אז... איך הייתה ההופעה בירושלים/ יגור

מלכה, ברוכה הבאה!
שמו של הזמר שהופיע עם עידן בבנייני האומה בירושלים הוא ישי ריבו

האם זו הפעם הראשונה שלך בהופעה של הפרויקט?
ממה נהנית במיוחד בהופעה?

אז... איך הייתה ההופעה בירושלים/ יגור

ספרו לנו-
נהניתם?
לא נהניתם?
היו סיפורים/ שירים חדשים?
צילמתם תמונות
וחלקים מההופעה?

רוצים לשמוע ה-כ-ל

איזו הופעה משגעת הייתה

ההופעה בירושלים אתמול הייתה יותר ממדהימה והקהל היה חם
!
רק החלה ההופעה עם "שאריות של החיים" והקהל כבר עשה את דרכו לכיוון הבמה
(האמת שהיה אפשר קצת להבין אותם, ההופעה האחרונה בירושלים הייתה לפני חצי שנה...), כמובן שהמאבטחים
עצרו והפנו אותם לצידי האולם.
בשיר "ממעמקים" כבר לא היה למאבטחים סיכוי, הקהל פשוט אמר את דברו ונעמד ליד הבמה.
לאחר מקבץ שירים קצביים
, עידן הסביר בנחמדותו המוכרת, שהם הבטיחו למאבטחים לשמור על הסדר ושאחר כך יימשכו הריקודים אבל מעט מאוד אנשים חזרו למקום.

הסיטואציה הייתה לגמרי משעשעת, עידן היה נראה לי לרגע כמו גננת נחמדה

בינתיים עידן שר את "עכשיו קרוב", ביקש שוב בחיוך מהקהל להתיישב (הפעם הם הסכימו
) ושר את "קוצים".
בין לבין הוא סיפר על ההורים שלו שיחד מגיל צעיר (וגם נכחו בקהל) והודה להם על ארבע שנים של תמיכה.

בהמשך סיפר עידן שהוא מקבל המון פניות מאנשים המעוניינים לקחת חלק בפרויקט.
יום אחד הוא קיבל דיסק
דמו ושם אותו על השולחן בין כל שאר חפציו.
שבוע לאחר מכן, כשסידר את השולחן ראה את הדיסק ושוב הניח אותו בצד וכך כל כמה ימים הדיסק צץ מול עיניו עד שעידן אמר לעצמו שכנראה זה לא במקרה ושאולי הגיע הזמן להאזין.
הוא האזין לשיר היפהפה של ישי ריבו ופשוט לא הבין איך הוא לא כתב את השיר הזה לפניו

כך נוצר ביניהם קשר, עידן מאוד התרשם מישי המגיע מהמגזר הדתי, חייל, נשוי + וזה הוביל לשיתוף פעולה באלבום החדש של הפרויקט בשיר "אור כזה".
מכיוון שישי גר בירושלים, עידן הציע לו להתארח בהופעה ולשיר
את השיר מאותו דיסק הדמו. עידן ליווה את ישי באקורדיון והיה פרגון הדדי ביניהם.

כל חברי הפרויקט היו מדהימים, מרגשים, עם אנרגיות ואפילו רביד הצטרף לחבורה בשירים הקצביים

כשעידן חזר להדרן, הקהל פשוט דרש את השיר "שושנים עצובות" (קהל כזה לא רואים כל יום
) אז עידן קרא במיקרופון לגלעד וזיו שיבואו ללוות אותו מכיוון שהביצוע לא היה בתכנון

אני כבר חששתי שמכיוון שעידן ביצע שיר לא מתוכנן, זה יבוא על חשבון השיר "בלילה" שכל כך ציפיתי לו אבל לא כך היה.
עידן ביצע את השיר באופן מרגש ובעצמה בלתי רגילה.

מוזמנים לצפות בתמונות מהבאלנס לפני ההופעה, ובהמשך היום (או מקסימום מחר) אעלה שלושה סרטונים יפהפיים מתוך ההופעה.

בעיקרון הוא השתתף בשירים הקצביים

הוא שר את "התמכרות", רקד בטירוף והלהיב את הקהל כתמיד

היה משעשע לראות איך בשיר "התמכרות" הוא הצמיד לפיו של מרק את המיקרופון
כדי שישיר גם... חמודים.

הסרטונים מההופעה

שלושת הסרטונים לא באיכות מספיק טובה אבל הם בהחלט נותנים טעימה מההופעה שהתקיימה אתמול בירושלים.

glitter8

New member
היה נפלא! אולם מלא מפה לפה (ומפה לשם)

אהלן!
עכשיו אני רואה שהיתה נוכחות יפה בירושלים, אז אני מתבאסת שלא כתבתי פה לפני ההופעה שאני הולכת...
יכולנו להפגש :)

טוב, זו לא הופעה ראשונה שאני רואה של הפרוייקט, רגע...בואו נספור שניה...

קומראן, לפני 6 שנים , בערך..
חדרה, לפני 5 שנים,
יגור- הופעה למורים
ירושלים, לפני שנה או שנתים
נחל זוהר. לפני שנתיים וחצי. עם זמרת אורחת שאיני זוכרת את שמה ששרה את מי נהר והיתה מעולה

טוב, אז זו הופעה שישית, די מכובד, יחסית לנוכחות של מר רייכל בארץ..אה, ופגישה איתו עם הפורום בגילגול הקודם שלו.

אותי מאד ריגש שההורים שלו היו בקהל, ושבחרו דווקא בהופעה הירושלמית. הוא גם ציין שזו היתה ההופעה שסוגרת את הסיבוב ופותחת את הסיבוב של האלבום החדש שממש יצא באותו יום.

לגבי חבורת הבנות שעמדה מצד שמאל של הבמה,
האמת, זה די מחמם את הלב לראות כל כך הרבה מעריצות אדוקות שמדקלמות את המילים...אבל ואללה, קניתי קרטיס כדי לשמוע את הפרוייקט. לא חבורת בנות צועקות.
אם כי, זה מאד הזכיר לי את עצמי לפני 10 ו 20 שנה בהופעות של דיויד ברוזה...לא מתחשבת באף אחד...חחח
אז מזה קצת פחות נהנתי...
הפריצה של ישי ריבו היתה מהממת! אני חייבת לציין שהוא כל כך ריגש והפתיע אותי, והליווי של רייכל עם אקורדיון היה מיוחד מאד.
עד כדי כך שכשהוא ירד מהבמה, אמרתי לעצמי "איך עידן מרים עכשיו את ההופעה לריגוש יותר גדול?" אבל הוא הצליח ...ללא ספק..

ולשאר החבר'ה- רביד כחלני היה פצצתי מתמיד, עם תספורת של קוז'אק. אבל לא אהבתי את תנועות האגן המוגזמות. לא כל כך מתאים לירושלים, ולא ברור מה המסר..."בואו תראו איזה תחת יפה יש לי?" אנחנו רואים...זה בסדר..

סקציית כלי הנשיפה היתה מעולה (טוב, זה כי אני מתה על עומרי אברמוב, ומכירה אותו אישית כבר כמה שנים מהרכב ג'אז שהוא ניגן בו לפני 4 שנים...טרום עידן עידן..)

הזמרות מעולות, הפעם יותר נהנתי מהשירה של כאברה כסאי, הקול שלה יותר צלול מפעם.

וכמובן- מארק קקון וזו'קה פרפיניאן, שהם צמד בפני עצמם (מרק מנגן עם ז'וקה בשלישיית טוקאן) שהיו מעולים!
אגב, שימו לב
טוב - ירושלמים/ות ב 27 לאפריל- ז'וקה עושה סדנת כלי הקשה ברזילאים במנהל קהילתי בית הכרם. רק 30 שקל!! מי שלא בא- מפגר/ת!

ועוד
אחד לזוקה מזל טוב להולדת בנו בכורו

צילמתי, אבל יצא מעאפן.
וכמובן- קניתי את הדיסק החדש...

שש הופעות זה בהחלט מכובד!

איזה כיף שנהנית

יכול להיות שהזמרת ששרה את "מי נהר" בנחל זוהר היא אינדיה ארי?
אולי תספרי לנו על הפגישה עם עידן? את זוכרת משהו בכלל?

סבב ההופעות באמת עומד להיגמר אבל הוא עדיין לא נגמר. יש עוד שתי הופעות ביום שלישי באשדוד.
מישהו מתכנן ללכת להופעה?

הייתי ביגור בהופעת הצהריים

היה מדהים כתמיד!
כיף היה לראות את אילן ורביד יחד באותה הופעה ...
כיף עוד יותר היה לשמוע את רייכל שר את "בלילה" ,"עכשיו קרוב " וגם את "מכל האהבות "
לסגור ככה סופש זו בהחלט מתנה !:)

האם צילמת
תמונות או סרטונים?

מוזמנת להעלות אותן לפורום או לאשר בפניי ואז אעלה אותן לעמוד הפייסבוק של הפורום.

האם במקרה פגשת מישהו מחברי ההרכב אישית?

כיף לשמוע שנהנית...

למעלה