אז איך היתה הבגרות? בנתיים שמעתי רק תגובות חיוביות!
ט טל מהר גלעד New member 6/7/05 #5 גם אני... שמעתי תיאורים דרך הטלפון וגם שהמבחן היה הוגן וצמוד לחומר והאנסין לא היה קשה מדי.
א איזולירבנדהיתאחדועםפ New member 20/7/05 #13 איפה אני יכול לראות את השאלונים ../images/Emo35.gif שמישהו בבקשה יגיד לי היכן אני יכול לראות את הבחינה שהייתה כי באתר של משרד החינוך לא תמיד מפרסמים את כל הבחינות . בתודה !
איפה אני יכול לראות את השאלונים ../images/Emo35.gif שמישהו בבקשה יגיד לי היכן אני יכול לראות את הבחינה שהייתה כי באתר של משרד החינוך לא תמיד מפרסמים את כל הבחינות . בתודה !
ו ונצואלה אין דומה לה New member 6/7/05 #3 קצת קשה בחלק השני אני קצת הימרתי בשאלה מסויימת, ומצטער שעשיתי את זה. הייתי צריך ללכת על בטוח.
ל ללי שוברת שתיקה New member 6/7/05 #4 ננסה למצוא את השאלון ברשת יותר מאוחר ולהעלות אותו. אני עפה כרגע ואחזור אחורייזה : )
2 260202 New member 7/7/05 #9 לא יודעת אבל תעשה חיפוש בואלה תרשום בעברית תוצאות בגרות או משהו כזה או שתשאל בפורום לימודים אולי הם יודעים
לא יודעת אבל תעשה חיפוש בואלה תרשום בעברית תוצאות בגרות או משהו כזה או שתשאל בפורום לימודים אולי הם יודעים
ש שניייייי New member 7/7/05 #10 אוייי היה קל! ארץ ישראל הייתה הרבה יותר קלה מהמזה"ת, אבל בכל מקרה היה ממש טוב! וחוצמזה, האנסין קולומביה היה כ"כ פשוט! איזה כיף שזה מאחורינו
אוייי היה קל! ארץ ישראל הייתה הרבה יותר קלה מהמזה"ת, אבל בכל מקרה היה ממש טוב! וחוצמזה, האנסין קולומביה היה כ"כ פשוט! איזה כיף שזה מאחורינו
ע ערן חדד1 New member 7/7/05 #12 הבגרות על כל חלקיה היהת הוגנת, קלה עם שאלות גיאוגרפיות טובות וחלקן מאוד אקטואליות כמו נתב"ג 2000, הצונמי ורעידת האדמה באינדונזיה, התהליכים הדמוגרפיים במערב אירופה. שאלות שחלקן דרשו סינתזה וישום גיאוגרפי בנוסף לידע ולתוכן. יישר כח לצוות המחברים
הבגרות על כל חלקיה היהת הוגנת, קלה עם שאלות גיאוגרפיות טובות וחלקן מאוד אקטואליות כמו נתב"ג 2000, הצונמי ורעידת האדמה באינדונזיה, התהליכים הדמוגרפיים במערב אירופה. שאלות שחלקן דרשו סינתזה וישום גיאוגרפי בנוסף לידע ולתוכן. יישר כח לצוות המחברים