אז,איך היה החופש...

אז,איך היה החופש...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חופש הסוכות,החופש הארוך ביותר והאחרון שהיה לנו מתחילת השנה הסתיים.
איך העברתם את החופש?, התגעגעתם לבצפר ועשיתם את כל העבודות?
מוזמנים לשתף בחוויות...

לא עשיתם כלום בחופש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

בתחילת החופש הייתי בטוחה שאני אשתעמם בו,בסופו של דבר הכל היה הפוך.
נפגשתי עם:חן,מור וחופית והייתי איתן יום שלם ביחד.. ,ישנתי אצל קארינה ארבעה ימים [והיה כלכך כייף!],הייתי עם קארינה במסיבה ממש כייפית,באשדוד נפגשתי עם נטלי וגם נפגשתי עם שיראל ואני,שיראל,קארינה [ועוד כמה חברות של קארינה] הלכנו לסרט... הייתי עם המשפחה שלי,דודים שלי מח"ול הגיעו לארץ ונסעתי איתם לצפון...

nitzan111

New member
וואו הדר כמה דברים....

אני למדתי לתיאוריה. ועשיתי שיעורים. והייתי אומרה ללמוד למבחן בתנ"ך ואני עדיין אמורה ללמוד אליו. ובקום זה אני פה. מחר אין לי זמן ללמוד בכלל, והמבחן ביום שלישי ויש לי עוד מלא מלא מלא חומר. כנראה בכוח אני רוצה לקבל 60

נ י צ ן ../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תלמדי כל היום שנשאר וכל הלילה[!!!!] את חייבת ללמוד!!!!!! יש לך מזל שאת לא מחוברת כעת, כבר התכוננתי להרצאה בשבילך! לימודים זה חשוב-אז תלמדי! כשנסעתי לצפון זה היה ממשלא צפוי,באותו היום הייתי אמורה ללמוד למבחן שהיה לי למחרת[וכל החופש לא למדתי אליו], אבל למדתי כל הלילה.. חסר לך אם את מקבלת 60!

nitzan111

New member
../images/Emo6.gif

אני לומדת. נשארו לי עוד שתיים עשרה פרקים בערך. אני ש-ו-נ-א-ת תנ"ך. השבוע גם קיבלתי חרא של ציון באזרחות. ואזרחות אני דווקא אוהבת אני לא יודעת מה קרה. יום שלישי הבא יש לי מבחן בספרות. בקיצור לא משעמם
אל תדאגי הדרי גם אני אהרוג את עצמי אם אני אקבל 60 אני צריכה 100 בבגרות. הספיק לי מפח הנפש באזרחות... כמעט כל הכיתה נכשלה חלק בציונים של 17 - צרת רבים חצי נחמה

BARSASOS

New member
בהצלחה :]

גם לי לא חסרים מבחנים התקופה.. היום היה במדעים..לפני כמה ימים במת' ..עוד מעט באנגלית לא חסר :] חחח

nitzan111

New member
תודה!

אז איך היו לכם המבחנים? לי היה בתנ"ך מבחן ממש ממש טוב וקיבלתי ציון טוב. שימשיך ככה (
)

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

התחלתי את הלימודים כמו שצריך,כעת רק צריך להשאר.. במבחן בתנך קיבלתי 91 וזה אחד הציונים הגבוהים ביותר בכיתה.
בעבודה לבגרות באנגלית [על ליאל.אהמ אהמ.
] קיבלתי ציון סופי:מאה והעבודה שלי נבחרה כ"עבודת דוגמא" והמורה שלי מראה לכל הכיתות שהיא מלמדת את העבודה...
,וכולם שואלים אותי על ליאל ונזכרים בה מתקופת בראבו..
אני מיחצנת טובה.
וקיבלתי בעוד הכתבות,בחנים וחיבורים לא פחות מ80...
נו,כמה קיבלת במבחן שעשית השבוע

../images/Emo46.gifספרות

בשבוע הקרוב יש לי מבחן בסוציולוגיה,ביום שלישי. [ואני מאושרת שיש לי מבחן במקצוע הזה.
] ושבוע לאחר מכן יש לי מבחן בספרות ביום ראשון וביום רביעי מבחן בפסיכולוגיה. כל המקצועות שצריך הכי להשקיע.. [חוץ ממתמטיקה ואנגלית והסטוריה טוב,הכל חשוב.
]

nitzan111

New member
בהצלחה

אני דווקא אוהבת ספרות. ולא מתה ( בלשון המעטה ) על תנ"ך. כימיה

BARSASOS

New member
לא נכון, חופש פסח יותר ארוך../images/Emo8.gif

ולי היה נחמד.. הייתי באילת והיה נחמד.. סתם, לא היה עוד משהו מיוחד , אבל היה בסדר..

למעלה