אז איך היה אתמול מפגש הבלוגרים?

wranger

New member
אז איך היה אתמול מפגש הבלוגרים?../images/Emo13.gif

מי הלך? מי לא הלך? איך היו הבורקסים? והסרט? ובצלאל? ספרו ספרו, אני לא הייתי, ואני סקרן לדעת מה פספסתי.

Bezalel P

New member
פייר, הפסדת.

היה סרט נורא מצחיק, וממש לא כזה מלא דם כמו שהבטיחו. וודי הארלסון שולתתת!!1 הבורקסים אני לא יודע, כי אני אף פעם לא אוכל באירועים האלה (נסה אתה לנהל שיחה במקביל עם 70 איש תוך כדי בליסה). ואני, אני הייתי עייף כרגיל (היום שלי התחיל בחמש לפנות בוקר ונגמר באחת וחצי לפנות ערב)

פנומן 72

New member
מי קובע מי מקבל הזמנות ומה הקריטריונים ?

האם העלמת הפרטים מכל הבלוגרים שלכם הוא בבחינת יריקה בפרצוף ? תודה.

Bezalel P

New member
על מה אתה מדבר?

היה מפגש ענק, שפורסם בבלוג הבית, בעמוד הראשי, במסרים לכולם... ההרשמה הייתה על בסיס כל הקודם זוכה.

פנומן 72

New member
מודה ועוזב

אם זה היה פתוח לכל וזה פורסם בריש גלי, אני מסיר את טענותיי.

wranger

New member
ובכן, צריך להיות בלוגר.

ולדעתי הוזמנו גם מנהלי פורומים, לא? לא משנה - ההזמנה הופיעה בבלוג הבית ואני באופן אישי קיבלתי עשרות מסרים מבצלאל, אחד לכל שם משתמש שיש לי, ואוהו, יש לי הרבה. כך שאני באופן אישי לא חושב שמישהו ירק לי בפרצוף, לא. על לא דבר.

R n L

New member
הסרט יותר שנון ומצחיק מהמצופה והמפגש היה נחמד

הופתעתי לטובה מהסרט - אשתדל לכתוב עליו ביקורת בקרוב... תכננתי לכתוב על זה היום, אך גילוי וזיהוי גופתו של עמרי להד בדרום אמריקה אמש, שינה לי את לו"ז הכתיבה בבלוג. היה כיף לפגוש אנשים חדשים כמו תמיד, למרות שאת רוב האנשים שהיו שם לא הכרתי גם לא בכינויים מפאת הפסקה די ארוכה בכתיבה פה... כל הכבוד לבצלאל ולכל צוות תפוז על ההשקעה ואני מקוה שהמפגשים האלה ימשיכו בעתיד - הם בהחלט מעוררים את החשק להמשיך ולכתוב ולהיות באינטראקציה עם הקהילה בתפוז.

לא מדויק.

אני ידעתי על המפגש מהפרסום שלו בבלוג הבית. יש לי מספר בלוגים, אבל הזמנה במסר קיבלתי רק לאחד מהם. אז אם כבר תשובה, למה לא לדייק? מר מחקני - מה הפלא שחלק קיבלו אחד, וחלק לא קיבלו בכלל, אם כל הדיו הלך רק על המסרים אליך? ע.ה

GinAndTonic

New member
תענה עניינית ואל תפטור אותה בהתנשאות.

יש לך תפקיד רשמי, תתנהג בהתאם.

Bezalel P

New member
פרסום בבלוג הבית הוא פרסום מאוד פומבי, לא?

כל בלוגר שמעניין אותו מה קורה בבלוגיה ואילו אירועים ופעילויות מתקיימים, יכול להירשם לעדכונים ולהיות מעודכן. נשלחו מסרים לכל הבלוגרים הפעילים בתפוז. יכול להיות שהבלוגים האחרים שלך לא מעודכנים זמן רב, ולכן לא קיבלו מסר.

בוקר טוב / צהריים טובים

נא להתנהג בהתאם! לא באתי בטענות כלפי הפרסום. ציינתי קודם שידעתי על המפגש מבלוג הבית. יכולתי להגיע, בחרתי שלא. וזה בסדר.- (באמת שלא הייתי זקוקה להזמנה אישית במסר). רק ביקשתי לדייק. נכון, אחד מהבלוגים לא היה מעודכן זה זמן, אבל האחר דווקא כן. (חוץ מזה שאליו כן קיבלתי). בעובדה, אני קיבלתי רק הזמנה אחת לתיבת המסרים של בלוג אחד, ואילו מר מחקני, לא זו בלבד שקיבל לכל הבלוגים שלו, (מעודכנים, ומעודכנים פחות), אלא הוצף בהזמנות לכל עשרות שמות המשתמש שלו. נכון? (מניחוש שלי, לא בכל אחד מעשרות שמות המשתמשים שלו יש לו בלוג).- אז אחד קיבל הזמנה אישית במסר רק לבלוג אחד שלו, והאחר קיבל הזמנות גן לכל שמות המשתמש שלו. חבר'ה, אם מישהו אומר לכם שהוא לא קיבל.. פשוט.. תאמינו לו. מה איכפת לכם? גם ככה יש לכם תשובה מוכנה מראש. הנה היא: "אולי נפלה טעות אנוש" :p המשך יום נעים לכולם. ע.ה.

wranger

New member
הניחוש שלך שגוי, כמובן.

אני לבדי מחזיק פה חצי בלוגיה, עם כמות הבלוגים הבלתי נתפסת שאני מתפעל.

wranger

New member
למיטב ידיעתי, דייקתי.

התשובה שנתתי לך הייתה המלאה ביותר שהייתה ברשותי באותו רגע, ובה ציינתי את הפרסום בבלוג הבית ואת העובדה שקיבלתי מסרים להרבה שמות משתמש שלי. לכן, למשל, לא ציינתי את הקידום בעמוד השער של תפוז, שבצלאל כן ציין, פשוט כי לא ידעתי עליו. כמו כן, לא ידעתי שנשלחו מסרים רק לבלוגרים פעילים, מה שיכול להסביר (שוב, כמו שבצלאל ציין) למה קיבלת רק אחד. אם ההסבר של בצלאל לא סיפק אותך ויש ספק כלשהו לגבי בעיה נקודתית במקרה שלך, את מוזמנת להעלות זאת בפורום התמיכה הטכנית או במסר. ולסיום, שמי טל, או wranger, ולא מר מחקני. איך זה בתור תגובה עניינית כנושא תפקיד רשמי?

איך זה בתור תגובה עניינית?

רע מאוד. תשמע, אני יודעת שהיצר לריב מדי פעם, בוער בך. אני, זו כתובת מאוד שגויה למאוויים שלך. הפעם, אמנע מעצמי להשיב לך כפי שאני רוצה באמת, וזה כי זמני קצר. אני רק אומר לך, שזה שאתה לא יכול למחוק הודעות שלי בכל פעם, אינו אומר שאתה חייב לשלוח אותי לפורום אחר. ו.. אהממ.. כל עוד תמשיך למחוק הודעות שלי, אתה תשאר "מחקני" ולא שם אחר. ומצידי, תמשיך למחוק, זה כנראה מה שאתה יודע לעשות הכי טוב. אני לא אמנע ממך את היכולות המדהימות האלה. יומטוב ע.ה

wranger

New member
טוב, שיהיה מר מחקני.

התרגלתי לכל מיני כינויים משונים בחיי, אני אתרגל גם לזה. ואם העלית את הנושא, אז אני אציין (שוב) שהודעות שחורגות מנושאי הדיון של הפורום הזה - יש להן פורומים משלהן. זו הסיבה היחידה שאני מוחק מדי פעם הודעות של גולשים שלא יודעים או לא אכפת להם מנושא הפורום, ולעיתים קרובות גם מפנה לפורום שלדעתי מתאים יותר לנושא ההודעה שלהם ובו יקבלו תשובה טובה יותר. לדוגמה, אם יגיע לפורום הבלוגיה גולש שהוא מעריץ נלהב של בנות גילמור ויפרסם הודעה שבה ישאל דעתנו על המראה החדש של אלכסיס בלדל ויתהה למה לכל הרוחות לורליי ולוק לא ביחד, אז אני איאלץ למחוק את ההודעה שלו, וזה לא משנה אם יש לי המון מה להגיד על הנושא (ויש. אלכסיס בלדל...
). במקרה כזה אני גם אשלח לו כנראה מסר ובו אמליץ לו לפנות לפורום טלוויזיה, או לא יודע איזה פורום מתאים אני אמצא כשנגיע לגשר (כי עכשיו ראיתי שפורום בנות גילמור סגור). כנ"ל גם לגבי נושאים שהם קצת יותר קרובים לכאורה לנושא הפורום שלנו: למשל, לבעיות טכניות בבלוגיה יש לפנות לפורום תמיכה טכנית בבלוגיה ולא לכאן. המשך יום קסום, מ.מ

למעלה