אז איך היה לכם הכדורסל אתמול?

Glass Prison

New member
אז איך היה לכם הכדורסל אתמול?

פעם ראשונה שדרכתי במקווה מאז הפעם האחרונה שאני זוכר שזה היה בערך בתקופה המוקדמת מאוד של היסודי... היה שם נעים...כפר... אוויר טוב... רק חבל שקצת מסריח..פרות נו... חוץ מהעובדה שהיה תפוס האולם והיינו צריכים לסוע לפארק פרס.. היה הכל סבבה... יאללה יובל!

Uv Kruvi

New member
וואלה היה בן זונה!

מזמן לא שיחקתי כדורסל כ"כ מסודר בד"כ זה סתם אנשים לוקחים כדור ורצים לסל, ואני סתם מתעצבן שזה ככה... והפעם זה היה שווה לאאלה לפחות הקבוצה שלי שיחקה מסודר ונהנתי מכל רגע מקווה שגם אחרים נהנו... וגלעד, לא נראה לי שיש עוד אנשים מהכדורסל שכותבים בפורום אולי בירון והוא כותב פה פעם ב...אז...לא יודע אם יגיבו... :)

Glass Prison

New member
שמע...בסך הכל, גם הקבוצה שלי שיחקה

מסודר...ניר הרג אותי מצחוק מתחת לסל בהתקפות שלנו... וכל המהלכי NBA שעשינו...היה ענק אין מה לדבר... לזכותו של ניר יאמר שהוא רץ בערך חצי מגרש כדי לדפוק למישהו גג וזה היה גדול! אחלה אנשים, אחלה משחקים, קצת לא בכושר (נגמר האוויר) אבל היה טוב בהחלט!

RevitallicA

New member
חמוד...

Nir Rules Baby

Glass Prison

New member
כן...הקטע המצחיק הוא...שאסף אומר לו

זה גלעד...הקלידן שלנו...אז הוא עושה? ואללה? הקלידן של אנולה ג'יי? נקרענו מצחוק...הוא מסתכל עליי במבט תוהה כזה...זה היה מצחיק:)

RevitallicA

New member
חחח...

הוא כזה חמוווווווווווווווווד! ובנות, הוא פנוי! ממה שידוע לי...

Glass Prison

New member
למה היה לך כל כך מוזר? אתה יודע..

אני גר באזור שם...:))) ספר לי מה היה מוזר:)

שזו בערך פעם ראשונה שאני עובר

שם השנה ופגשתי מלא אנשים סתם ככה ברחוב... זה היה יום מוזר שכזה... אתה היית הראשון מבין רבים, אבל הכי שווה.

Glass Prison

New member
חחחחחחחחחחחחחח.....הכי שווה???

אין לי מושג למה...אבל תודה בכל אופן:)

leory young

New member
אלון תמיד מדרג גברים לפי

לא שווה - - שווה - - הכי שווה ככה זה כשאתה פאג
לך אלון מותק

כמה חבל שהאייקון שעושה זין זה בהייד

פארק... אני מדרג הכל כלא שווה שווה הכי שווה וכו' וכו'...

למעלה