אז איך היה בחג?

hirshfe

New member
אז איך היה בחג?

אצלנו היה נהדר עוד חמישה קילו אבל נהנו נדב, ביציאה הכי טובה שלו במקקום אני כפיי ארימה שר אני כפרה אמא. מסכן השורה הזו, גם בילדים שלו ידעו לשיר

MrCheff

New member
ארוך ומשמין ../images/Emo13.gif

עכשיו צריך לעבוד קשה חודש בשביל להוריד את המשקל שנצבר

liza26

New member
מעייף../images/Emo178.gif

הבישולים, הארוח, העובדה שאי אפשר לנוח ולישון כמה שרוצים לבקר משפחה , ללכת לישון מאוחר לקצור את החווה, לשדוד מלונות..... חג קשה ומעייף

gils33

New member
היה מדהים

אוכל,מנוחה וחופש - מה צריך אדם יותר מזה?

MrCheff

New member
עבודה לחזור אליה..

היום (ע"פ השמועה) עשרה מחברי לעבודה עומדים לקבל מכתבי פיטורין...

hag70

New member
לילדה היה כיף חיים../images/Emo151.gif

להורים שלה קצת פחות
(לא משהו טראגי. סתם שונאים את כל המשפחתיות הזאת)

Master Stav

New member
אצלנו חגגו פעמים ..בערך

בערב החג הראשון אצל אחותי והיה מיוחד בהתחשב בעובדה שזה פעם ראשומה אחרי שנתיים ......לערך בערב החג השני אצל הוריה של אישתי ....והלוואי והיתי שומע ללב שלי ולא הולך .....

ehaisraeliadv

New member
איך היה בחג ?

סופסוף להורים שלי הייתה הזדמנות לראות את הבת שלנו בשעות הערנות שלה וניכר היה שהם מתרגשים. ההורים שלי מתנהגים כאילו הם בני 100 כשלמעשה הם די צעירים (57 ו-54), הם לא באים לבקר כמעט (נדמה לי שמאז הלידה באפריל הם היו אולי שלוש פעמים) וכשאנחנו הולכים אליהם זה לארוחת שישי בערב שיוצאת די מאוחר בשעון קיץ ופיצי שלנו כבר ישנה (בהתחלה באמבטיה ועכשיו בלול נייד) אז הם כמעט לא ראו אותה בשעות נורמליות. בחג החלטנו ללכת אליהם (נוסף לארוחת החג בערב) בבוקר. והיינו אצלם כל היום. ויצא להם לראות אותה וליהנות ממנה כמו שסבא וסבתא צריכים. אני מאוד התרגשתי מזה שסופסוף הסיפורים שלי (כמה שהיא מוצלחת כמובן) הוכחו... שנה טובה. אלי

gils33

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

תודה על השיתוף,לפעמים הם מתנהגים כך(ההורים),פשוט צריך להתמיד ולהגיע אליהם. לתת להם הרגשה שהם חשובים לגידול הילדים. אין כמו סבא וסבתא לילדים.

ehaisraeliadv

New member
תודה על הברכות

די במקרה גיליתי את הפורום ואני שמח על כך. מי שמתעניין בקשר לאבהות הפרטית שלי, מוזמן לקרוא על כך בקישור המצורף.

ehaisraeliadv

New member
תודה על הברכות

די במקרה גיליתי את הפורום ואני שמח על כך. מי שמתעניין בקשר לאבהות הפרטית שלי, מוזמן לקרוא על כך בקישור המצורף.

למעלה