אז איך היו ההופעות???

LuckyStar

New member
אז איך היו ההופעות???

ראיתם היום את ההופעות של בריטני ושרית חדד??? אז מה היה?? "בריטני ספירס - לייב פרום לאס ווגאס"- הופעה מרהיבה מושקעת ומגניבבה.. כל הלהיטים הגדולים פלוס שירים חדשים מהאלבום החדש התלבושות היו ממש יפות למעט אחת צבעונית שלא מצאה חן בעיניי הנושא- חלום בתוך חלום... אהבתי את הקטע עם ג´ון וייט והילדה על הילדה בתוך תיבת הנגינה. החלק המרגש היה שבריטני דיברה לפני השיר "I´m not a girl" היא בכתה???? עד פה ההופעה היתה פשוט חלום.... אבל... הפלייבק למחצה הרס לי את הקסם... ראיתי הופעה של בריטני שהיא שרה בלייב והיא עושה את זה מצויין, אז אני לא מבין למה דווקא בהופעת ספיישל חשובה כמו זאת היא לא שרה לייב... חבל.. זה הוריד מהאיכות הגבוהה של ההופעה!! אחרי שבריטני כבר הודתה והשתחווה לקהל... וכולנו חשבנו שזהו.. נגמר ואחרי דקות של צרחות הקהל... התחיל לרדת גשם על הבמה ועליו אשליה של בריטני שהולכת ונהיית קטנה... ואז בריטני עולה מתוך הבמה ישר אל תוך הגשם ומתחילה את רגע השיא בהופעה... השיר שעשה את בריטני "Baby one more time" ועכשיו נעבור לשרית חדד- אפקטים מיוחדים או תפאורה מיוחד לא היו כאן.. אבל מה היה?? להיטים של הזמרת הכי טובה כיום בארץ התלבושות עצבנו אותי בטירוף!!! האוברולים האלו ששרית אוהבת ללבוש פשוט מוציאים אותי מדעתי.. לקראת הסוף היא לבשה שמלה אדומה ממש יפה ואז שוב החליפה לאוברול מעצבן... ואז בא הרגע המרגש... שרית שרה את "כשהלב בוכה" או השם היותר מוכר שלו "שמע ישראל" כל פעם שאני שומע את השיר הזה... דמעות זולגות מעיניי. טוב... נגבתי את הדמעות ועם עיינים מנצנצות עברתי לשיר הבא והמסכם "תלך כפרה עלי".. אפילו שהמילים של השיר לא הכי גבוהות.. יש בשיר משהו שעושה לי את זה.. השיא של ההופעה... הפלייבק שלט כאן, למעט שני השירים האחרונים ששם הפלייבק נעלם.. והקול הטבעי והמיוחד של שרית התגלה.. אח"כ עברתי לראות את ההופעה לזכר... סליחה, לציון 30 שנה לקריירה של מייקל ג´קסון... משהו מעניין לא היה שם.. אז ראיתי אותה לפרקים ככה שאין לי הרבה לכתוב עליה.. אני רק אכתוב שהוא נראה נורא!!!! ושמעתי שאחרי שתי ההופעות שהוא עשה (זו היתה הראשונה) הוא התמוטט... אולי זו רק שמועה... אבל לפי איך שהוא נראה... זה יכול להיות

Tom2002

New member
ראיתי

ראיתי את של בריטני....... היה באמת מושקע מגניב מדהים וכו´... * היא שרה חי - בלי פלייבק, הורדתי את ה-MP3 של אוברפרוטקטד ועוד כמה ושומעים שזה לייב. וגם דרך הטלויזיה שמעתי *

אמממ...

בריטני בריטני. שואו אמריקני מתקתק להחריד (בכל זאת, קצת אהבת אמריקה שלאחר אסון התאומים). לא היה משהו ממש מיוחד, היה סביר ואפילו קצת רע (במיוחד הביצוע המזוויע ל-crazy). אם אני הייתי המפיק שלה...

KM-AIR

New member
TOM לא נעים לי לנפץ לך את האשליה

אבל, חמוד, היא לא שרה לייב בכלל. אף קטע לא היה בלייב. מה שאתה שמעת זה מה שבדרך כלל נוהגים לעשות בהופעות חיות: באלאנס שונה של השיר מגירסת האלבום. פשוט לקחו את ערוץ הסאונד שלה והגבירו אותו מעט, הוסיפו עוד טיפה אקו, כך שהיא נשמעת כביכול יותר חזק והמוסיקה יותר ברקע... בסך הכל אנשים באו לראות אותה בהופעה ואכן היא נתנה שואו מצויין ומרהיב. הפקה היסטרית.גם הטע של הפלייבקים יעבור: תבינו, אף בנאדם בעולם הזה לא יכול לעשות תנועות כאלו מוגזמות על הבמה, וה-level של השירה שלו לא ישתנה ולו בקצת. אז בואו ניתן לה את הכבוד הראוי לה, כי יש לה נוכחות טובה על הבמה, והיא עדיין רק בהתחלה: היא עוד תלמד הרבה!

alonbb

New member
הופעה פשוט אדירה!!!!!

בחיים שלי לא ראיתי הופעה אדירה כזאתי!!!! ראיתי כמה קהל היה שם??? רואים כמה שאוהבים אותה וכמה ששונאים רוק מזוויע זה עושה לי טוב בלב :) הופעה פשוט מצויינת כל הכבוד לה שתמשיך ככה לנצח!!!!!!!!!!!!!1 מושלם :)

לוגיקה מדהימה

ברור שמי שהיה שם אוהב אותה(כאילו,למה לקנות כרטיס אם אתה לא אוהב אותה?) אבל תהיה בטוח שבריטני ספירס(שלא באשמתה) היא הדמות הכי שנואה במוזיקה העולמית.

לא ראיתי את ההופעה אבל..

מהופעות של בריטני שראיתי בעבר אני יכול להעיד שכל הגימיקים(אריות,נחשים,מופעי סטרפטיז) באים לחפות על הדברים הבסיסיים שפשוט אין לה-כריזמה,קול וכו´. מי שבאמת מאמין ביכולות של עצמו לא צריך לעלות עם נחשים לבמה.

KM-AIR

New member
ישראלים בהופעה של ג´קסון

אולי זה רק אני, אבל מישהו שם לב שהיו בשורה הראשונה שני אנשים שהחזיקו דגל ישראל ענקי?

alonbb

New member
ההופעה של בריטני

הייתה פשוט מדהימה!!! האפקטים הביצועים של השירים הלעוף באויר עם החבל היה פשוט ענק!! והיא שרה שם את כל הלהיטים הגדולים שלה היא פשוט עברה את מדונה!! ראיתי הופעה של מדונה לפני שבוע בערך והיה נחמד אבל על הפנים ליד ההופעה של בריטני!!! איזו זמרת...והיה ראיון איתה באיזה אתר כתוב ששום דבר לא היה מוכן מראש ולא היה בקראונד..!!!!!!!!!!!!!!!! היא תופעה שלא תחזור על עצמה לעולם!!! מקווה שמצב בארץ יסתדר והיא תסכים לבוא לפה להופעה זה יהיה פשוט - DREAM COME TRUE של כל נער ונערה בארץ!!!!!! BRITNEY 4EVER

DreamS_HunteR

New member
באמת הייתה הופעה פצצה..אבל...

אתה יודע כמה עולה כרטיס להופעה של גב´ ספירס? 108 דולר!!!! + 7.90 דולר על ביטחון ומיקום. הרבה..הרבה..אני מתכוון להופעה בלאס ווגאס.. ולחשוב שאם אני רוצה לסוע להופעה, אז זה גם כרטיס טיסה.. ממש מוגזם בריטני!

KM-AIR

New member
אני חושב שזה היה המחיר רק לגבי

ההופעה הספציפית הזאת! היא היתה מתוקשרת מאד בגלל שנדמה לי שהועברה בשידור חי בזמנו לחיילים באפגניסטן, או משהו כזה (תקנו אותי אם אני טועה) בטוח המחיר להופעה רגילה הוא פחות מזה!

למעלה