אז איך בעצם הכל התחיל?

galush29

New member
אז איך בעצם הכל התחיל?

איך התחלתם לאהוב את אביב? מהו השיר הראשון ששמעתם של אביב? מהו הידסק הראשון שקניתם? ההופעה הראשונה שאליםה הלכתם? ... לבעלי הזיכרון הגבוהXD

אניייי :)

איך התחלתם לאהוב את אביב? שהיה את ההופעה של העשור למכתב התחלתי ממש ממש לאהוב אותו שמעתי אותה ברדיו וכל כך רציתי להיות שם! מהו השיר הראשון ששמעתם של אביב? הכל התחיל מאחותי הגדולה יש לי 2 אחיות גדולות שאהבו את אביב בתקופת ילדי אור הירח כייף לשםם חח קיצר שהייתי בת 5 בערך שמעתי עם אחותי את הדיסק אור הירח וממש אהבתי אותו אז השירים הראשונים שאהבתי היו בית נבנה ושוב החושך אני יודעת שזה מוזר אבל הייתי ילדה.. עכשיו אחרי 16 וחצי שנים פתאום התחלתי גם לאהוב את אביב ושמעתי את בית נבנה אמאלה איזה פלשבק מטורף! מהו הידסק הראשון שקניתם? בגלל שהיה להם את עכשיו מעונן יומן מסע אז הראשון היה ירח מלא ומאז כבר יש לי את כל הדיסקים:) חוץ מחלולים.. ההופעה הראשונה שאליה הלכתם? באוניברסיטה=/ .. ואוו איה חפירה

shira ofek

New member
אממ

השיר הראשון ששמעתי זה עורי עור, כשהיתי קטנה(וכמובן ששנאתי את זה) והתחלתי לאהוב את אביב בזכות אמא שלי,שביקשה שאני אצרוב לה שירים שלו
אז הורדתי מלא. ולאט לאט התמכרתי
ההופעה הראשונה שלי היתה בהאנגר ב31.8.06

1998 חלולים, ../images/Emo36.gif

הייתי בערך בן 18 , אחרי התיכון השנה הייתה 1997 בערך לפני הצבא שלא עשיתי כי הייתי מבולבלב, כלומר כל הבילבול התחיל אז,,,,, חיפשתי משהו ישראלי שיתאים לי לתחושת הבילבול וקניתי את אור הירח וחלולים שרק יצא (משהו כזה) אבל באופן כליי אהבתי רוק כבד לפני זה גלומר הייתי בכיוון של הרוק לפני זה הכרתי את השיר השערורריתי "עכשיו מעונן" שהיה ברדיו אבל לא התעניינתי כלל באביב גפן

בכיתה ד'

בדיוק חזרתי לארץ, אחרי 3 שנים קשים בחו"ל... האלבום הראשון שקניתי היה שומקום.

בכיתה ח'

או שמה זו הייתה כיתה ז'? אני לא בטוחה. בכל אופן קניתי את הדיסק השלישי (
) בגלל השיר הכי מוכר- האם להיות בך מאוהב, ומאז התאהבתי במוסיקה של אביב גפן ובהתחלה גם קצת באביב עצמו :) ההופעה הראשונה שהלכתי אליה הייתה רוק עצמאות 2004, אבל ההופעה הרצינית הראשונה הייתה העשור לדיסק השלישי [סגירת מעגל משהו] וסיפור האהבה הזה נמשך עד היום :)

:)

איך התחלתם לאהוב את אביב?שמעתי על האומן הזה שהתחלתי ל"קחת" שירים שלו וזה והתאהבתי בו מהו השיר הראשון ששמעתם של אביב?נראה לי לבכות לך...בגלל רבין וזה שהיה כל שנה מהו הידסק הראשון שקניתם?חחח אממממממממ אין לי:( ההופעה הראשונה שאליםה הלכתם?לא הלכתי

ס ט י י ק

New member
אמ

כיתה ז' למה? באמת שאינלי מושג...סתם ככה. קניתי את אור הירח ראשון,ואח"כ את כל השאר לפי הסדר... הופעה ראשונה הייתה בסיטיהול שכבר הייתי בכיתה ח'..אם אנלא טועה 29.1.04

הייתי בכיתה ה' .

שמעתי את שיר עצוב ברדיו התעניינתי וקראתי את כל הביוגרפיה שלו בארכיון והתאהבתי דיסק ראשון: ירח מלא הופעה ראשונה: אינטימית בזאפה 4.10.05

אני ../images/Emo192.gif

איך התחלתם לאהוב את אביב? רצח רבין מהו השיר הראשון ששמעתם של אביב? לבכות לך מהו הידסק הראשון שקניתם? לא קניתי מעולם, אבל קיבלתי את 'עם הזמן'. ההופעה הראשונה שאליםה הלכתם? וואו לא ממש זכור לי אבל אני חושבת שפעם ראשונה שראיתי אותה על הבמה היתה רוק העצמאות 2002-2003 משהו כזה...

plane crazy

New member
בגלל אחותי

היא שמעה אותו הרבה פעם אז לילה אחד החלטתי לשמוע דיסק שלו בלילה לפני שהלכתי לישון ואני לא זוכר איזה דיסק זה היה וזה פשוט עשה לי משהו.. מאז התחלתי לשמוע אותו ואשכרה לא להפסיק

עונה?..

השיר הראשון ששמעתי של אביב היה קרן אור. כלומר, היו עוד שירים שלו שהכרתי, אבל את זה גיליתי רק אחרי שהתחלתי ממש להקשיב לו כי עד אז לא עשיתי את זה. אז כאמור השיר הראשון היה קרן אור. זה קרה בטקס יום השואה שהופעתי לפני שנתיים וחצי, שמעתי את זה הרבה בחזרות ומאוד התרגשתי... ומאז הכל הסטוריה, התאהבתי (לא באופן הפתטי של המילה). הדיסק הראשון שקניתי היה זה רק אור הירח, הדיסק האהוב עלי ביותר, גם היום, אחרי שאני כבר מכירה את כל השירים.

אה, וההופעה הראשונה.

רוק עצמאות 2005. אבל אם אתם לא מחשיבים את זה, אז העשור לשומקום. איזו הופעה...

טוב אלי גם..

לא שזה ממש מעניין אותכם אבל עדיין.. אממ הכרתי אותו בעקר מאחותי שהתחילה לשמוע אותו ואז גמני התחלתי לאהוב ולשמוע אותו... זה היה כתה ז'... לא זוכרת מה השיר הראשון... היה לנו אוסף... ואז קנינו את עכשיו מעונן וחלולים ביחד... והופעה ראשונה הייתה נראה לי רוק"צ לפני 3 שנים... אממ זהו :]

למעלה