אז איך התחיל השבוע?

coffe to go1

New member
אז איך התחיל השבוע?

שלי התחיל על הפנים ביליתי אתמול כל היום עם הבן שלי במיון , אפילו אבא שלו לא טרח לבוא לבקר, הרגשתי כל כך לבד, מכירים את ההרגשה הזו שאין אף אחד אבל באמת אין, לא רק בתחושה, אין למי להתקשר ואין מי שמתקשר. קשה לי, אני אומרת לעצמי יש ימים כאלה והם עוברים אבל על מי אני באה לעבוד, הימים האלה הופכים לחודשים והחודשים לשנים ואין אדם אחד שאני יכולה להניח עליו את הראש, אין אדם אחד שישמע אותי ובאמת יקשיב,שלא יגיד כלום רק יקשיב, אין אדם אחד שאני יכולה לבכות לידו, אין אדם אחד שאני יכולה להתקשר אליו בעת צרה שאני זקוקה למישהו.. כמו אתמול, ישבתי בבית חולים עם הילדים שלי כי לא היה לי סידור לבן הגדול (מסכן איזה בילוי עשיתי לו ) ואני מסתכלת על הפלאפון ואין לי למי להתקשר. אני לא רוצה לרחם על עצמי אבל אני כל כך עייפה מהתחושה הזו, עייפה נפשית ועייפה פיזית. מצטערת על החפירה..

משה רון

New member
זו הרגשה נוראה ללא ספק

התחושה הזאת שאתה לבד בעולם קשה מאד ומתסכלת.
אני מבין שאין קשר טוב, או קשר בכלל, עם אבא של הילדים?
הייתי שמח אם נצליח כאן בפורום ליצור קבוצה תומכת
שתהיה הכתובת למי שזקוק לעצה, עזרה,חיזוק, וחיבוק.
שיהיה למי להתקשר כשקורה מקרה כמו זה שאת מתארת.
אני מוכן לפתוח כאן קובץ של שמות ומספרי טלפונים אליהם אפשר
לפנות במצבים כאלה, או אפילו סתם כשמשתוקקים לשוחח עם מישהו.
ו...קופי את לא חופרת אז DON'T GO

chompit 81

New member
משה

רעיון מצויין בעיני לערוך קובץ של שמות ומספרי טלפון

Falcor

New member
זה באמת לא נשמע נחמד..

מה עם המשפחה שלך ? כלומר ההורים שלך / אחים ואחיות .. משם אין קצת תמיכה ?

coffe to go1

New member
אין אף אחד

יש לי משפחה מפורקת לצערי , יש קשר אבל לא משהו.. ואין מצב שאני מבקשת מהם עזרה, הם הוכיחו לי שאין מה לסמוך עליהם. יהיה טוב, לא? אני מנסה לעודד את עצמי...

Falcor

New member
זה מוסיף על הקושי

אבל יחד עם זאת את גם יכולה לפרגן לעצמך שאת מתמודדת עם קשיים רבים ובכל זאת מצליחה

Falcor

New member
עד היום זה אחד הסרטים האהובים עלי

בגלל הדמיון והתום

גם שיר הנושא מהסרט הוא אחד האהובים עלי
ובחתימה שלי יש ציטוט משם

coffe to go1

New member
צודק

תיארת את זה יפה בגלל הדימיון והתום... אין מה להגיד סרט מקסים..

chompit 81

New member
את ממש לא חופרת

נהפוך הוא- גם הפורום הוא סוג של משענת ויש כאן מי שיקשיב (לפחות ככה התרשמתי עד כה, למרות שהפורום חדש...).
זה באמת מעייף. אני מציעה לך בתקופות כאלה לעשות בשביל עצמך דברים שאת אוהבת, למשל: להתלבש יפה, להתאפר, לקנות בגד חדש או תכשיט לעצמך וכד'. מנסיון, זה משפר ולו במעט את מצב הרוח. אפילו להקדיש לעצמך מעט זמן למרות שהבנתי שאת בתקופה עמוסה...
שולחת לך
חם
שיהיו רק בשורות טובות

coffe to go1

New member
תודה לכל מי שענה על התמיכה

אפילו אם זה תמיכה אוןליין זה כבר מעודד ולי זה עזר, אז תודה

פריאל12

New member
קפה יקירתי

אני אני אני! (מצביעה, מרימה יד...שתיים, ומנופפת בפראות שקפה תבחין בי) - אני אשמע, אקשיב ויש לי מוטת כתפיים, שאפילו עיט לא היה מתבייש בה - משמע, כתפיים רחבות להישען עליהן

ו..... שיהיה ברור בבית הזה שאני רב-חפרני! את יכולה מקסימום להיות סגנית

למעלה