אז איך הלך עם המטרות השבוע?

michal24

New member
אז איך הלך עם המטרות השבוע?../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

אז נכנסים לסופ"ש, עדיין יש לנו יומיים לסמן וי על המשימות שבחרנו לעצמנו לשבוע הזה. אצלי - בדקתי, ואני שמחה לבשר שעמדתי ב 2 המשימות ששמתי - נרשמתי למכון כושר, הייתי ב 2 אימונים ונפגשתי עם חברה 1. קעבתי כבר עם עוד 2 חברות (אחרות, לא זו שנפגשתי איתה השבוע) לשבוע הבא. ובלי קשר, הייתי ב 2 ראיונות עבודה שזה משהו שאני עובדת עליו כמעט כל יום, לחפש הזדמנויות. ואיך אצלכם ?
שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה ! מיכל

השבוע הצלחתי לעמוד בכמה מטרות

בהתחשב בעובדה שזו תקופת חגים אני לא מבקרת את עצמי. אגב אני מאוד ביקורתית כלפי עצמי. ההספק השבועי : א. 100 כפיפות בטן כל יום ,( 50 בבוקר ו50 לפני השינה) ב. הלכתי 3 פעמים השבוע. ג. הצלחתי באש ובמים עם כמה נפילות קטנטנות לשמור על תזונה נכונה. לדעתי אני צריכה להוריד גג 3 קג' אבל בעיקר צריכה לשמור על כושר . ד. אני באמצע ספר עיוני שמשעמם עד מוות אבל אני חייבת לקרא ולדעת אותו על בוריו. ה. שומרת על קשר ובונה ומרחיבה קשרים חברתיים נוספים. ו. כתבתי 2 טקסטים עמוקים מלאי תובנות ,לקח לי אמנם דיי הרבה זמן אבל התוצאה משביעה את רצוני. לדעתי אין לי סיכוי השנה להתחיל ללמוד אדריכלות , במחשבה שניה אני לא מצטערת, זה גדול עלי השנה, אני ממשיכה בדרך שהתחלתי בה. השבוע חגגתי יומלדת אז
לילה טוב איילת

michal24

New member
איילת - מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מאחלת לך

שנה מלאה אהבה, שימחה ומימוש כל המטרות שתציבי לעצמך !

מזל טוב איילת../images/Emo213.gif

|ביום חמישי ושישי חגגו יום הולדת גם בעלי היקר ובתנו המקסימה בת הארבע|בלוןעל פי הסדר הזה. והקטנה שלנו לא מפסיקה להצהיר החל מיום ההולדת שלה שהיא כבר גדולה כי היא בת ארבע.

ita101

New member
עצה

(כותבים בלי י' לא?) כפיפות בטן לעשות 3 סטים. בין סט לסט 40 שניות הפסקה. כל סט מספר קבוע של כפיפות. אם הולך לך טוב את יכולה לעשות 4 או 5 סטים. פעם ביום מספיק. מתיחות לפני ואחרי.

בוקר טוב איתמר

כן עצה בלי י' . מאז שקיבלתי את העצה הגאונית שאומרת לי לחלק את שני הסטים לבוקר וערב אני מצליחה להתמיד בזה. לדעתך זה לא אפקיטיבי? כי אני מרגישה נפלא עם זה. ולאיזה מתיחות אתה מתכוון ?

ita101

New member
ממה שאני מכיר

עדיף מאמץ של כמה סטים עם הפסקה קלה ביניהם - זה מגביר את המאמץ והסיבולת. וזה הרבה יותר אפקטיבי. גם מה שאת עושה אפקטיבי אבל פחות. המתיחות הן מתיחות השרירים כדי שלא יתכווצו. גם איך שאת עושה את הכפיפות זאת שאלה. יש סוגים שונים של תנוחות. ברור שהרגשה טובה זה מצויין וגם התמדה.

לא משהו השבוע

הצלחתי לבצע שתיים מתוך ארבע המשימות שלקחתי לעצמי. אחת מהן, לסיים את אפיון האתר החדש שלנו, סיימתי כמעט לגמרי אבל עד שלא שלחתי את זה, זה לא סופי מבחינתי. ועוד לא שלחתי. אז זה כמעט
להכין את מסגרת התוכנית החדשה שאני עומדת לכתוב, דווקא הכנתי, ומאוד שמחתי לעשות את זה. אז על זה אני יכולה לסמן
את השניים האחרים לא הספקתי. הייתי טרודה בכל מיני דברים קטנים ששיגעו אותי ועיכבו אותי השבוע. אז עליהם אני מסמנת
לא משהו מבחינת המשימות. ומצד שני בכל זאת עשיתי כמה דברים שהיו לי ממש טובים. קידמתי תחום שמאוד חשוב לי וסגרתי עם שני מקומות לפרסם אותו, כתבתי בבוקר והלכתי בכל יום השבוע - שזה תרם מאוד לחיבור שלי לעצמי ולמלאי תובנות ורעיונות שהציפו אותי. שזה משמח מאוד. התקדמתי בקריאה של שניים מתוך שלושת הספרים שלי, ועשיתי ניסוי קולינרי במטבח שהצליח מאוד. בקיצור, אני אשמח לפתוח בקרוב שרשור מטרות חדש שבו אוכל לתכנן את המטרות שלי לשבוע הבא וגם לבנות לעצמי תכנון שבועי של איך אני הולכת להשיג אותן. סופשבוע נעים לכולנו,

לקשמי

New member
השבוע שהיה

העברתי את רובו בהתנדבות במרכז ליוגה. אני רואה את זה גם כן כהכנה לקורס המורים, כי גם בקורס, כל יום תהיה לנו שעה של עבודה התנדבותית בקיבוץ, ואם אני רגילה לעבוד בהתנדבות כמה שעות ביום, בקורס זה יהיה בשבילי ממש נופש
חוץ מזה אני משקיעה גם בתרגול הפיזי של היוגה, הייתי השבוע בשני שיעורים (בדרך כלל אני מתרגלת לבד בבית), היום יצא לי לתרגל אפילו פעמיים, בבוקר לבד ובערב בשיעור. חוץ מזה החלטתי שאחרי קורס המורים הזה, אסע לאשרם בבהמאס, לעשות קורס הוראת יוגה לילדים. מדובר בקורס שיהיה בסוף חודש אפריל ויימשך שבוע. אחרי קורס המורים אמצא עבודה כלשהי (באמת לא משנה מה, העיקר לעבוד) כדי לחסוך את הכסף לטיסה ולקורס עצמו. ואני ממשיכה לספור לאחור את הזמן שנותר עד קורס המורים. ממחר - נותרו עוד שבועיים וחצי.

השבוע שלי

אני אתחיל בהצלחות רוב הזמן הייתי על ערכי סוכר פחות מ200
. על תזונה מאוד השתדלתי וגם לרוב הצלחתי רק ביום ראשון אדע אם הצלחתי להשיל 500 גר'. השתמשתי במדרגות והליכה בכל הזדמנות אפשרית עליתי במדרגות לקומה חמישית, ואתמול הסתובבתי ברגל יום שלם בירושלים (בכוונה נסעתי לשם באוטובוס ולא ברכב) ועוד הזדמנויות פחות מרשימות.
נרשמתי לקבוצת התמיכה אני אמורה להתחיל ביום ראשון אבל מתלבטת איני בטוחה שאני רוצה את הקבוצה אז פה אסמן
אני מרגישה שאני צריכה עוד פוש רציני המטרות וביצוען נתנו לי תחושת לייט שלא התחייבתי מספיק. אני רואה בהתחייבות לפעילות גופנית על בסיס יומי את הבסיס לשיפור בריאותי ואיני מרגישה שאני מוכנה להחלטה טוטאלית כמו קבוצה,מכון כושר, או חוג. אך אני נחושה הפעם להצליח ולהתמיד במטרת העל שלי שיפור מצב בריאותי.

יפה יקירה - נהניתי לקרוא את הדיווח

שלך. מאוד אפילו. עזבי אותך מהתחושה "לא התחייבתי מספיק" - לי זה נשמע שהיית בעשייה כל השבוע, ואולי דווקא הפוש הזה לא נחוץ של התחייבויות ומטלות והחלטות טוטאליות. אולי דווקא המשימות הקטנטנות שאת מצליחה לעמוד בהן, הן אלו שהכי חשובות. ומאוד (מאוד מאוד) ממליצה לך להמשיך בקטנה ולא בגדולים. כי הגדולים יכולים להכשיל. בעיקר את המחשבה שמכשילה הכל. לגבי פעילות גופנית, מה דעתך להתחייב על 5 פעמים בשבוע, 10 דקות בכל פעם, בתור התחלה? זאת היתה התחייבות שלי לפני הרבה קילוגרמים והרבה שנים. וזה עובד לי עד היום. ממזמן כבר העליתי את זה, אבל רק מתוך הנאה ולא מתוך מחוייבות. ולאחרונה היה חודש שלא הלכתי ברגל בעיקר כי היה נורא חם בחוץ ולא הצלחתי להגיע בשעות סבירות הביתה, אז כשחזרתי לפני שבועיים ללכת ברגל, שוב הסטנדרטים שלי הופחתו. ועכשיו הם חצי שעה ביום (אחרי ששנים כבר צעדתי שעה וחצי כל יום). פשוט כדי לחזור. ואני נהנית כל-כך מההליכות האלו שאין לי ספק שזה יגדל בקרוב. אבל הסטנדרט שלי הוא כרגע חצי שעה בהליכה איטית-בינונית. סופשבוע נעים,

מיכלי כל הכבוד. על התכנון והביצוע.

ואיך התחושה שלך? מרגישה קצת יותר טוב?

dana00

New member
לא משהו....

השבוע די נשברתי. השתדלתי לצעוד כל יום, אבל לא הצלחתי. לצערי כנראה שעליתי קצת במשקל וזה עושה לי הרגשה לא טובה. אני יודעת שכשאני תופסת את עצמי ונכנסת למשמעת עצמית אני מצליחה, אלא שהפעם התחלתי לצאת עם בחור מתוק, ואנחנו נהנים בין השאר לאכול יחד... זה אומר שהדיאטה לא בדיוק הולכת לי:( מדיטציה - גם פה לא עשיתי את זה כל יום. אבל כמעט...זו גם התחלה. החיים שלי לא כל כך מסודרים כרגע, וקשה להתרכז ככה ולהתמקד. צריכה לעבור דירה, מפחדת ממה שהולך לקרות בעבודה, בקיצור הכל מבולבל. מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב ושיהיו חדשות טובות שיהיה לכולם שבוע נפלא דנה

BellA עלמה

New member
שבוע שעבר

שלישי עד חמישי הייתי בצפון כדי לחפש דירה(לייד קריית 8) אני כנראה מתחילה ללמוד במכללה באיזור מצאתי איזה מקום ממש מתוק באיזה מושב 7 ק'מ מהמכללה השבוע הזה מקווה לסגור עיניינים בצורה פורמלית(כלום עוד לא סגור ) ואם הכל יסגר בצורה בה הייתי רוצה (ב'ה) אני אלך לקנות מחשב נייד (אני לומדת את השוק כבר חודשיים כמעט) ולהתארגן. מה גם שיש לי יום הולדת מחר
שנה חדשה אכן התחלות חדשות (ב'ה)

לקשמי

New member
מזל טוב ליום ההולדת ../images/Emo65.gif

בדיוק היום זהו יום ההולדת העברי שלי
(הלועזי היה לפני שבועיים, 28/9 והעברי היום, כ"ג בתשרי)

לקשמי מזל טוב ליום הולדת ../images/Emo77.gif

הצלחה בקורס מורים ליוגה . ושתהיה מורה מס' 1 בארץ.
ועוד הצלחה בהכל מכל כל.
( את צמחונית נכון? ) לי היה יום הולדת עברי בסוכות ( יז' בתשרי ) והיום זה בתאריך הלועזי.

למעלה