אז איך אתם שורדים את החום הזה?

Sigal H

New member
אז איך אתם שורדים את החום הזה?

אפילו אני הדלקתי מזגן!

מי היה מאמין... לי יש מותרות של להסתגר בבית, וחוץ מהשילוב המגושם של מסכת ביפאפ וזיעה במשך יותר מדי שעות, אפשר לסכם הכל בחיוך.

ואיך אתם מעבירים את הימים האלו?

ליבי עם כל היוצאים לרחובות ועם כל הקופצים בין חום בחוץ לקירור בבניינים. מקווה שלא תתפסו שום צרה מכך...

חיוכים ורק בשורות טובות שיהיו לנו |חיבוק|

שלשום בלילה היה נורא

ממש פלאשבקים מהגיהנום התל אביבי. יכולה להעיד, כמי שהלכה לישון בארבע בבוקר שגם בשעת אישון לילה שכזו שום מולקולה של אוויר לא זזה.
קצת הרגיע אותי לשמוע מותיקי הגליל שלא זוכרים יום כזה קיצוני בעישרים שנה האחרונות לפחות.
אז נקווה שבעזרת מזגנים נעבור את זה.

ומצטרפת אלייך לחמלה אדירה על מי שעובדים בחוץ, עבודה פיזית, בשמש נטולת הרחמים.

Sigal H

New member
אויש

בזמנו, בלילות חמים בלתי נסבלים, הייתי יוצאת למסע ממטרות. שלושה דשאים גדולים מסביבי, אם תופסים אותם בערב של השקייה - לדדות ביניהן כמו ילדים. גם מצחיק, גם נראה מטופש (אבל אמצע הלילה, מי יראה) וגם אם לא עוזר לצנן את היום ולישון - נו, לפחות עשינו כיף.
&nbsp
קצת מגוחך להודות, אבל בימים האחרונים אני ישנה מעל השמיכה (שזה, אגב, ריפוד נהדר). מכנסיים ארוכים דקים, חולצה קצרה - לא צריך יותר מזה. עניין כמעט חסר תקדים אצלי. קיץ

פנינה21

New member
בעית חום

מתברר שהשריר ברגל הפגועה פשוט לא מתפקד בחום הזה.
שריר אמור תאורטית להתכווץ ולהשתחרר -שלי פשוט תקוע .
זה נורא כואב הייתי בעבודה (מחנה קיץ של הצופים), ואפילו המדבקה לא עזרה כלום לא מועיל ..
אחרי יומיים בבית ברור שיותר טוב..
אבל מה עושים ??

אגב זה אחרי התגלית המרעישה שכואב לי עד דמעות להוציא קרח מהמקפיא .

Sigal H

New member
אוי |חיבוק|

נשמע לא טוב כל הסיפור. לא יודעת מה לכתוב אז רק שולחת חיבוק שהוא ממוזג, כמובן, באופן אופטימלי.
&nbsp
אם זכרוני אינו מטעני, את עובדת בחוץ, בשטח, נכון?
צפויות לך עוד פעילויות שכאלה בקרוב?

פנינה21

New member
תודה

כן זה נכון אני עובדת בחוץ והאמת שלא צפיתי את עוצמת הבעיה ..
אני אדע היום מה קורה במה שנשאר מהקיץ הזה..
&nbsp
&nbsp
לא תאמינו איפה התמונה שאני מצרפת צולמה..חיפשתי תמונה אם נוף טוב ואלה ההכי חדשות פשוט ..

Sigal H

New member
מסקרן

כאלה צבעים של קיץ, חייכת אותי.
הידיעות הגיאוגרפיות טובות רק במעט יותר מאקראיות... גלי לנו איפה היא צולמה?

פנינה21

New member
טיול בשביל אלי כהן

טוב זה עדין לא כל כך נפוץ , כי זה חדש יחסית...השביל עובר בנקודות מרכזיות ברמת הגולן שרלוונטיות לסיפורו של אלי כהן ז"ל.מקומות שחלקם כבר משולט ובחלקם מדובר בפינה קטנה לצד הכביש שבלי מורה דרך כנראה לא תחשבו לעצור שם.
יש לי אלבום תמונות של ממש בעיקר מהמבנה של המפקדה הסורית הישנה . מדובר במבנה שכבר הופגז פעמיים בעבר. ובימים מסוימים מורגש שיש לא רחוק משם מלחמת אזרחים. המורה דרך הסביר כי כשיש שם ירי קרוב מדי הוא פשוט מבקש מכולם להתרחק מהחלונות(חלונות שאין במבנה שכבר הופצץ מכל הלב ורואים את זה.. )
מודה שזה היה מלחיץ(זה היה יום שישי והסתובבתי אחר כך שעות בחוץ כי היה לי מלא אדרנלין להוציא) אבל יפה שם כל כך .

התמונה צולמה ביוני.
נסעתי לשם כמאבטחת.

למעלה