אז איך היו ההכתרות

אז איך היו ההכתרות../images/Emo35.gif

באף מקום עוד לא היו ההכתרות? או שפשוט אתן לא מספרות? שלנו היתה שיא היפה
וההצגה-בכלל...

לא אומרים לידי את זה!!!

למרות שלא הייתי- זו ההכתרה של חברות שלי!!! בכולופן- אם את רוצה לראות הכתרה מהממת באמת- מוזמנת להכתרה שלנו! יום ראשון הזה, בשעה 7 וחצי באולמי ראסל בר"ג

לא,כשהן לא צוחקות על מורים

ועושות הכתרה שלמה בנושא חתונה ועוד יורדות עלינו שאנחנו היסטריות שרודפות אחרי בנים..

Efrat K

New member
אנחנו עשינו סווצ'ר שכבתי

קדימה מי ראשונ"ה? יאללה חתונ"ה! כי אנחנו מחזור נ"ה.

עשינו גם סוו'צר וגם חולצה אמריקאית../images/Emo9.gif

על הסווצ'ר כתבנו: 65 מתמודדות 6 שנים 37 שרדו... מחזור נ"ה- כי רק החזק שורד!! (וציירנו אדם סטלן על חוף ים עם עצי דקל..) ועל החולצה האמריקאית כתבו מסביב את כל השמות של הכיתה ובאמצע: 1/8 בלי עינ"הרע (כמובן שיצא יותר יפה... ועשינו את זה בתוך חמסה..)

אממממ זה מסובך..

מחזור מעלינו כשהיו ב-ט' היו הרוב מגב"ש וים אחד קבוצה של 20 ומשו מהם החליטו לעבור לצפירה סתם כי כל גב"ש לומדים שם. ואז חשבו שמשו דפוק בבצפר ובגלל זה כ"כ הרבה עזבו (- וזה לא נכון- הבצפר מעולה) ואחריהן עזבו הרבה מהשכבה שלי ונותרנו כיתה אחת.... ועוד 4 שנים הבצפר נסגר...

אלעריש

New member
שלנו הייתה מתוקה בטירוף...

בס"ד הייתה לנו רק הכתרה בלי הצגה, כי עשינו לפני חודש הצגה ע-נ-ק-י-ת עם כמעט 600 אנשים- לכבוד העשור לאולפנא...
אז עשינו משו קטן ומשעשע לאולפנא... וזה היה בטיול השנתי.. היה חמוד בטירוף.. וזהו.. ו-התגעגעתי! פול זמן לא הייתי פה.. מזל"ט למי שסגרה שירות.. בקרוב אצלי.. (א-מן!) שב"ש

Efrat K

New member
שלנו ביום שלישי

כי לא נתנו לנו זמן לעבוד עליה ולכן דחינו אותה עד פורים.

את רבנית פורים

זה מעין הצגה/מופע/משו שכולל הווי בצפר והרבה בלאגן,שבסופו מכתירים את רבנית פורים

למעלה