היה נפלא! אולם מלא מפה לפה (ומפה לשם)
אהלן!
עכשיו אני רואה שהיתה נוכחות יפה בירושלים, אז אני מתבאסת שלא כתבתי פה לפני ההופעה שאני הולכת...
יכולנו להפגש
טוב, זו לא הופעה ראשונה שאני רואה של הפרוייקט, רגע...בואו נספור שניה...
קומראן, לפני 6 שנים , בערך..
חדרה, לפני 5 שנים,
יגור- הופעה למורים
ירושלים, לפני שנה או שנתים
נחל זוהר. לפני שנתיים וחצי. עם זמרת אורחת שאיני זוכרת את שמה ששרה את מי נהר והיתה מעולה
טוב, אז זו הופעה שישית, די מכובד, יחסית לנוכחות של מר רייכל בארץ..אה, ופגישה איתו עם הפורום בגילגול הקודם שלו.
אותי מאד ריגש שההורים שלו היו בקהל, ושבחרו דווקא בהופעה הירושלמית. הוא גם ציין שזו היתה ההופעה שסוגרת את הסיבוב ופותחת את הסיבוב של האלבום החדש שממש יצא באותו יום.
לגבי חבורת הבנות שעמדה מצד שמאל של הבמה,
האמת, זה די מחמם את הלב לראות כל כך הרבה מעריצות אדוקות שמדקלמות את המילים...אבל ואללה, קניתי קרטיס כדי לשמוע את הפרוייקט. לא חבורת בנות צועקות.
אם כי, זה מאד הזכיר לי את עצמי לפני 10 ו 20 שנה בהופעות של דיויד ברוזה...לא מתחשבת באף אחד...חחח
אז מזה קצת פחות נהנתי...
הפריצה של ישי ריבו היתה מהממת! אני חייבת לציין שהוא כל כך ריגש והפתיע אותי, והליווי של רייכל עם אקורדיון היה מיוחד מאד.
עד כדי כך שכשהוא ירד מהבמה, אמרתי לעצמי "איך עידן מרים עכשיו את ההופעה לריגוש יותר גדול?" אבל הוא הצליח ...ללא ספק..
ולשאר החבר'ה- רביד כחלני היה פצצתי מתמיד, עם תספורת של קוז'אק. אבל לא אהבתי את תנועות האגן המוגזמות. לא כל כך מתאים לירושלים, ולא ברור מה המסר..."בואו תראו איזה תחת יפה יש לי?" אנחנו רואים...זה בסדר..
סקציית כלי הנשיפה היתה מעולה (טוב, זה כי אני מתה על עומרי אברמוב, ומכירה אותו אישית כבר כמה שנים מהרכב ג'אז שהוא ניגן בו לפני 4 שנים...טרום עידן עידן..)
הזמרות מעולות, הפעם יותר נהנתי מהשירה של כאברה כסאי, הקול שלה יותר צלול מפעם.
וכמובן- מארק קקון וזו'קה פרפיניאן, שהם צמד בפני עצמם (מרק מנגן עם ז'וקה בשלישיית טוקאן) שהיו מעולים!
אגב, שימו לב
טוב - ירושלמים/ות ב 27 לאפריל- ז'וקה עושה סדנת כלי הקשה ברזילאים במנהל קהילתי בית הכרם. רק 30 שקל!! מי שלא בא- מפגר/ת!
ועוד
אחד לזוקה מזל טוב להולדת בנו בכורו
צילמתי, אבל יצא מעאפן.
וכמובן- קניתי את הדיסק החדש...