אז.... איך היה השבוע שלכן

me too

New member
אז.... איך היה השבוע שלכן

משהו מיוחד שעשיתן השבוע ....
היום הכי כיפי בשבוע, ומה עשה אותו לכזה?
תוכניות לסוף השבוע....
מפי הילדים......
תודה לנירית על השאלה
פוסט ש"פגשתי" השבוע ורוצה לשתף

חג פורים שמח

עונה.

השבוע הגיע אלינו האביב, שלא להגיד הקיץ. יומיים עם 10 ואולי אפילו יותר מעלות, בלי רוח בכלל (נדיר במחוזותי) פשוט מדהים. עשה לי את השבוע.

פוסט השבוע שלי חייב להיות הפוסט של החברות שגילחו את שיערן לאות הזדהות עם חברתן חולת סרטן.
אני חייבת להודות שאני לא חושבת שהייתי עושה את זה, והאמת שלא הייתי רוצה שהחברות שלי יעשו זאת בשבילי. למרות הכל. זה כל כך מרגש.

me too

New member
השבוע שהיה

האמת, לא היה שבוע משהו.....
משהו מיוחד: היינו במוזיאון החלל והיה נחמד מאוד. וגם סגרתי על שתי קיטנות לקיץ - מה שמלחיץ אותי מאוד, אני שונאת להתחיב מעכשיו לקיץ זה עוד הרבה מאוד זמן.
לסוף השבוע מתוכננת מסיבת פורים, אחת לפחות, אולי שתיים.
הילדון קבל תעודת הצטיינות מהמנהל, בהמלצת המורה, שהוא מדבר צרפתית. האמת, הופתעתי, התחיל את השנה בלי יכולת לדבר או להבין חוץ ממילה או שתיים, ועכשיו הוא שולט לגמרי - מדהים!

ובחלק הפחות נעים, ההורים שלי היו אמורים להגיע עם אחי בסוף החודש ולהיות איתנו בפסח, ואבא שלי, פתאום משום מקום איבד את השמיעה באוזן והטיסה בוטלה, אחי לא יודע אם הוא רוצה לבוא או לא. כולנו התאכזבנו, ואני מקווה שהכל יהיה בסדר עם אבא שלי.
וגם, אמא אחת מהגן בו אני עובדת צעקה עלי, על משהו שבכלל לא באחריותי, ולמרות שזה טיפשי, נעלבתי. עד עמקי נשמתי. ובכלל השבוע הזה היה בסימן רגשי

שיהיה סוף שבוע נעים, ושהאביב יגיע כבר!!! מיציתי את החורף, הקור והשלג

mumfor4

New member
הרבה בריאות אני בטוחה שהכול יסתדר

ועוד משהו אל תתני לאנשים קטנים להרוס לך את היום .
מה זה צעקה עלייך ?? לא סובלת אנשים ששוכחים להתנהג בדרך ארץ . אוף קשה לי עם זה .

me too

New member
כן

אני צריכה ללמוד לתת לדברים לעבור לידי.
ותודה

noaronen1

New member
גם לי היה שבוע אמוציונאלי שכזה

אולי משהו בפריחה??? מאד שמחתי שהשבוע הזה נגמר!
מאחלה רק בריאות.

mumfor4

New member
השבוע החולף

השבוע התחיל בשליחת כמה קורות חיים שלי שלמרבה הפלא אפילו נענו בחלקם , הקטע הוא ששלחתי לכול מיני דברים וצלצלו מחברת כוח אדם ולא היה לי מושג לאיזה משרה מדובר ... מניחה שיתבהרו דברים בהמשך .
ופתאום לא הייתי בטוחה שאני רוצה בכלל לצאת לעבודה ....

היו כמה ימים יפים וזה היה שווה כול רגע , האביב פורץ החוצה ,השמש שזרחה והאירה וניסתה לחמם את הקור . נהיגה באוטו עם חלונות סגורים ומשקפי שמש .

ליוויתי טיול כיתה של הקטנים היה כייף אך מעייף, איזה קשה זה להיות מורה

הוזמנתי לערב בנות , כול אחת הכינה משהו , היה טעים , והוציא אותי קצת מהבית והבאסה של להיות אמאבא כשהזוגי בנסיעה ארוכה . הכנתי לזניה , מרק קטיפתי ועוגת גבינה בסגנון טירמיסו. חילקתי מתכונים בסוף הערב.

סוף שבוע נחגוג את פורים הילדים משתתפים בהמחזה של מגילת אסתר .

חג פורים שמח

noaronen1

New member
איך היתה המסיבה????

איזה יופי עם קורות החיים, יש כל כך הרבה אנשים שמחפשים ומחפשים ולא שומעים תגובה אחת. גם אם תבחרי להישאר עם הילדים בבית, כל הכבוד לך!

mumfor4

New member
תודה רבה , קשה לחזור למעגל העבודה

זה לא שמישהו הציע לי משהו בינתיים ... רק צלצלו אליי לקבוע ראיון שאני משערת שהוא ראיון היכרות
אבל זה גם משהו , אני בוחרת להסתכל על הצד הטוב שבעניין

לגבי המסיבה , אולי לא הסברתי נכון , המחזנו את המגילה בבית הכנסת עם הילדים שלומדים בחדר בימי ראשון
הגדולה שלי , או כפי שהיא מכונה המתבגרת , מלמדת ושאר הילדים לומדים .
פרט לקטנה שלי שסירבה לקחת חלק פעיל והעדיפה לנשנש לחמניות עם שומשום וטחינה
הקטנצ׳יק היה חייל שעמד על במה בפעם הראשונה מול קהל ואמר משפט שלם ( איך התרגשתי
)
הבן השני היה מרדכי היהודי עם טקסט רציני בעלילה , הרבה נחת מהמתוק הזה .
לפני ההמחזה קראנו את המגילה ועשינו המון המון רעש כשאמרו ״המן״ היה ממש כייף וזה בדיוק החלק שרציתי להנחיל לילדים שלי והיה חשוב לי שהם יקראו איתי את המגילה .
בתחילת השבוע היה איזה עניין עם קבר מרדכי ואסתר באיראן של היום והראיתי להם שכול מה שכתוב במגילה היה נכון
היהודים ניצלו ואנחנו חוגגים וזאת המשמעות האמיתית של פורים .

הפורום מתעורר כי אנשים כותבים/מגיבים ״ סיעור מוחות ״זה תמיד כייף .
שיהיה שבוע נפלא
עם בשורות טובות .

noaronen1

New member
פיכסה וטוב שנגמר

לפני הפיכסה, איזה כיף לראות שהפורום מתעורר. כל התנועה, החדשות של לילית - וואו!!! תודה לכל מי שלקחה חלק פעיל בנושא. מאוד מעריכה!!!

והשבוע שלי...למרות שהיה מעצבן ומאוד אמוציונלי ושבחרתי ללכת לישון מוקדם ביום חמישי כדי שהוא כבר יגמר - היו גם כמה דברים נחמדים.

- משהו מיוחד שעשיתן השבוע ....
השבוע הייתי בסדנת אימפרוביציה שארגנתי למאמנים באזור שבו אני גרה והיה מעולה, ומצחיק. יש משהו בלהיות עם קבוצה של מבוגרים שלא אכפת להם לצאת מה- comfort zone ולהינות.

היום הכי כיפי בשבוע, ומה עשה אותו לכזה?
דההה יום שלישי כשהיתה הסדנה כמובן???

תוכניות לסוף השבוע....
אתמול נהננו מהשמש - 70F - התחלנו עם לשים את הגדול בחוג מתמטיקה לקנות לי קפה סוף הדרך ולהיות עם הקטן בגן שעשועים. הוא נהנה וגם אני. רק שנינו כמו בימים הטובים. רגעים קטנים של אושר.
היום לקחתי את האמצעית והקטן למסיבת פורים. הוא כל כך חיכה לחגוג את פורים שהייתי חייבת לקחת אותו למסיבה כלשהי. האמת, היה ממש מעפן כמו בכל מסיבה אחרת שהייתי בה מאז עברנו לארה"ב, אבל בסוף עלו קבוצת תיכנוסטים ועשו הופעה עם חבלי קפיצה והיה ממש מדליק - או כמו שהקטן שלי אמר: ממש cool. לא האזני המן, לא מעגל המתופפים, חבורה של ילדים שעושים קצת טריקים ובסוף נותנים לכל הילדים לקפוץ בחבל. איזה כיף.
מה שכן - שנה הבאה אני בעקבות mumfor4 מסיבה אצלי בבית להורים וילדים. אני יוצרת את המסורת של פורים מחדש.
מפי הילדים...... אני זוכרת שהיה איזה משפט מצחיק אבל שכחתי. sorry

בכל אופן מחכה לשבוע חדש עם אנרגיות חדשות!

למעלה