אז איך הולך להיות השבוע שלכם?

i c u 2

New member
אז איך הולך להיות השבוע שלכם?

קודם כל שבוע טוב לכולם ! השבוע מתחיל ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה והופך בסוויץ של כמה שניות לחגיגות יום העצמאות... שאר השבוע שלי די רגיל, אין כמעט לימודים אז סבבה יחסית. עבודה גם אין לי יותר מדי השבוע. הולך להיות שבוע נחמד. מה איתכם?

אני עם כל הצער לא הולך לחגוג למדינה שום דבר

לא מגיע לה ביום ראשון לצערי אהיה כמו הרבה ממדינת ישראל ואתייחד עם זכר הנופלים אין לי שום כוונה ללכת לבמות או לעשות על האש ביום העצמאות כי לטעמי מדינה שלא מעריכה את חייליה ולא עושה מאמץ לשחרר את שבוייה ובמקום הפכת עולמות לשחרר סוחר סמים מידי החיזבאללה קצת לא נשמע לי הגיוני שלא נדבר על פרשות השחיטות של השילטון שלנו ואת עתיד הנוער במדינה

i c u 2

New member
אז בוא נפתח דיון גלעד שליט....

בארה"ב נחטף חייל לפני עשרות שנים, לא התנהל שום מו"מ ובזה נגמר הסיפור. מאז לא ניסו לחטוף שום חייל אמריקאי נוסף כי הבינו שזה לא משתלם ... מה קורה בישראל? חוטפים חייל, משחררים מיליון וחצי אסירים, ממשיכים לעשות פיגועים, חוטפים חייל, משחררים מיליון וחצי אסירים, ממשיכים לעשות פיגועים.... אם בחטיפה הראשונה היו מבהירים שמוכנים לשחרר אסיר אחד .. כנראה שגלעד שליט לא היה נחטף. נחזיר אסירים ==> ייחטפו חיילים וכך הלאה. אין מה לעשות, כשחייל הולך לצבא כולם יודעים שיש סיכוי שהוא לא יחזור או יחזור בארון.

למעלה