אז איך היה האורבן ?

OldSkooler

New member
אז איך היה האורבן ?

האורבן היה מעולה !! אני עליתי עם Your Troubles וייצגנו בכבוד.. אמנם הרגשתי שלא נתתי את המקסימום שלי אבל היה כיף להתחרות... חוצמזה היו קבוצות מעולות.. כיף לראות איך הסצנה משתפרת משנה לשנה... אם מישהו צילם משהו אז שיגיד משהו... הייתי בעיקר במתחם הברייקדאנס אז לא ראיתי כל כך מסביב... מה אתכם?

OldSkooler

New member
לא נראה לי ש..

הגענו לאיזשהו מקום ספציפי.... התחלנו בשמינית גמר (כמו כולם) מול אשקלון. ניצחנו והמשכנו לרבע גמר מול אריות ציון... חזקים ביותר אין מה לעשות
שם נפלנו... לא הגענו לחצי גמר אז לא היינו ברביעייה.. מן הסתם בחצי גמר היו: lionz of zion - explosive balance look at us - breakoholics ובגמר breakoholocs - explosive balance בכל מקרה למדתי הרבה מהתחרות

DaR 6

New member
בכיף אחי!! שמח לשמוע שנהנית...אין תמונות לSNT

Q חייבים איזה תמונה או משהו לפורום...תעשו לי טובה ותנסו להציג מחברים וכאלה...

SNTQ

New member
המ..

א. SNTQ=רעות. נעים מאוד
ב. לצערי לא הגעתי בגלל החברות המעפנות שלי,אבל אני אשיג לכם היום כמה תמונות מהאירוע

DaR 6

New member
היי רעות

אני דן...מה קורה? בגלל החברות? היית יוצרת איתי קשר ואפילו היינו מארגנים מפגש פורום...

SNTQ

New member
אצלי מצויין,מה איתך?

כה,2 חברות עבדו אז ויתרתי להן ונשארו עוד 2 שהבטיחו שהן באות איתי (חיכיתי לUMM מלאמלאמלאמלא זמן) וחצי שעה לפני הן נזכרו להגיד לי שאין להן כוח.. אז הן דפקו אותי כי זה לחזור לבד (אני ראשלצית ואין אוטובוסים ב6 ואוטו לא רציתי לקחת לתא)

DaR 6

New member
וואלה אני בסדר...

קיצר אז מה את אומרת על הפורום? איך לעזאזל אנחנו מחיים אותו?? זה בעייתי בגלל שרוב הפורום זה מה שיש באתר של LAU וזה חרא של פורום מבחינת הנוחות שלו... איך אני מעביר את מי ששם לפה?

SNTQ

New member
הפורום פה מצויין

בוא נתחיל בזה שתמצא מנהל שיכול להיות על הפורום כמעט כל היום (לא מזלזלת בך אבל טענת שאתה בצבא וחוץ מזה,תמיד טוב עוד מנהל),ושגם טיפה מבין בפורומים,ולהוסיף קישורים,לעשות עמוד פתיחה ולהתחיל להשקיע בתוכן.. קודם כל תוכן,אחכ מביאים אנשים.. כשהפורום ייראה יותר טוב מבחינת תוכן,אני אעזור לך להתחיל להפיץ את הפורום בכל אתר ופורום אפשרי שקשור לברייקדאנס (ואפילו להיפ הופ)
מה דעתך?

DaR 6

New member
אני שונא שזה נשאר על המשתמש של אח שלי...

קיצר אני אבדוק את זה, אני אצור קשר עם הגורמים הרצויים... תקשיבי אני אדבר איתך בחמישי ונתאם בינינו את העניין... רק שאלה: בת כמה את? והאם תוכלי להיות פה כל יום? כאילו לפחות כל יום להציץ בפורום...

SNTQ

New member
סבבה

18 ואכן,אוכל להיות פה כל יום.. אני אשתדל כמיטב יכולתי להביא לפה עוד אנשים בטוחה שיבואו אחרי פרסום מסיבי

DaR 6

New member
ועוד שאלה:

את חושבת שתוכלי להביא לפה יותר אנשים? קיצר אני חייב לזוז, אני קם מחר ב5:30 בבוקר!!! גועל נפש... שיהיה לך יום דבש!!! נדבר מחרתיים...

SNTQ

New member
שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

וגם להגיע לרבע גמר זה מכובד בהחלט

למעלה