אז איך היה מפגש החובבים?

mirigami

New member
אז איך היה מפגש החובבים?

לצערינו כל אחד סמך על השני שיביא מצלמה לצערי הגעתי מאוחר ופול היה ממש חולה אבל היה כיף לראות את כולם. אני מקוה שבמפגש הבא אוכל גם לקפל נשמח לשמוע גם מהחדשים על החויות מהמפגש וסיכמנו שכל אחד יצלם את הקיפול שהוא קיפל עבור הנושא "קיץ" ויעלה את התמונה בפורום.

גילה או

New member
במפגש היה כיף כרגיל.

גם אני פישלתי ולא הבאתי מצלמה.סעדיה לימד אותנו קיפול סביבון העשוי מ3 חלקים .קיפול אותו הוא הביא הישר מברצלונה .יש לציין כי הסביבון מסתובב ממש טוב ובזמן שהוא מסתובב יש אפקט יפה מאוד של 3 הצבעים ממנו הוא מורכב. כמובן שהיה אגף שקיפל תרשים קפלים.... רגב וגיל לימדו דגמים נעים. מתן הביא את קיפול הקייץ שלו -מטקה. סימה הביאה דגם משתנה שהופך להיות :שמשיה,בריכה ,עפיפון...

miriami1

New member
מאד התרגשתי לפגוש את כולם

חזרתי הבייתה ממש בהיי. שמחתי לפגוש את משתתפי הפורום (הפעילים יותר והפעילים פחות). אני חושבת שזה היה מתן שאמר לי ש"נדבקתי במחלה". זה נכון. התמכרתי לאוריגמי לחלוטין. לפחות תאורטית, כי הבעייה היא כמובן חוסר זמן. היצירות שהמשתתפים הציגו היו מרשימות מאד. החרקים מדהימים, אם כי הם מעוררים בי רצון עז לשטח אותם. ניירות הטקסטורה של גילה (אני לא יודעת איך לקרוא להם, "הגיהוצים"?) יפיפיים - הייתי שמחה ללמוד לעשות כאלה. (גילה - לתשומת לבך). מריאנו לימד את קבוצת המתחילים (בה השתתפתי כמה דגמים נחמדים). ניסיתי גם ללמוד וגם לפזול הצידה לראות מה האחרים עושים לידי. למדתי מגיל לעשות שפתיים ואת הסביבון של סעדיה. אני מקווה שעד המפגש הבא גם לי יהיה מה להראות.

למעלה