אז איך היו הפעולות שלכם היום???

לי הייתה פעולה נחמדה+תיכנסו!!!!!|גב

הצוות שלנו- אני, ועוד שניים ( בן ובת) ועוד רשג"ד שהוא גם כן מדריך העלינו רעיון פ י צ ו ץ !!!!! הרכבנו מערך חדש בנושא "החלל" שבתוכו מורכב הערך רעות וחברות.. עכשיו- איך עושים את זה??? קראנו לזה" מסע בין כוכים בחיפוש בחבר מכוכב אחר"...ענק לא? הפעולה הראשונה- שהייתה היום, הייתה הכנה לקורס החלל.. במערך הזה- כל הפעולות ביוחד הן קורס שלם כביכול של החברות כל פעולה אנחנו הולכים לעשות על דבר חשוב בחברות שמו : אמון, כבוד, יושר וכו´.. בסוף כל המערך יהיה ערב מאאאגניב....אני ממש מקווה שיצא טוב..:) הפעולה היום הייתה בעניין של אקשן כזה... אנחנו ניסינו לא לדבר כל הפעולה ולפני זה הקלטנו את כל ההוראות של המשימות על דיסק (עבדנו על זה טונה של זמן!!!) ובמקום להסביר להם- הפעלנו דיסקמן עם רמקולים קטנים לכל קבוצה בגדוד... (כל אחד הביא משהו..) ברקע הייתה המוזיקה של משימה בלתי אפשרית.. הרעיון היה גדול...אבל קצת התפקשש לנו... טוב- התעייפתי... ודרך אגב- לא נותנים לי לצאת לצופים בכיכר כי אנחנו ( השבט) אמורים לחזור בשתים עשרה בלילה ביום שבת ולמחרת יש לי שעת אפס... לילה טוב:)
_________________________________________________ אני חולה על

סתם, אוהב לעשות רוח.. (המרכז הבוגר)

זו השנה הראשונה שלו, אז הוא עדיין בקטע של להיתלהב מזה שיש לו כוח, ומקשיבים לו, והוא יכול ליקבוע דברים וכו´... אבל הוא היה פעם אחלה בן-אדם, אז אני מקווה שזה יעבור לו... ועל המרכזים הצעירים אף פעם לא אמרתי מילה רעה... הם תותחים אחד-אחד... נועה.

אז איך היו הפעולות שלכם היום???

ספרו, דברו, שתפו... ואם אתם שואלים - לי הייתה פעולה דפוקה - השקעתי 7 שעות בלוח סולמות ונחשים - ובסוף הם ביכלל לא שיחקו בזה - וסתם הלכנו מילחמות מיים עם בלונים - דווקא היה סבבה, והם ממש נהנו - עד שבא המרכז והרס את כל הכיף "כי בלונם זה יקר, 25 שקל לחבילה של 100 בלונים" "ואין מיים במדינה" ו"חניכים יחזרו רטובים הבייתה וההורים יכעסו והם יכולים להיתקרר" ו"זה מראה על חולשה של המדריכים, איך הם ניגררים לדברים שהחניכים שלהם רוצים לעשות, ולא מה שהם(המדריכים) רוצים" שילך ל####, אני והחניכים שלי נהנים עם המיים - זה לא כל הזמן, זה פעם ב... אז מה הבעיה שלו???? נועה.

yuyu yop

New member
אמממ...

נחמדה היו יותר טובות... הייתה לי פעולה על שיתוף פעולה... מ 1 עד 10 הייתי מדרג אותה ב-6 בערך... ואיזה מרכז בן-**** יש לך!!!! שילך לה*****!!! מה הוא חושב את עצמו??? (טוב נו... הוא מרכז שבט...) טוב כדאי שאני ארגע אני מעוצבן מביצפר ומאתמול (ושהמבין יבין...)... ואני צריך להיגמל משלוש נקודות ("...")נכון..?

למעלה