אז איך הכרנו
.....

michalas

New member
אז איך הכרנו../images/Emo35.gif.....

ספרו על הפעם הראשונה שהכרתם את נטלי
אני אתחיל בתור הדגמה: אז ככה...פעם...לפני שנים רבות... (ליתר דיוק...5...הרבה...) ראיתי אמטיוי... והייתה איזה אחת שם עם שיר שחרשו עליו.. ילדה בכיתה ה'..מה היא מבינה באם טי וי
אבל אהבתי את השיר
(טורן כמובן...) וכל פעם שראיתי אותו התלהבתי... ואז היא הוציאה עוד שיר וגם אותו אהבתי
ואז אחי קנה את הדיסק שלה
עשיתי לו פלישה לחדר...לקחתי את הדיסק...התאהבתי בכל השירים שלה..... ומאז לא הפסקתי לשמוע אותה ולאהוב אותה
זה הסיפור קורע הלב שלי.... עכשיו תורכם

OldRedEyes

New member
טוז.. אז הנה הסיפור שלי

זה היה בכיתה ו', בחופש הגדול, התחלתי להתמכר אז לMTV. אני זוכרת שהרבו לחרוש על הקליפ TORN ואני התמכרתי לשיר הזה בטירוף... לא הפסקתי לשמוע את TORN. באותו זמן אבא שלי היה בחו"ל אז ביקשתי ממנו לקנות לי את LOTM וזה למעשה היה הדיסק הראשון שרכשתי אם אני לא טועה(בעצם נדמה לי שהספייס גירלס הקדימו אותה.. לא זוכרת) בקיצור LOTM הפך לאחד הדיסקים המועדפים עלי עד היום ולכל טיול/מסע/נסיעה ארוכה שאני הולכת אני לא מרפה מלשמוע את הדיסק המצויין הזה. זהו.

Torn

New member
עכשיו אני../images/Emo8.gif

כמובן שגם הפעם הראשונה שאני ראיתי את נטלי הייתה מ-Torn, ישר התאהבתי בשיר, ושמתי לב שיש לה משהו מיוחד בקול, ז"א יש הרבה זמרות עם קול דומה, אבל היא משהו מיוחד יש לה פשוט קול מדהים
. בכל אופן בימים ההם הייתי בכיתה ו' אני זוכר שהשיר הזה היה להיט, זה פשוט שיר שאי אפשר לא לאהוב, כמובן שמייד קניתי את הדיסק שלה והתאהבתי בכל השירים, עד היום אני אוהב לקחת אוזניות לשים פול ווליום ולשמוע את השירים שלה, ותמיד אני אומר ווווואוווווווו יש לה קול מושלם
. בכל אופן אני פשוט מת עלייה ואין יום שעובר שאני לא שומע שירים שלה, וזהו
.

jt7785

New member
ספור דיי מעניין (נראה לי)

אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא טיפוס של אמ טי וי. באותו זמן שמעתי את טורן והודיתי שזה שיר מצוין, ואחר ביג מיסטייק היה מאוד נחמד אבל אז כששמעתי את סמוק פשוט לא יכולתי לראות אותה. ממש שנאתי את השיר ואני אפילו זוכר את המשפט שאמרתי לאח שלי: "בואנה מי היא חושבת שהיא אז היא הוציאה איזה שיר או שניים טובים אז פתאום היא יכולה להרשות לעצמה להוציא כזה שיר מסריח". פה נטלי נגמרה בשבילי. אחרי כמה זמן, חצי שנה לערך, ידידה מאוד טובה שלי (כבר לא) ואני דיברנו, והיא במקרה הזכירה שהיא אוהבת מאוד את סמוק. אמרתי למה לא ניתן לזה צ'אנס נוסף. שמעתי שוב, ושוב ושוב. ואז זה הכה בי, והתאהבתי בשיר, אבל לחלוטין. באותו זמן הייתי בחור ששומע פאנק (עם דגש קל בפ') ורוק כבד ומטאל, אבל בכל אוסף עם שירים כאלה הופיע סמוק. חברים שלי גיחכו בהתחלה, אח"כ למדו לאהוב גם והבינו, אמרתי להם זה שיר חריג שאני אוהב. בזה שוב נגמר הסיפור שלי עם נטלי. השיר אחרי איזה שנה כבר די נמאס לי, לפחות בשמיעה קבועה, והתחלתי לשמוע פרוגרסיב רוק ולא היה לי קשר בכלל לנטלי. ואז לא מזמן, דיברתי עם חברי לעבודה והוא דיבר על ביוטי און דה פייר (שבאותו זמן דיי חיבבתי אותו משמיעה ברדיו) והוא דיבר עליה (נטלי) ועל כמה שהיא יפה. מיד הורדתי בעבודה את ביוטי, והתחלתי לחרוש - גם בשבילו בעצם. ואז התחלתי לחזור לשגעון וזהו עכשיו אני כולי שלה של האישה הכי יפה בעולם והזמרת הכי טובה בעולם. אני שוב קצת לאט בורח ממנה, הפעם לטובת "היהודים" ולא לטובת "ג'טרו טאל" הלהקה האהובה עליי, אבל מהיום היא תשאר אצלי תמיד. אפשר להגיד שאני ממש מעריץ שלה רק מהשלושה חדשים האחרונים בערך, למרות שהיא תמיד היתה אצלי בלב, טוב אבל זה מובן, בחורה כמו נטלי פיווו אני לא צריך להוסיף היא פשוט כובשת. זהו אני מקווה שקראתם, ואפילו שנהניתם :)

gah

New member
אז ככה:

יום אחד היא התקשרה אלי ואמרה לי: "מה המצב אחי הכל טוב?" אמרתי לה ואללה סבבה, מה איתך? בקיצור דיברנו קצת, אתם יודעים איך זה... קבענו להיפגש, הלכנו למסעדה, היא נראתה ממש טוב, הכל היה סבבה, אבל לא יודע, היה משהו חסר, לא הרגשתי בשל מספיק. זרקתי את המעט שהיה לי איתה לטובת ג'ניפר לאב יואיט וזהו בעצם...

Torn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ד"א ברוך הבא לפורום....

michalas

New member
חחח...../images/Emo6.gif

ברור לך שהכותרת של ההודעה שלי הייתה בצחוק כן
.... אבל הצלחת להצחיק אותי
ודורון-אתה אוהב את היהודים
דבר איתי...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

מתקופת Torn - אם אני לא טועה 1997 , הצצתי ב- MTV או שבעצם שמעתי את השיר בגלגל"צ... אניוואי... שמעתי וראיתי קליפ לשיר חדש של זמרת עם שיער שהייתי רוצה שיהיה לי...
וקול ממש מיוחד, וכעיקרון זהו מהתקופה הזו בערך אני אוהבת אותה...

jt7785

New member
כן אני אוהב יהודים אני לא אנטישמי

או משהו.... לא סתם כן אני שומע רק אותם בעיקר בזמן האחרון....

jt7785

New member
כן, לא ברור לי למה אנשים חושבים ככה

סתם הוא גבר אני הבאתי אותו לפה :|

gah

New member
דורי (דורון) ואני

מכירים כבר שנים... חברים טובים :)

jt7785

New member
חחח יו מכיתה א זה איזה 12 שנה ../images/Emo12.gif

טליבוי אהובי :)

Noamush

New member
אז ככה....../images/Emo167.gif../images/Emo23.gif

הכרתי את נטלי שראיתי את השיר TORN באם טי וי, ומאוד אהבתי את השיר הזה, תמיד שמחתי מאוד שהראו את השיר הזה כי זה היה שיר שמאוד אהבתי. אחר כך שמעתי גם את השירים האחרים שלה שהיו לא רעים, אבל לא קניתי את הדיסק שלה. אחר כך עברו כמה שנים ולא שמעו כלום מנטלי, אני כבר שכחתי ממנה מרוב שכל כך הרבה זמן לא היו לה שירים חדשים, אבל פתאום בשנת 2001 ראיתי את השיר THAT DAY ואהבתי אותו מאוד, הורדתי אותו ושמעתי אותו ללא הפסקה, ואמרתי לעצמי שכשאני אכיר עוד שירים מהדיסק שלה ואם אני אוהב אותם, אני אקנה את הדיסק. מה שקרה אחר כך זה שיצא השיר WRONG IMPRESSION, שהיה שיר חביב, אבל לא השתגעתי ממנו כמו במקרה של THAT DAY, אז הנחתי לעניין הדיסק, אחר כך יצא השיר BEUTY ON THE FIRE ואהבתי אותו מאוד, בינתיים עברה כמעט שנה ועדיין אין לי את הדיסק הזה, אז כמו שאתם מבינים במשך 6 שנים שאני מכיר את נטלי ואוהב שירים שלה, ועדיין אין לי שום דיסק שלה. אבל עכשיו שנפתח הפורום הזה, הוא הזכיר לי כמה נטלי זמרת טובה ועכשיו אני אוריד גם שירים לא כל כך מוכרים כדי לראות איך הם, אבל אני בטוח שאני לא אתאכזב, וכנראה אני אקנה בקרוב את LOTM ובקשר ל-WLI נראה כבר אחר כך.

Torn

New member
כולם הכירו אותה מתקופת Torn../images/Emo99.gif

המילים של השיר: I thought I saw a man brought to life he was warm he came around like he was dignified he showed me what t was to cry Well you couldn't be that man I adored you don't seem to know - or seem to care what your heart s for I don't know him anymore there's nothing where he used to lie my conversation has run dry that's what's goin' on nothing's fine I'm torn I'm all out of faith, this is how I feel I'm cold and I am shamed lying naked on the floor illusion never changed into something real I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn you're a little late I'm already torn so I guess the fortune teller's right I should have seen just what was there and not some holy light but you `crawled beneath my veins and now I don't care, I have no luck I don't miss it all that much there's just so many things that I can't touch I'm torn there's nothing where he used to lie my inspiration has run dry that's what's goin' on nothing's right I'm torn... [chorus]

Human Nature

New member
הסיפור העצוב שלי ../images/Emo7.gif |טל| |צלב|

באיחור אָפנתי הולם, בשנת 2000 הורדתי את "Torn" למחשב. ממש אהבתי את השיר הזה, ואת נטלי הכּרתי עד אז רק כשחקנית (ואוסטרלית באופרת הסבון החביבה עליי, "שכנים"
). אחר-כך הכרתי גם את "Big Mistake" ומשם ועד לרכישת דיסק הדרך לא הייתה ארוכה. קנו לי את הדיסק באילת (אגב, גם לכם האחורה של הדיסק עקום?
), וכששמעתי אותו בהתחלה לא ממש התלהבתי- אפשר לומר התאכזבתי לגמרי מנטלי. לפני שנתיים עברתי על הדיסקים שיש לי, ונתקלתי ב-LOTM. סתם התחשק לי לשמוע את "Torn", אז שמתי במערכת, ובלי להרגיש הגּעתי לשיר האחרון והייתי לגמרי בהתלהבות. עכשיו הדיסק הוא אחד מהפייבוריטים שלי

Torn

New member
לא עצוב בכלל../images/Emo26.gif

גם אני לא התלהבתי בהתחלה מLOTM כי כנראה לא הייתי בוגר מדיי בשביל להבין את המשמעות של השירים,אבל עכשיו כל שיר שלה מדבר אליי ואני יודע שזה אחד האלבומים הטובים בעולם!!!!

למעלה