אז איך באמת עובד הקטע של טלקינזיס ?

אז איך באמת עובד הקטע של טלקינזיס ?

מישהו יודע ? איך השטר התעופף, איך הבחורה התעופפה מעל הכסא באותה צורת ישיבה, כאילו ישבה על הכסא עצמו ?

LiranTheWizard

New member
מה שראית הינו קטע קטן מתוך רוטינת התעופה

של דיוויד קופרפילד אשר ביצע חלק ממנה בתוך מיכל זכוכית ענק. נמרוד כאן פשוט מרח את זה. כמובן, משיקולי עלות נמרוד השתמש בשיטה קצת שונה מזו המקורית של דיוויד קופרפילד (שניתנת לאיתור במאגר הפטנטים של משרד המשפטים בארה"ב באינטרנט לכל המעוניין...).

DJM2

New member
אתה צריך להיות קומיקאי, לא מכשף ../images/Emo6.gif

DJM2

New member
זהו, שלא

אם באמת אתה יודע איך קופרפילד עשה את האקפט שלו, אז היית גם יודע שהוא צריך ללבוש בגדים ארוכים בשביל להסתיר משהו מסוים. הבחורה שריחפה בתוכנית של נמרוד לבשה גופיה. ואני ממליץ שנעצור כאן, כי נמרוד ביקש לא לגלות את הסודות בפורום פתוח. מה גם שזה מסוג הדברים שעדיף שהציבור לא יידע.

LiranTheWizard

New member
אני הפניתי למקור מסויים שחושף רק

טפח אחד מהמערכת השלמה. מה שדיוויד לובש זה עסק אחר ואני לא אכנס אליו. בקשר לבחורה - שים לב שהיא לא עפה באוויר. להסביר איך השטר ריחף זה ממש קל. ואיך היא ריחפה באוויר מעל הכסא? לפני כמה שנים יצא לי לשוטט בחנות קסמים שמתמחה בבניית אילוזיות - מצאתי בדיוק את הקסם המדובר (באינטרנט). את האמת? לא נראה משכנע. ראיתי פעם את הקוסם היפני ימאדה (אני מקווה שאני לא טועה בשם) מבצע את זה. זה די שקוף...

למעלה