אז איך היה החג??

glitter8

New member
אז איך היה החג??

קרה משהו מעניין? נחנקתם מגפילטע פיש? טיילתם? נתקעתם בפקקים? רבתם עם הדודה? אני יכולה רק להתוודות שכל החג הזה טיילתי ולא שמעתי אפילו שיר אחד של דיויד לרפואה (וזה יתוקן מיד...)

YulaShpil

New member
אצלנו החג והסופ"ש הזה היו

בסימן אוכל... עברנו מארוחה לארוחה, אצל קרובים ורחוקים... היה טעים ונחמד, ועכשיו צריך לנוח...

אתה רוצה לדבר על זה?

אם אתה חושב שעכשיו אין לך זמן, חכה עד שתהיה גדול ויהיה לך פ ס י כ ו מ ט ר י (מלווה בקולות אפלים) מו-הא-הא-!

handlessman

New member
דיברתי רק על לימודים?

ברור שהעובדה שאני בי"א תורמת לזה, אבל אני גם מנגן במלא הרכבים, ואני בצופים (להיות ראש צוות צופיות זה להשקיע הרבה מאוד זמן)... אני בקושי בבית עכשיו תאמיני לי... מסתובב עם התיק והגיטרה רוב שעות היום כמו איזה נווד.

אני מצטערת,

אבל אני פשוט מקנאה!, לפחות (חוץ מהלימודים), אתה עושה דברים שאתה רוצה ונהנה מהם ושעושים לך טוב על הנשמה והנפש. ואני לא ממש.... אבל עזוב, זאת לא תחרות 'מי סובל יותר' (למרות שאם הייתה כזו הייתי מנצחת....
), ואני בספק גם שזה הפורום המתאים, פשוט, תשתדל לא לגדול בינתיים, כדי לא להגיע לשלב הזה-זקן, עני מרוד, ולומד לפסיכומטרי......

handlessman

New member
אבל אין מה לעשות הזמן עושה את שלו...

חשבתי לעשות פסיכומטרי בי"ב ולהיפטר מזה, אבל לא יודע אם זה יצא לפועל...

YulaShpil

New member
מנסיון, מציעה לך לעשות את זה

כמה שיותר מוקדם. ככל שתעשה פסיכומטרי קרוב יותר לתיכון, וכמובן בזמן התיכון - מה טוב. החומר טרי בראש - אם זה מתימטיקה, לשון עברית ובעיקר אנגלית, וקל יותר להוציא ציונים גבוהים. מה גם שכשאני הייתי בתיכון הציעו לנו קורס פסיכומטרי בהנחה משמעותית, אז לקחנו
אני בסופו של דבר השתמשתי רק בפטור מאנגלית שהקנה לי הציון של הפסיכומטרי (לאוניברסיטה הפתוחה לא צריכים פסיכומטרי כתנאי קבלה), אבל זה גם משהו (אחרת הייתי צריכה לעשות מבחן אחר לאנגלית).

handlessman

New member
מהדס קיבלתי בדיוק את התשובה ההפוכה...

אז יש לי זמן לחשוב על זה עד י"ב, כי אם אני אעשה את זה בתיכון, זה לא יהיה השנה...

אני דעתי שלי כבר הבעתי בעניין

מה גם, שרוב תלמידי יב' שעשו איתי היום את המבחן- ממש הצטערו שהם עשו את זה עכשיו, כי הם אמרו שזה גזל להם זמן יקר שלא הלך להשקעה בלימודים ובמבחנים של עכשיו, שזה משמעותי כי יש להם עוד מעט בגרות חורף וכיוב'. אבל כמו שכבר אמרתי לך, אם אתה בכל זאת מחליט עכשיו, דבר איתי, עכשיו כשאני כבר 'בוגרת פסיכומטרי', ואחרי המבחן עצמו, אני יכולה לשבת ולעזור לך.

romens

New member
איכס! פסיכומטרי!

גועל נפש, אני בכלל לא חושב על זה, העיקר שעוד מעט אני מסיים את 12 שנות לימודיי=] =] =] =]

handlessman

New member
נו מזל טוב! סיימת עם זה...

אלא אם כן תרצי לשפר (בתקווה שלא תצטרכי)...

למעלה