אז...איך היה לכם בשברולט..?

‡NoK

New member
אז...איך היה לכם בשברולט..?

אוף..ני שונאת לקום כל כך מוקדם...אבל משהו בתת-מודע שלי מעיר אותי כל יום שבת ב8..(כנראה בגלל שיש "חברים" בערוץ 3). טוב, כן.. אז נהניתם אתמול? למה באו כל כך קצת אנשים?
שייגעצ היה נראה לא נחמד כל כך..לא יודע למה.. אבל נתן הופעה חמודה. ואחרי זה כבר לא יכולתי לרקוד יותר..אז סתם ישבתי חלשלושה והתלהבתי משירים יפים. ועכשיו אני חולה ושותה תה.. טוף..זזתי לראות "חברים"..

Katy Cat

New member
מקפיצה את ההודעה...

כדי שכל שאר אנשי השברולט לא יפתחו שירשורים חדשים...

Gum Cigarettes

New member
אה אז את כתבת שירשור שברולט!

לא שני... אוקיי. היה ממש ממש מספק. אחת המסיבות שהכי נהנתי בהן בשברולט. היה מצחיק שעננים של גראס יצאו מהחדר של מורן כש- שייגעץ היו שם לפני ההופעה...
ואז אני ולי כל הזמן צרחנו להם עלה ירוק.. נוקי.. שייגעצ (הסולן שלהם בכל אופן) לא היה רע... הוא פשוט היה... גראס נו.....
היה כיף לעשות שטויות עם לי והכל. וזה שהגיעו קצת אנשים זה דווקא נחמד... לי לפחות. בקיצור, נההנתי נורא. הלוואי וכל המסיבות בשברולט היו ככה. למרות שקצת התעצבנתי ב"חייל של 100 שערים" אבל זו כבר בעיה שלי.

הכבוי

New member
היה שלט!

היו מעט אנשים, אבל לא מעט מדי, היו צחוקים פוקים (לי מסטולה תמיד או שזה רק הפעם ככה?), היו פוגואים שלטים (למרות שה"יוני" נפתח כל פעם מחדש וזה כאב בטירוף, אבל קורה) ובכלל היה סבב קבב (צמחי). אם הייתי יכול, זו ההבעה שהייתי עושה עכשיו

‡NoK

New member
הוא היה יפה... ../images/Emo3.gif

והיו לו אולסטאר ורודות
ו..ו.. הממ..הוא עשה לי ייסורי מצפון רציניים על הקטע עם הדיסקים..

Gum Cigarettes

New member
אוח תראי...

מטרתו של מוזיקאי אמיתי הוא לא לההיות מפורסם, או להרוויח הרבה כסף, אלא שישמעו את המוזיקה שלו ואת המסר שהוא מעביר בשירים. חוץ מזה, לפי העננים שיצאו מהחדר של מורן.. והבירות שרצו שם... לא נראה לי שחסר לו כסף..

Compulsive

New member
היה סבבה ביותר

למרות ששייגעץ לא היו משהו, לא בגלל ההופעה שהייתה פסדר, אבל בגלל שהם הם
היו מעט אנשים והיה סבבה ככה. לי היה כיף...

גם אני אישית די נהנית...

למרות שהיה הרבה יותר מדי כבד בשבילי בשעות מסוימות. אבל לא נורא... מצאתי מה לעשות. ד"א איך קוראים לשיר הזה, הוא די כבד, יש שם כל הזמן שורה שחוזרת על עצמה: "got to do what they told you" או משו כזה. איך קוראים לו?

The WizardMan

New member
Rage against the machine

Killing In The Name שיר שברולט ותיק ותיק ותיק איך נזכרת רק עכשיו ?

אני לא הולך לשברולט הרבה

ושמתי לב כבר לפני שבועיים או שלוש אבל שכחתי ואתמול שמעתי שוב ונזכרתי תודה.

‡NoK

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחח אמרתי לך שתהנה בסופו של דבר!

חולוני

New member
גם פה מחקתם לי את ההודעה על שייגעץ?

אני רואה שהתחלתם למחוק כל הודעה שניה בפורום.. בקצב הזה יהיו פה אולי 2 הודעות ביום..

למעלה