אז איך היה בתכלת?

shirhayam

New member
אז איך היה בתכלת?

אז לראות את לירוי ועודד א היתה התחלה טובה, אתם יודעים החיוך היפיפה של לירוי (חנופה...) והעיניים המטריפות (חנופה שוב..) ואת החזות הדי מרשימה של עודד...תשמעו חוויה לעיניים.. לשבת אחרי שהם הולכים לרקוד ולשחק עם נר, ולשכוח לרגע שאני במועדון ריקודים.. ואז ללכת לרקוד, כי די לא מוכנה שאני אשב בשקט קצת.. ואת מי רואים ברחבה? את מאי עם הסטרייט המהמממממממממם ותשמעו בחיי הוא באמת מהמממםם - אני לא הייתי חוזרת בתשובה רק בגלל חזותו המרשימה.. וכמובן את הבלונדי הכי הכי בעולם - ספיינבאר....השווה לא פחות.. אז רוקדים? רוקדים!!! ולא ששכחתי לומר שגם קינג עומרי בא איתי ועם די? אז בטח, הבחור ובלי להתחנף, ובלי להשתחצן על חשבונו - הכי יפה בעולם - ותסלחו לי כל אלה שהחמאתי להם לפני כמה שורות - הוא עולה עליכם בכמה מידות (פששש אני ממש חנפנית היום). ולרקוד - ואז לקבל את השאלה המפילה של ספיינבאר - האם אני ודי יחד- ממש יחד - כאילו יחדדדד - ואז הוא קיבל את התשובה הכי הכי רצינית שאפשר (הרמת אצבע קטנה......ועוד כמה מילים שכנראה פגעו אך נאמרו בצחוק - חולה עליך אח שלייייי) אבל, כל הטוב הזה לפעמים מתגמד לאור העובדה - שה: 1. מוזיקה לא הייתה משהו - חוץ מכמה שירים שהקפיצו 2. האנשים - אוי האנשים - איייי האנשים - ממש ממש ממש אני לא מתחברת אליהם ואם אפשר להשוות מסיבה בתיאטרון לעומת המסיבות של התכלת, אז תרשו לי לומר קבל עם ועדה - חברה המסיבות של הגייס - עם כל הילדים היפים האלו, ובלי כל הגברים הזקנים מזיליי הריר - הרבה הרבה הרבה יותר טובות(אפרופו תיאטרון, חברה יום חמישי הקרוב- מסיבה - נו מה? עבר חודש או לא?) 3. כמובן הצלופח שעולה על הבמה ומשתגע - ולא מצחיק כלל וכלל והכי גרועה הייתה תצוגת האופנה עלקק - עם הבחורות השדופות וחסרות האמצעים, התסרוקות הנוראיות, אבל אבל אבל - הדוגמן אוף הוא היה שווה - וסטרייט - כן הם עוד קיימים הסטרייטים היפים, אבל הוא כמובן תפוס – נו מה לא פחות ולא יותר הוא והחברה על הרחבה – מתנשקים ועושים לעצמם שמייח –ולכמה חברה קצת בחילה.. נו שוין התצוגה הזו הייתה הקש ששבר את גב הגמל הלכנו – ועוד איזה הלכנו – אני די ועמרי לחבר המתוק של עמרי – אכלנו עוגה, שתינו קפה, פיצצתי בלון של יום הולדת – ונרדמתי – חזק – אני ודי נשפכנו על הספה – ואז – הביתה.. נו חמש לפנות בוקר להגיע הביתה זה מכובד אז היה נחמד מאד, נגמור בשיר מזמור שלום שלום היה נחמד לראותכם היום חחחחחחח שירה

Liroy25

New member
כלל ראשון לפני יציאה לדיסקוטק

לא שותים תה טיבטי
לא משנה עד כמה אמא מסבירה לכם שזה בריא ומנקה את הגוף, או עד כמה אבא אומר שזה טעים נורא או אם אתם משוכנעים ש-5 קילו פחות עד היומולדת זה מה שיעשה אותכם יותר מאושרים. לא שותים תה טיבטי לפני יציאה לדיסקוטק!!! לגבי השאר מאי כבר תפרט...לי יש דייט עם האסלה...

ומקשיבים לסומסום

שהמליץ לך לא
לשתות את תרופת האליל הזאת.חומד-אם יש לך תחושת מועקה בבטן אתה מוזמן לעשות חוקן ואם תרצה אושיט לך יד
לעזרה.

.m

New member
אז ככה

עקב התחייבויות קודמות אני אאלץ להכניס את חלקי בשרשור במועד מאוחר יותר (בתקווה מחר בלילה), אבל הנה פרומו קטן:
הסטרייט המאמם הוא לא אחר מ"רוכב על שחור" המפורסם, שהצליח לשבת איתי על כוס
ספיינבאר נשטף בגל והצטרף לריקודי השורות
גם עודד א
חכו, הסיפור המלא - בקרוב
mai

old crow

New member
נו, ואתם אלה ששיכנעתם אותי בשרשור

האחרון על התכלת לא, אבל בפרוש לא, להגיע לעינוי הזה. טוב יום שישי הבא אולי, אם ואפשר...

Liroy25

New member
שישי הבא לא בטוח שניהיה שם...

אבל ב-10.01 בהחלט כן!! (ללירוי יש יומולדת יומיים קודם לכן)

עצור! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני מתאפקת לא להמשיך את המשפט בצורה המתבקשת....
אל תלך לצכלצ!!! *) קרא שוב את מה שכתבה שירה, שאותה אני לא מכירה אבל היא כנראה בחורה בעלת ראיית עולם מפוכחת ובריאה (למרות שבעניין המוזיקה אני לא כ"כ מסכימה איתך - אני אהבתי את המוזיקה, ברובה לפחות) *) חזור לשירשור צכלצ מלפני שבועיים כדי להיזכר מה גדולה הייתה הטראומה. ואנא, חסוך לעצמך 60 ש"ח (בהזמנה מוקדמת בלבד) כי בכ"ז מיתון, וכאבי לב
מיותרים כי יש מספיק כאב בעולם...
אנאבל

shirhayam

New member
יישר כל אנאבל

וזו הפעם הרביעית שאני עושה את הטעות הזו ויש לי הרגשה שאני אעשה את הטעות הזו שוב (טוב תלוי בקינג עמרי - הרי את יודעת, יש אנשים שבשבילם עושים הכלללל) בכל מקרה אני עומדת על שלי לקבל מבטים של הפשטה בעיניים מאנשים שגילם מופלג - יעני זקנים זה זוועה... ולחשוב רק על הפלוס היחידי שמדי פעם שמים שיר אחד או שנים שבאמת שווים את זה --- אני בוחרת בלא ללכת בכלל. אבל כן, להמשיך את המסורת של מועדון התיאטרון- אם כבר לראות בחורים יפים למה ללכת לחפש אותם במקום שאין אותם???(תכלת אוי ויי זמיר) נ"ב - אנחנו פיזזנו כמה פעמים יחד על רחבת הריקודים במועדון התיאטרון ככה לפחות היה לי נדמה...ואם אני טועה אז לא נורא..

../images/Emo68.gif המממ....

אני לא מכירה את כל הנפשות הפועלות.... אבל סביר שנפזז יחדיו במסיבה הקרובה בתיאטרון
נ.ב. - חייבת להודות באמת אחת קטנה: ביומולדת של לירוי לא תהייה לי ברירה, ואגיע לצכלצ, כך נראה
אנאבל

.m

New member
צכלצ וסטרייט (../images/Emo8.gif) עם אופנוע...

הערב שלי נפתח בפגישה המודברת כ"כ עם סטרייט המחמד (
) של הפורום רוכב על שחור: קבענו ב- 21:30. הוא הגיע רק ב- 22:00, אבל בהתחשב בדרך הארוכה שעשה על האופנוע (GS500 למתעניינים), ובעובדה שהוא היה פשוט
, ושעצרו אותו משטרות וכו´ וכו´ וכו´ אני מוכנה לוותר על ה-(1-) שמגיע לו על האיחור (ואל תתרגל, מותק
). אחרי הפשרה מקוצרת, שלל מחמאות (1+) וכוס תה, נסענו לת"א - הוא בסוודר-צעיף-כפפות-מעיל, ואני בגופיה.
היה שיגי (2+ כמה זמן לא הרגשתי את הרוח הזאת...). התיישבנו בלה-סנטרל הזכור לטוב לתחקור מקדים (1+ על הכנות, 1- על ההתחמקויות. חכה חכה, עוד לא סיימנו
). עד כאן ספרתי 7 הצעות מגברים זרים לחלוק איתי את המעיל/סוודר/צורות חימום אחרות
("הלו בובה, בואי אני אחמם אותך"
3-) בחצות, ואחרי מס´ טלפונים לא מבוטל שכלל את לירוי (3 פעמים), ספיינבר (3 פעמים) קינג עומרי (לא עונה
) ועודד א (ממתינה) הגענו לצכלצ - אבל לא לפני סיפורי הזוועה שחלק איתי הרוכב מהפעם האחרונה שביקר במקום
ספיינבאר המדהים (1+) קיבל את פניי ב
מחמם במיוחד (1+ אוהבת אותך, כבר אמרתי?
), השארנו את הדברים באוטו, ונכנסנו. בפנים כבר היו לירוי (1+, וגם 1+ כי מאמם לך נצנצים), קינגעמרי (1+) עם שירהים (1+) ודי(1+), ועודד א (1+). המוזיקה
היתה פ´סדר, עד שירון אשבל התחיל לשיר את "ווג" של מדונה (2-) |סמיילי מתחרש|, ומילא זה, אבל לפחות תלמד את המילים בעלפה
. בקיצור
. תצוגת אופנה של דיזל/מיס סיקסיטז/רנואר/ועוד משהו היתה
(1-), אבל לפחות זיהיתי את הדוגמן (כן, זה ההוא מתמונות העירום
2+). המוזיקה
משתפרת (1+), עם נפילות לעיתים. היה לי חם. לכל השאר היה קר. היתה מובי. היתה קיילי. מתי רינינג מן
קינג עומרי, שיר הים ודי נוטשים לטובת בית
. היו ריקודי שורות - חברים, זה פשוט מפחיד
באחת הפעמים מצאנו את עצמנו, עודד ואני, מוקפים במפזזי שורות מכל הכיוונים
לירוי
- אתה אשם
והפעם לירוי עושה את הבלתי אפשרי ומצליח לגרור אחריו את ספיינבאר, ואפילו עודד א מחליט לנסות פעם אחת (ושוב:
). היו ריקודי שורות "סלסה". היה מצחיק (1+) הרוכב מחליט לוותר ולפרוש, לא לפני שאנחנו קובעים פגישה נוספת. גם ספיינבאר סוגר את הערב, וכך נותרנו שלושה. שוב קילי. אבל מה עם ריינינג מן
לירוי מחליט שתה טיבטי לא הולך טוב עם הנטיה שלי לטפוח קלות על הבטן שלו (מה יש, הוא יכול להתעסק עם הישבן שלי ואני לא יכולה להתעסק עם הבטן שלו?
), ונשארנו שניים... בסוף גמנחנו הלכנו (טוב, כבר היה כמעט 5...) - ואז מתחיל השלב הנוראי בכל בערב הזה: גיליתי שבשעה 5:30 בבוקר יש לי פנטהאוז ריק, אבל אין לי מפתח... (אוי, למה ויתרתי על ההצעה של הרוכב להצטרף אליו לשינה?). הלם. בלק אאוט. שיחה כבדה (וחשובה) לשעות בוקר מוקדמות. ו... נס
(תמיד ידעתי שמישהו שומר עלי
) - אחרי ששיחררתי את עודד (מעריכה את הדאגה הכנה
), ופרקתי לא מעט חוסר אונים (
), פתאום נדלק האור בפנטהאוז הנטוש: מסתבר שהילדה החליטה שלא לישון אצל חברות וחזרה הביתה, בדיוק בזמן (תבורכי ילדונת...) שאר הבוקר היה לא פחות טראומטי, אבל זה כבר סיפור אחר
. ולסיום: היה אופנוע - היה צכלצ -היה טוב- אף פעם לא לשכוח מפתח
נחזור ב-10/01, לחגוג ללירוי יומולדת. ותודה לספיינבאר על החוויה המתקנת במוצ"ש |נעימים בגב|
mai

old crow

New member
בעיות ............../images/Emo4.gif

אז ככה: 1. אפשר לערוך בירור shirhayam חביבתי על מה זה בדיוק זקנים שתוקעים עיניים???? מעל 25? 30? 35? כלומר שאני אדע אם מותר או אסור לי להסתכל על הנוף האנושי....
2. 60 שקל הם בהחלט שיקול לחומרה בהתחשב בדו"ח של אנאבל.
3. 10/1 לא מתאים. אני אעבוד אי שם בין החוף המזרחי לחוף המערבי - בערך באמצע הדרך ליתר דיוק - רב חודש ינואר.

shirhayam

New member
אני חושבת ש

45 זה זקנים מספיק טוב היו גם כמה צעירים אבל בהחלט המבוגרים האלו לא בשבילי אני מעדיפה לפזז יחד עם 19 - 30 (הכל יחסי) מאשר זה.. כל אחד והעדפותיו הוא

old crow

New member
לא דיברנו על פיזוזים

זה היה עדיין בקטע של עיניים. אוקיי, מאחר, הואיל ובעקבות העובדה שקטגורית הזקנים המוקצים מחמת מיאוס היא 45 פלוס, סיכויי עדיין טובים כנגד 19 -30.

shirhayam

New member
רגעעעעע

אני דיברתי על סטרייטים מבוגרים - שמפשיטים בעינים בחורות ואני לא צריכה להוסיף יותר מזה ולכן, זה קצת דוחה כשזה מגיע מגברים בגיל מופלג זה תשמע - זה הסוג של האנשים ולא בהכרח הגיל למשל: היה לי מרצה - שאוף - הוא עשה לי את זה ובגדול והוא לא כל כך צעיר אז למעשה - אני חושבת שיש להבהיר משהו זה מה שהבן אדם משדר לך - כשהוא מסתכל עליך ואיך שהוא נראה(יעני ערס כזה) בכל מקרה עזוב הסתבכתי עם עצמי שיהיה

Liroy25

New member
דייט שלם איתך והוא עדיין סטרייט?

יאמר לזכותו שזה פשוט בזבוז לקהילה שבחור כמוהו סטרייט!

daniel365

New member
יש משהו לא מובן.... ../images/Emo4.gif

למה אין לכם שום דבר חיובי
להגיד על המקום ועדיין פעם אחר פעם אתם בוחרים במזוכיזם שכזה.... ????
אני חייב להבין...

Liroy25

New member
למי אין משהו חיובי להגיד??

אנאבל ושירת הים סתם מקטרות, כי בתכל´ס הן עשו חיים והיה להן כיף! (אני הייתי שם, אפשר שלא יהיה?)

למעלה