אז איך היה יום כיפור?

יובי180

New member
אז איך היה יום כיפור? ../images/Emo13.gif

צמתן? מי שצמה- צמה עד הסוף? מה אכלתן אח''כ? אני צמתי, כבר שלוש שנים שאני לא נשברת
ואכלתי עוגיות כאלה שפינטזתי עליהן כל הצום ושתיתי נס, ועכשיו את הבורקסים שאבא שלי הכין עם לחמים כאלה וגבינות וירקות, איזה טעים
מקווה שהיה לכן צום קל (למי שצמה חח
)

pop128

New member
ממ היה נחמד[:

לא צמתי חח, וסתם בערב הסתובבתי עם המון אנשים כמו כל שנהD: ובאו אליי כמה אנשים, אכלנו וכו'D: ולאחר שעשינו רעש הם הלכו .. ואז היה כבר מאוחר ולא נשאר מה לעשות אז כולם התפזרו לבתיהם ולישון. וזהו... היום היה משעמם בטירוווף. אפילו קראתי ספר XD

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo75.gifהיה כ"כ כיף! :)

מי שמכיר את הפרח בראשון לציון, היינו שם..הייתי עם חברות שלי אבל כל העולם ואישתו היו שם D: פגשנו מלא אנשים חח. חזרתי הביתה בשלוש וחצי, נרדמתי בארבע והיום קמתי בארבע וחצי..אז נשאר לי שעה וחצי לצום, עבר סבבה :) חתימה טובה

orpaz14

New member
ממ היה הצוום הכי קל שיש..עבר מהר!

צמתי עד הסוף כמובן :] והייתי עם חברות בכרמל..מקום מפורסם בנתניה שכל העולם, אישתו, אחותו, אח שלו ודודה שלו באים לשם כל כיפור..הייתי שם עד 12 בערך..אח"כ הלכנו(אני, חברות וידידים) לכיוון הבית..ישבנו שם..הכרתי 2 ילדים מצחיקים רצח מבצפר קרוב לבצפר שלי..וגם החלפנו אייסי וזה במקושרים P: וחזרתי הביתה ב5 בבוקר..ישנתי עד 3 בערך.. השעה האחרונה של הצום נמשכה כמו מסטיק..זה היה כזה..עוד חצי שעה, הוא 20 ד'ק, עוד 5 ד'ק..עוד דקה..חחח וזהו..סתם שתיתי תה עם עוגת דבש של אמא, ואז אכלתי פתיתים קטשופ ועם עוף D: חפירה ארכיאולוגית אה?
בכל אופן..זה היה הכיפור הכי מצחיק בחיימשלי.. XD

orpaz14

New member
את נתנייתית או משהו? :O

ומה יש בכרמל.. אממ סתם נחמד שם :] יש רוח של הים, כל העולם שם - פנאן (;

חחח היה נחמד

למרות שממש הערכתי את החג וכן עיניתי את עצמי עד הסוף,ועשיתי חתיכת חשבון נפש.אבל נהניתי המון על הקורקינט!#
עד שאחותי הטיפשה הרסה את הכידון. אחרי זה טרפתי מכל הבא ליד,אואה לא ידעתי שהקיבה שלי מסוגלת לכך

XpinkmeX

New member
../images/Emo41.gif איך היה?

לא משהו מיוחד... בערב הלכנו לחברה ב8 ,חצי שעה אחרי עוד חברה הגיע ואז הלכנו לכיכר כי היה משעמם.. שמה ראינו את אילן גולן ואילנית לוי (שיואוואואואוואאואוואואו אעאעאעאעעאעא... לא.) ואז היה גם שמה משעמם.... הסתוורתי מהלבן o_O למה בגדים לבנים דווקא? קיצררר הלכנו אחר כך לעוד חברה רחוק רחוק ושמה פגשנו עוד חברות אז הלכנו לגן ושמה פגשנו עוד אנשים עד 2 וחצי אני וטל בגלל טל האהבלה הזאתי הלכנו הבייתה התעוררתי ב1 אין לי מושג למה. כל היום הייתי בבית לא היה לי חשק לצאת. זהו D:

pop128

New member
היא לא מבינה שכולם התפזרו חצי דקה אחרינו

קצת טרללה הילדה.

למעלה