנט (וואינט?) משלהם וחנויות משלהם וכן - גם תוכניות טלויזיה משלהם. אז מציעה לכם לא לחיות באשליות (למרות שזה כייף, ולהתעורר מחלום טוב מבאס אבל אל תחיו בעצימת עיניים) גמרתי את שלב ההוכחות מי שרוצה להאמין שיאמין מי שלא שימשיך לראות פרסומות.

Luanne

New member
לא ממש הבנתי מה את רוצה להגיד

נראה לי שאת כל כך משוכנעת בתאוריית הקונספרציה שלך ושום דבר לא ישכנע אותך שמישהו במירוץ נבחר בגלל היכולות שלו. ד"א, אני בחורה.

לפי מה את קובעת למה אני אאמין ולמה לא?

(רק לשם ההבהרה אני בת) לא כולם שם מפרוטקציה, כולם שם כי יש להם סיפור מעניין שיביא רייטינג. חלק כן מפרוטקציה, כמו שאמרתי, לדוגמה מאיה ועמיחי, אבל לא כולם. חנה ומרגלית שם בפרוטקציה? אשר ומאור שם בפרוטקציה? יעל ואליענה שם בפרוטקציה? הדס וענבל? ענבל ואלן? הזכרתי חלק מהם גם קודם והתעלמת. כל אלה הם אנשים רגילים מהעם. וזה שיש מנכ"ל או אנשי עסקים לא בהכרח אומר שהם הגיעו כי יש להם קשרים בקשת, הם שם כי פשוט חיפשו זוגות שונים שלכל זוג יהיה מאפיין. אני בטוחה במאה אחוז שתום וגיל היו מתקבלים לתוכנית גם אם גיל לא היה עובד אצל הבטי הזאת, כי פשוט אבא ובת חורגת זה דבר שנחשב לסיפור מעניין, מעבר לזה שבכל מקרה אבא ובת זה סיפור מעניין בשביל תוכניות כאלה, אז זה שהיא בת חורגת זה רק מוסיף. אם תביאי לי הוכחות לכל אחד מהזוגות שכתבתי פה שיש להם קשר עם מישהו מפורסם, אז אולי אני אאמין לך, אבל לדבר באוויר מן הסתם לא יגרום לי להאמין. את מתעלמת מהדוגמה על כוכב נולד כי פשוט אין לך מה להגיד, הרי את אמרת בהתחלה שזאת תוכנית אמיתית עם אנשים מהעם. ומה שאני אמרתי וכנראה לא קראת (או בחרת להתעלם) הוא שכן, בכל תוכנית יש פרוטקציות, מה לעשות, ככה זה בארץ. אבל יחסית לכוכב נולד, במירוץ למליון יש הרבה פחות פרוטקציות, ככה שהדוגמה שלך על כוכב נולד רק מראה שאת לא כזאת מבינה בזה. ואני לא אגיד לך שלא מפריע לי שיש פרוטקציות אלא להפך, בדרך כלל כשאני רואה שיש מתמודדים שהגיעו בפרוטקציה או שההפקה עוזרת להם, הם ישר הופכים למתמודדים הכי פחות אהובים עלי, ואני רק מחכה שהם יעופו. אבל אני לא אפסיק לראות את התוכנית בגלל זה, כי יש גם מתמודדים רגילים, ואם אני אוהבת את הרעיון הכללי של התוכנית אז אני אמשיך לראות אותה, כי זה מעביר לי את הזמן בכיף. אני לא שולחת הודעות טקסט כדי להצביע בתוכניות, ואני לא רואה פרסומות כי כמעט כל מה שאני רואה מוקלט ביס מקס אז אני פשוט מעבירה את זה, ואם זה כיף לי לראות אז למה שאני לא אראה? מעניין את הסבתא שלי שגיל עובד אצל בטי. ואני ממש לא מושפעת מפרסומות גם במעט זמן שאני כן רואה אותן, אני לא אקנה שמפו רק בגלל פרסומת, ואני לא אקנה נעליים רק כי מלי לוי מפרסמת אותן, וגם אם המתמודד האהוב עלי בתוכנית יפרסם אותן זה לא יהיה אכפת לי, לפי מה את קובעת שאני או זאת שהגבת לה קונות כל דבר שאנחנו רואות בפרסומת? את מכירה אותנו בכלל? הכי קל זה לתקוף אנשים בשטויות ולבוא לספר לאנשים שאת לא מכירה דברים על עצמם. ואני אגיד שוב מה שאמרתי כבר בהודעה הראשונה, בכל תוכנית ריאליטי בארץ תמצאי אנשים ששם בפרוטקציות, ככה זה, וגם אני הייתי משנה את זה אם היה אפשר, אבל אי אפשר. אז או שתתעלמי מזה ותתרכזי בתוכנית עצמה ותהני לצפות בה, או שלא תצפי בכלל, או שתמשיכי לצפות ותהיי ממורמרת כל היום בגלל שטויות כמו איפה שגיל עובד, אני בטוחה שלעבודה שלו אצל בטי יש הרי מלא השפעה על איך שהוא עושה משימות במירוץ למליון. :/ אז כן, לנו תהיה צפיה נעימה, אני באמת מקווה שיום אחד תהיה גם לך.

כאן יש הבדל

בין "כוכב נולד", "האח", הישרדות, או "המירוץ" האמריקאי. כי כדי לשיר בעברית, לא צריך לדעת אנגלית. כדי להתחבב על הקהל, לא צריך לדעת אנגלית. כדי להדליק אש, להיות בעל שיווי משקל טוב, או לתקוע סכינים בגב, לא צריך לדעת אנגלית. בחו"ל קשה מאוד למצוא מישהו שיודע עברית. אבל באמריקה בכל זאת יהיו פשוטי העם, למה? כי אנגלית זאת שפת האם שלהם. אתה מצפה למצוא אנשים פשוטים? כמו בובליל? כמו חלק מהזייפנים הגדולים של "כוכב נולד"? אם הם יופיעו, מה שאתה תראה זה איך אנשים לא מבינים מילה בכל שפה שאינה עברית, ולא מצליחים כלום. הם יצעקו על אנשים כי הם לא מבינים עברית. הם ירוצו לקצה השני של העולם כדי למצוא אדם שמבין עברית. או... שהם פשוט ייתקעו שם עד מותם כי אף אחד לא יעזור להם.

זה כבר די זלזול. :/

לא חסרים אנשים "פשוטים" שיודעים אנגלית, מן הסתם רק כאלה שיודעים אנגלית היו באים לאודישנים, וגם אם מישהו לא היה יודע, זה לא אומר שהוא היה צועק על אנשים רק כי הם לא מבינים עברית, איזה שטויות. אשר ומאור לא הסתדרו? חנה ומרגלית לא הסתדרו? שני חברים ערסים או שתי מבוגרות מהקיבוץ זה לא נשמע לי רחוק מההגדרה שיש לאנשים ל"פשוטי העם". לא רק אנשים כמו עמיחי ומיה יודעים אנגלית, כי הם כאילו נחשבים ל"אינטיליגנטים". ומה זה בכלל "פשוטי העם"? אתה מתאר את זה כמו אנשים חסרי תרבות ואינטיליגנציה, שאם מישהו לא מבין אותם הם מתחילים לצעוק עליו, או שהם מספיק טיפשים כדי לא לדעת מראש שהם לא ימצאו בחו"ל אנשים שמדברים עברית (אני בטוחה שאפילו אנשים כמו יוסי בובליל היו יודעים את זה לפני שהם באים לתוכנית כזאת), או "יתקעו שם עד מותם". אני מסכימה שצריך לדעת אנגלית כדי ללכת לתוכנית כזאת, אבל לא כל מי שלא יודע אנגלית הוא מטומטם, ולא כל מי שהוא ערס או פרחה בהכרח גם לא יודע אנגלית.

Luanne

New member
ואתה לא מזלזל??

אשר ומאור וחנה ומרגלית כן ידעו אנגלית, וראו את זה בתוכנית (במיוחד אשר שתמיד עצר לדבר עם אנשים) ולמה בדיוק אתה קורא להם ערסים?? כי הם מזרחים וכהי עור? אלו לא סטיגמות בעיניך? ערס זה לא עניין של מוצא, אלא של דרך התנהגות. אשר ומאור היו אינטליגנטיים ומקסימים ונכון שהם היו חבר'ה "חמים" ועממיים כאלה אבל הם עשו את זה בחן ולא בבוטות. ערס הוא אדם חסר תרבות בהתנהגות שלו ואין לו מקום בתוכנית כזו (באותה מידה יש גם רוסים שמתנהגים כמו ערסים, ולמען הגילוי הנאות אני רוסיה).

נתחיל מזה שאני בת

ואיפה אמרתי שהם לא ידעו אנגלית? להפך, הם כן ידעו, זה בדיוק מה שבאתי לומר. וערסים זה לא רק אנשים חסרי תרבות שאין להם מקום בתוכנית, עכשיו את זאת שמזלזלת. יצא לי להתקל כבר במספיק אנשים שהם הכי ערסים או הכי פרחות שיש, ועדיין יש להם לב טוב והם ממש נחמדים, לא כל מי שערס הוא כזה שיוציא עליך סכין. ולא התכוונתי להגיד שהם ערסים, נתתי דוגמהעליהם בגלל שהם נראים כאלה, לדוגמה הצורת דיבור שלהם. ודווקא הם היו המתמודדים האהובים עלי, לא אמרתי את זה עליהם בתור דבר רע, רק התכוונתי להגיד שאין דבר כזה "פשוטי העם", ושגם אם יש אנשים שנחשבים לכאלה, עובדה שהם כן הסתדרו בתוכנית וכן ידעו אנגלית, כי לא צריך להיות מנכ"ל בשביל לדעת אנגלית ולהסתדר בחו"ל.

לדעתי הליהוקים היו מצויינים

אחד אחד כל הזוגות היו מעולים, מאלה שעפו בהתחלה ועד אלה שהגיעו לסוף, כולם היו מעניינים ומיוחדים וכל זוג הוסיף. לא זכור לי עוד ריאליטי שבו אפילו אלה שעפו בהתחלה היו טובים, ממש לא היה אף זוג מיותר. חוץ מזה אפילו שהייתה מריחה בתוכנית מהבחינה שהייתה הדחה רק פעם בשבועיים, עדיין הפרקים עצמם נורא זרמו, לא כמו בהרבה תוכניות אחרות שמושכים זמן על קטעים משעממים (לדוגמה הישרדות של ערוץ 10). לא ראיתי את התוכנית המקורית אבל נשמע לי מדברים שקראתי שהם די נצמדו למקור (בניגוד לכללל שאר תוכניות הריאליטי בארץ שעושות שינויים לרעה), שזאת עוד נקודה לזכותם, חוץ מהקטע שהגמר צולם אחר כך, אבל כל עוד זה לא משפיע על התוצאות כמו בהישרדות, זה לא ממש משנה לי.

אני מקווה שמאיה ועמיחי לא יזכו.

לא אכפת לי אם שי וגיא יזכו או שתום וגיל יזכו אבל העיקר שמאיה ועמיחי לא יזכו.

למעלה