אז איך היה ל"ג בעומר? שתפו..

היה משעשע

אני וחברים שלי מצאנו מקום מרוחק מכל הילדים הקטנים החיים בסרט.. והיה מצחיק, ידיד שלי היחיד שלא שתה אבל הוא התנהג כאילו הוא שתה יותר מכולנו חחח.. התפזרנו ב-4 בבוקר כי יש לנו מתכונת מחר וזה היה קצת מבאס

LPMCR

New member
איכשהו תמיד יוצא שיש מתכונות אחרי

ל"ג בעומר! זה נראה לי כבר בכוונה

Kenl

New member
הייתה לי מתכונת אחרי ל"ג בעומר

אבל עברתי אותה like a boss

האמת שעברתי אותה LIKE A BOSS

היא הייתה בגרות מ2010 שפתרתי יום לפני אז זכרתי את כל התשובות!
סיימתי בפחות משעה :)

®NuLy®

New member
מטורף

סתם, הדבר הכי קרוב למדורה היה לקום ב-2 בלילה מהמיטה וללכת לקחת את אח שלי מהמדורה. הממממ כיף! (NOT!)

LPMusic

New member
האמת היא שהיה אחד המשעמים...

לא היה כלום לעשות חוץ מזה שילד שעבר בית ספר בא אלינו והיה אדיר איתו

היו לנו ממש קצת נפצים ובחמש בבוקר בערך כולם התחילו לשמוע מוזיקה מזרחית ברמקולים של ילד אחד אז הלכתי הביתה להקיא.

LPMCR

New member
הייתי בבסיס ><

ישבתי עם חברה והתחרפנו XD
מאיתך?

TheJosh

New member
הזוי...

שיחקנו אמת או חובה ליד המנגל ומישהו התפשט על העמוד >.O
והכי חשוב - אחרי שהלכתי, מישהו התקשר אליי והקליט את כל ההזויות שהיו לכל החבר'ה מתי שישנתי, ואף אחד בכלל לא זוכר את זה! O.O

היה כיף XD

איתי96

New member
אצלי היה גם ממש נחמד!

באנו למקום כבר בשלוש בצהריים כדי שלא יתפסו כי ה מקום דיי מבוקש כל שנה.. הבאנו שולחנות עץ שאף אחד לא צריך שבסופו של דבר נזרקו למדורה.. קיצור.. עשינו משמרות כל שעה מישהו אחר בא לשמור על המקום כדי שכולם יוכלו לנוח בבית.. בשבע וחצי אני ועוד שני חברים לקחנו את כל הבשר שתייה וכל מה שקנינו והבאנו למקום שעשינו בו.. זה מרחק של 10 דקות הליכה.. היינו אמורים להיות 13 אנשים ובסופו של דבר הפכנו ל 19.. האוכל הספיק לכולם אבל הבריזרים והבלו לא.. אז דיי התחלקנו.. בערך בחצות התחלנו להעלות נוסטלגיות מטיולים שנתיים קדומים והיה ממש מצחיק ואז החלטנו לעשות משחקי חברה ואיכשהו בשתיים עשרה וחצי בלילה ישבנו משו כמו 10 חברים ושיחקנו קווה קווה דלה הומק XD אנשים שעברו שם חשבו שאנחנו מסטולים.. חברוה של בני 15-16 משחקים משחקים מוזרים.. הצחוקים המשיכו והיה ממש כיף עד שבשתיים הגיעו חבורה של י"בניקים מסטולים מהתחת והם התחילו עם כמה בנות ואמרו שטויות ובעטו לנו במגנל.. אז פשוט זרקנו ת'שולחן וכל מיני דברים נוספים למדורה והלכנו משם... ישנו מתחת לבית של איזה חבר עד שתיים וחצי בערך וכולם היו גמורים מעייפות אז חלק התקפלו ונשארנו אני ועוד שלושה.. מרחוק ראינו שעולה עשן מאיזה בניין בשכונה שלנו.. בניין של 9 קומות.. הגענו לשם היה בערך 3.. יצאה אש עצומה מדירה בקומה 7.. 6 כבאיות, 3 אמבולנסים ו 5 משטרות.. כל הבניין עם פיג'מה בחוץ מסכנים הוציאו אותם מהר.. מכל העניין יצאו פצוע אחד בינוני ועוד 7 פצועים משאיפות עשן ביניהם ילד בן 1 ובן 4! כתבו על זה גם בוואלה.. יש לי שתי ידידות בבניין הזה אז נשארנו שם כדי לדבר איתם כי הן השתעממו ובייחוד פחדו.. בחמש בבוקר אמרו לכולם שהם יכולים לחזור לבניין.. אני חזרתי הבייתה התקלחתי ובחמש וארבעים הייתי כבר במיטה.. בעשרה לשש ישנתי!..
קיצור.. היה ממש כיף ומלא אקשן! שמחתי לחפור תבואו שוב!

למעלה