תגובות של אנשים, מדימונס
אני: ביום חמישי, ה-29 לאוגוסט, התקיים בגן סאקר בירושלים לארפ עולם האפלה. 3 קבוצות נלחמו אחת בשנייה, עשו בריתות, ובגדו בהן (בעיקר), והכל כדי להשיג תרופה מסויימת. אני אישית אגיד שמ-א-ד נהניתי, שהיה הרבה יותר משחק תפקידים טוב ממה שציפיתי, ושהקרב שבסוף היה מדהים. וכמו שהבטחתי, הסטטיסטיקות: מי ניצח? הוורוולפים. מי הפסיד? אף אחד. מי מת וכמה? 25 ערפדים מתו. 17 מייג´ים מתו. 10 וורוולפים מתו. סה"כ 52 אנשים מתו. מי הרג וכמה? הערפדים הרגו 5. המייג´ים הרגו 19. הוורוולפים הרגו 7. הפומורי הרגו 13 (לפחות זה מה שכתוב, ההערכה היא הרבה יותר) מקורות לא ידועים (דקירות מאחור וכל זה) הרגו 8. סה"כ הריגות: 52. כמובן שמתו ונהרגו יותר, אבל היו כאלה שלא רשמו, אחרי הקרב הגדול שבסוף. אורי (אלף אפל): נכון! היה ממש סבבה וכיף גדול, ולמרות ההערכות המוקדמות שזה יהיה לארפ קרבי חסר עלילה. הופתעתי לראות שהיה רול פליי טוב. ושאנשים חדשים התחברו לדמויות מאוד טוב ושחקו ממש יפה, למרות שהם לא הבינו חלק מהדברים. לכן כל הכבוד לכל הלארפרים המנוסים שעזרו לפתח את ההרגשה של בתוך משחק, וגם ללארפרים החדשים שהתשלבו מצוין והתחברו לעלילה. לכל מי שתהה: היה פגיון צבעוני (צהוב,אדום,סגול) עשוי מספוג, שאותו אני שלחתי את המייג´ים להשיג. ובאמת אריה השיג אותו. הוא נותן +1 להתקפה. היה גם גביע קדוש (שדי שכחו ממנו) שרק בסוף המשחק התחיל להתגלגל בין האנשים והוא היה מצופה בנייר כסך והיה כתוב עליו: HOLY GOBLET. ההשפעה של הגביע היא ברגע המציאה +2 לנקפ הקבוע והכללי (עד שמאבדים את הגביע) וריפוי מלא. היו גם קפסולות שחורות קטנות כאלה שנתנו +1 להתקפה וגם היו 2 בקבוקי אקטימל אדומים שהיו שיקויי ריפוי שעשו ריפוי מלא. אבל מה זה חשוב זה סתם שטויות שהייתי צריך לפרסם לפני המשחק )). עכשיו הערכה כללית של המייג´ים (לפני שדיברתי עם הסגן שלי אז אני בטח אערוך את ההודעה אח"כ. בהתחלה נחתם הסכם שלום עם הזאבים. ויחסי ניטרליות עם הערפדים. לאחר מכן, סיור ערפדי שכנראה חיפשו בסיס נכנס לשטחינו בצורה אגרסיבית ותוקפנית. הסיור הושמד, ובעזרת הזאבים חוסלו הערפדים. בסיס הערפדים נתפס והערפדים המתו לא יכלו לחזור לחיים. הערפדים הבוגדניים שלחו שליח במטרה לחתום איתנו הסכם כניעה שלהם, כי רצו שנרשה להם לחיות. בטבע החזקים שורדים לכן קרתה לשליח הזה תאונה מאוד מצערת בדרך והוא מעולם לא חזר לדווח למנהיגו.(מוהאהאהאהאאהא!). בינתיים כל מיני שמועות הופצו על בגידה בתוך המייג´. הבוגד התגלה וקיבל עונש מוות. (*אהם אהם-פורמור בוגדני*). לאחר מכן שלחתי את נתיניי הנאמנים להחזיר את הפגיון החשוב שלי ששייך לסב סבי ואיבדתי אותו בקרב עם הערפדים. המשך העלילה עוד מעורפל אצלי בראש ויבוא בהקדם קטי: אוקיי, היה דיי נחמד וכיף, אבל הרולפליי לא הגיע למירב שאפשר (לא שציפיתי אחרת). אני רוצה להודות לפורמורים, ובמיוחד לאריק, שבלעדיהם (ואריק במחנה הערפדים) אני דיי בטוחה שבכלל לא היה רולפליי. סך הכל היה נחמד למרות שמישהו שלא נזכיר את שמו ממש עיצבן אותי באיזשהו קטע בתחילת המשחק כשהוא דקר אותי בגב בלי שום סיבה (מה כבר יש למישהו נגד דמות עם ברדס שצולעת ומדדה לתומה חזרה לבסיס שלה בנסיון נואש לשרוד??), מה שמעיד על רולפליי נמוך וסתם גרם לי ללכת את כל הדרך לבית הרוחות וחזרה . אגב פציעות וצליעה, לצערי אני הייתי בין היחידים (אם לא היחידה) שהתיחסה לנק"פ נמוך ונסתה להתנהג כמו שמישהו שהורידו לו 90% מהחיים שלו היה מתנהג... לצערי זה לא נקלט אצל האחרים. בכל אופן, מנהיג הערפדים (שגילה שזה מה שהוא שעה וחצי לפני המשחק... יפה מאוד, אחלה אירגון) לא גולש פה, אז אני מניחה שאני צריכהלכתוב על הערפדים... טוב, אז ככה: אני לא זוכרת כלום! לא יותא מידי בכל אופן... היו כמה בריתות, אריק נשלח פעם אחת לעשות ברית עם המייג´ים (ונהרג)... כל שאר הפעמים הוא הלך בלי להתיעץ, קונספירציות פורמורים. אני ועוד 2 היינו בברית, היו לנו כמה ארטיפקטים שלא ידענו מה הם עושים ואף אחד לא טרח להגיד לנו ואפילו דניאל (המנהיג) לא ידע... אז לא השתמשנו בהם. המשחק נגמר בצורה ממש לא ברורה, המנהיג שלנו הלך הביתה מוקדם, ולפי מה שהבנו הייתה לו שורה מתוך איזו חידה והוא לא אמר לנו אותה... לא היה ממש ברור מי נגד מי בסוף, רק כולם על הפורמורים (עשו לינץ´ על אריק, המשיכו להכות במסכן אחרי שהוא כבר מת ). גם לא ממש היה ברור מי קיבל את התרופה, לפי מה שאמרו לי אחר כך אוור וולפים. בכל מקרה, זה כן היה מיליטנטי להחריד למרות מה שאורי אמר, זה הסתכם בלשלוח שליחים, השליחים נהרגים/חוזרים בלי ברית/חותמים ברית שמופרת אחרי 3 דקות, וכמה פגישות באמצע שבהן כולם הרגו את כולם... היה מעט מאוד רולפליי טוב, וגם אני הפסקתי אפילו לנסות לקראת הסוף. אבל עדיין היה כיף. תמצות של הכל יחד: היה סבבה. היה כיף. כולם נהנו.