אז איך אתן מעבירות את הזמן

שמופית

New member
אז איך אתן מעבירות את הזמן

בינתיים ? אני סיימתי כבר את כל העיתונים ותמיר ישן (מעניין אם הוא יישן עד 19:00...). מישהי ראתה איזה סרט טוב בוידאו ?

יעלי2

New member
סיימנו לראות את "נפלאות התבונה" ו

לקחנו גם את חתונת מונסון, אבל היתה העדפ למפלצות בע"מ. אני (כפי שאת שמה לב), לא צופה בו כי אני לא אוהבת סרטים מצוירים - זאת למרות ערכתי הרבה להפקה המדהימה שלהם. אהבתי בילדותי את וודי ווד פקר וחבריו וגם את החתול והעכבר. אבל לא צריך להיסחף. אז בדקתי איזה סיילים יש באתר של GAP, אכלתי עם העיניים באתר של על השולחן, קראתי את חלק מהעיתונים המאוד מענינים לחג, ועכשיו אני כאן. שוב.

שמופית

New member
איזה קטע...........

גם אמא שלי לקחה את חתונת מונסון. נראה לי שאני עוד מעט אקפוץ אליה לראות איזה סרט (ולהתאוורר במיזוג). אגב, מפלצות הוא לא סרט מצוייר רגיל - הוא מצחיק וחמוד ! שווה לתת לו צ´אנס לדעתי...

shelycat

New member
.............

מידי פעם מדלגת לי בין אתרים שונים באינטרנט, איזה משחק מחשב טיפשי, לבין הספר שאני קוראת כרגע (האיש שאהב רק מספרים).

הגבר תורן, אני עם חברה

בבוקר קמנו ב-05:45, כי כבודו היה צריך להיות בבי"ח ב-07:00, אז קראתי ולמדתי עד 10:30, אז הצטרפה אלי חברה... ראינו את משפחת טננבאום, אכלנו צהריים כיפיים, ראינו את מפלצות בע"מ (מגניייבב) ועכשיו אני חזרתי ללמוד והיא קוראת עיתונים... יש לנו עוד את זולנדר וגם עוגת שוקולד של עלית (כאלו אישיות ששמים במיקרו ויש שוקולד נמס בפנים), אז אני מניחה שעוד מעט נלך להשמין על הספה שוב... ואני בכ"ז אנסה קצת ללמוד לבחינה של יום ד´

כרגיל...

אתמול נשארנו בחוץ עם כל השכנים ופטפטנו-רק בלילה נכנסנו הביתה לאכול וראינו קצת טלויזיה, והיום אנחנו בבית עם הילדה, והעיתונים והמזגן, ועשיתי גם טיול קטן עם הכלבה. אוטוטו נגמר הצום...

סיגל2

New member
בילוי כמו שצריך, עם ספר טוב רוב

הזמן, עבודה על המחשב והרבה שינה ובסוף גם קצת טיול הכר את הסביבה שרק היום התפננו לעשות אותו.

למעלה