אז איך היה בשברולט??

j a c k y

New member
אז איך היה בשברולט??

טוב, אני מדברת רק מהדעה שלי,אז ככה:) היה ממש כיף לחזור לשברולט אחרי כל כך הרבה זזמן שלא הייתי בו. המוזיקה לא הייתה משהו בכלל, מה שכן היה זה הרבה סיסטם, וזה טוב:)) ברחבה השניה חרשו על סאבלימינל ושוטי הנבואה, ולמרות שאני ממש אוהבת את שוטי הנבואה... די! כל שיר שני ששמו ברחבה היה של שוט הנבואה... התיקלוט של תמיר ואבירם באמצע היה ממש במקום וממש טוב להתחיל עם פורסט... איזה רעיון גאוני... זה שיר פשוט מדהים... סיכום? היה שווה לבוא רק בשביל האנשים, המוזיקה היא ברובה אותה מוזיקה... אז איך היה לכם?

זפת

היה משעמם לא מעניין הדבר היחיד שבאמת היה טוב זה השוקולד חוץ מזה ממש דראק עד 12 וחצי היה ראפ וזה היה איכס ואז היה הופעות שלדעתי הופעות זה בעעע אני לא אוהב הופעות ואז היו אותם שירים חודש וחצי לא הייתי ועכשיו אני יודע שלא יחסר לי

Confused Youth

New member
ושמתי לב שעל ההזמנה לשבוע הבא כבר

אין "כניסה עם ת"ז" ואפילו לא 16+ אlame

היה נחמד. לא יותר מזה

ת´אמת, מבחינת מוזיקה, לפני שבועיים היה יותר טוב. מעיין ותומר שיחקו אותה. אבל אחרי הופעות לא משו (לא הסגנון שלי) הייתה מוזיקה לא משו ברחבה הראשית עם יותר מדי כבד. אבל מדי פעם היו הברקות... זהו נראה לי. ד"א אני לא בטוח, אבל אני חושב שמישהו צבט לי ת´פיטמה בפוגו... כל מה שאני יודע זה כשיצאתי מהפוגו הפיטמה מאוד מאוד מאוד כאבה לי. מי עשה את זה?

ya maaan

New member
כ"כ לא....

היה סה"כ 3 שירים של שוטי הנבואה..... וגם הם לא היו ברצף..... סה"כ נורא נהניתי....ואם היה כזה גרוע ברחבה השנייה אז למה היית שם רוב הזמן? חוץ מזה שהרחבה השנייה הייתה מפוצצת כל הזמן...חוץ משיר או שניים. בסה"כהיה טוב - כבוד לדי ג´יי יוס וכמובן גם לתמיר ואבירם...

j a c k y

New member
מעיין...

באמת, אבל באמת באמת שזאת הייתה הדעה שלי, ולא רציתי לפגוע בך או משהו... רק הערתי מה שאני שמעתי... ולא אמרתי שהיה גרוע בכלל, תסתכל עוד פעם על ההודעה שלי... וגם לא הייתי שם רוב הזמן... רוב הזמן הייתי או ברחבה המרכזית, או בחוץ עם יובי הדבק הזה שלא ירד ממני לשניה:)) חחחחחחחחח סתם מותק:))) אוהבת אותך!! בראסמי, לפי מה שראיתי באמת הרחבה השנייה הייתה מפוצצת ואנשים נהנו. אז תשכח ממה שאמרתי, מצטערת:) יום טוב!

Uv Kruvi

New member
חחח...

כן איזה מניאק היובי הדבק הזה ,הא? :) שיגע אותי..!

לי היה סבבהההההההה

אבל כל הזמן שאלו אותי אם שתיתי או עישנתי משהו ולא שתיתי ולא עישנתיייייייייייייי אוף לא נורא היה לי כיף וזה מה שחשוב היו צריכים לשים עוד סיסטם משהו כמו 40 שירים
והמקום היה מפוצץ !!!!

crazy dead cat

New member
עידו לא...

היה שיכור או שהוא עישן עידו ילד טוב ולא מעשן
הוא סתם היה עייף כי הוא התעורר ב5 בבוקר והלך לבצפר למרות שהשעו אותו והוא כתב במבחן 2 שורות שלמות
ו...... |P:| והיתה הופעה מאוד מאוד טוב של כרום היה יפה שהם לא מצאו את רועי והתחילו לאלתר משהו המוסיקה הייתה רגילה כמו תמיר לא ממש אהבתי את chik-n אבל היה יותר מדי טראנס והיפ הופ וזהו היה ענק עם השוקולדים שקיות ההפתעה ועוגות

The WizardMan

New member
טוב .... היה מאוד נחמד אתמול ..

בהתחלה היה לי מצב רוח ורקדתי והיה סבבה ואז עלינו להופעה ... הייתה הופעה חביבה אחריה הייתי קצת עייף ( כמו תמיד אחרי הופעות .. ) אבל אז סתם הסתובבתי, דיברתי עם אנשים בלה בלה בלה... ישבתי עם עדי ומאי ונופר .. אממ .. וקרן כמובן ומפה והלאה הערב היה כבר שקט ... אבל חפיף אממ .. וזה שכתב את התגובה מעליי ... מי אתה ?

למעלה