אז איך בוחרים יועץ השקעות/יועץ כלכלי?

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך

xslf

New member
אז איך בוחרים יועץ השקעות/יועץ כלכלי?

יש טיפים? עצות? חוץ מ"לבקש המלצות ממשפחה וחברים" (הם לא ממש מכירים). תודה!

goldy

New member
יועץ הוא מישהוא

שעוזר לך ליראות דברים שלא רואים ביום-יום: "תגיד לי איך זה שאין לי כסף לפאקט?" ואז היועץ אומר: "אתה רואה את כל ה'כולה שקל' שאתה מפזר בכל מקום? תחבר הכל והינה לך הכסף לפאקט". אפשר לפי מה שהיועצים כאן כותבים ואפשר לפי "פגישה רישונה חינם" בה שואלים את כל השאלות הנכונות. למשל: "אים אעשה את כל מה שאתה אומר לי אגיע לאיזון וזהו, או שאוכל גם להיתעשר?", "מה אניכולעשות בעצמי?", "איך לא לעגל פינות?" וכו'.

xslf

New member
אז זהו, שהמטרה היא לא להגיע לאיזון

טפו טפו אני באיזון (פלוס) כבר לפחות שנתיים, אלא יותר לטפל בשאלה של "מה הלאה". אני בת 29, רווקה ללא ילדים, והמטרה היא לשבת ולתכנן ולראות מה לעשות עם הכסף ש"נשאר בצד" כל חודש (כדי להפיק ממנו את המקסימום ושלא ישחק בשכיבה בעו"ש), ואיך לתכנן את ההתנהלות הכלכלית כדי להגיע למטרות של הטווח הבינוני והארוך יותר.

goldy

New member
את ממש חכמה../images/Emo99.gif

אני מוכן להציע לך את רשומתי "בדרך לעצמאות כלכלית" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1171232&passok=yes מה שמקובלעשות במצבך הוא לחפש נדל"ן מניב: במקומות בהם השכירות גבוהה. אפשר גם ליפנות למט"י כדי להקים שותפות עים עסקים שיש להם עתיד כי צפויים להרוויח יפה מאוד. שאלה אישית: גיל 29 רווקה ללא ילדים? את הולכת לפי הדוגמא המתוחכמת (ארה"ב) ומחכה לגיל 35?

למעלה