../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif הנה סוף סוף הגעתי....
[השקט מהצד של הכחולים היה רק בשל העובדה שאפרת השתתפה בשאקטי ובן "טבע" לו בים של עבודה....] אז........איך היה בשאקטי
היה
שאקטי עשר
(גם במספר וגם בחווייה)
נ ה ד ר אוירה נהדרת, סדנאות מעצימות, מוסיקה וריקודים שמחה וצחוק וגם דמעות ועצב כמו בכל תהליך בריא. היינו שם כ-1,500 נשים נערות ילדות ותינוקות. אפשר היה לחוש ולראות את כולן מחייכות מסביב. המפיקות עשו באמת מעל ומעבר כדי ליצור מרחב מכיל לכולן. פגשתי בשמחה גלויה ובלב מתרחב מאהבה המון חברות טובות ונפלאות מקרב המשתתפות, המנחות ומנחות הטנטרה. היצע גדול של סדנאות ומתחמים. מתחם טיפולים, מתחם אימון הוליסטי, מתחם מיסטיקה מודעות ורוחניות, היו פעילויות ב-11 נתיבים שונים: * ריקוד ותנועה (ריו אביירטו, ביודנסה, ניה, ריקודי בטן, תדרים בתנועה) * פעילויות הבוקר (טאי צ'י, יוגה, נשימצו, צ'י קונג, קונדליני-יוגה, חמשת הטיבטים) * העצמה כלכלית ועסקית(ניהול זמן, קידום עסקים באינטרנט, אימון הוליסטי, איזון עסקים...) * פריון הריון ולידה (ליווי לידה, הפלות-מעגל ריפוי, מחזוריות...) * מיניות ודימוי גוף (מיניות מקודשת, טנטרה...) * זוגיות משפחה וקהילה (אמהות ובנות, הורות, קונסטלציה משפחתית...) * תנועה מגע ונשימה (AUM, ריברסינג, פוקוסינג, EFT, חשיבה חיובית...) * אמנות ויצירה (תיאטרון, ציור מנדלות, קליעה בקש, יצירה בחימר..) * מודעות וצמיחה רוחנית (NLP, מעגלי נשים, שחזור גיגולים...) * קסם חלימה ויצירת מציאות (הו'אופונופונו, תטא הילינג, נומרולוגיה, "המסע"...) * פעילויות בבריכה (וואטסו, שחיית תינוקות, שחיית פיות=הליכת מלאכים במים...) *פעילויות ביער (התחברות לטבע, טבע תרפיה, מסעות שמאניים ביער...) היה גם בית מדרש נשי, היו סדנאות לנערות, היו פעילויות מוזיקליות לילדים ואמהות, והיו - מסלול העשרה למנחות ומטפלות. עושר גדול ומגוון נהדר. ההופעות של קורין אלאל ומרינה מקסימיליאן-בלומין היו אדירות. אחרי קבלת השבת חווינו כולנו הצגה מדהימה - "אני רואה אותך"/מופע סיפורי חיים של חמש יוצרות מדהימות. מסיבות הריקודים והטקסים יצרו גל אנרגיה מטורף עם המון רגש והתרגשות, במיוחד טקס קבלת השבת. אני יכולה להעיד שכ"חיית פסטיבלים" מזמן לא חוויתי כזו קבלת שבת עוצמתית מרגשת ונ ה ד ר ת. אם ארצה לסכם במילים אחדות את החוויה שחוויתי בשאקטי 10 - לא אוכל, הייתה זו חוויה שקשה לי לתאר במילים, {מן תחושה ... שאין מספיק מילים כדי לתאר אותה.} אני מודה לארבע המפיקות הנפלאות של הפסטיבל האיכותי הזה, מודה לכל הנשים (ואולי גם גבר אחד - הסאונדמן) שלקחו חלק ביצירה הזו. אני בהחלט ממליצה לכל הנשים בנינו
באהבה ובחום.
אפרת