אז איך זה בדיוק עובד?!

catinhat

New member
אז איך זה בדיוק עובד?!

שמישהו יסביר לי בבקשה את הראש הגברי. באמת. אני יודעת שזו בקשה קצת כללית, אבל תמיד אומרים לי שהוא לא כל כך מסובך, שהוא פועל על ערוץ אחד כל פעם, אבל בשביל מישהי שעוד לא למדה לכוון את הווידאו, זו לא בדיוק נחמה. אני מנסה להבין איך יש בנות שלמרות שהן אובייקטיבית לא חכמות לא מצחיקות ואפילו לא כאלו יפות מצליחות למגנט בחורים- אם מישהו אומר לי ציצים גדולים אני מתחילה לצרוח!!!- אני פשוט מנסה לפענח פה את סוד הקסם החמקמק הזה שהופך מישהי לאטרקציה בעוד אחרות (כן, כן, גם אני והכל פה זה מקנאה) יושבות ומסתכלות מהצד בהלם, בעודן מנסות לנקות מעצמן את סימני הרגליים שהשאיר העדר שדרס אותן בדרך למישהי אחרת.

זה מאוד מאוד פשוט

יש דבר כזה למיספר בני אדם שקוראים לו "קריזמה". לי אישית הייתה ידידה מאוד טובה שלא הייתה יפה וגם לא חכמה מאוד.... אבל קריזמתית...

ועוד משהוא

יכול להיות שיש לבנות כאלה אישיות פשוטה והם לא משחקות איתנו הגברים מישחקים מפגרים כאלה.. [את בטח מבינה למה הכוונה]

רחלי360

New member
ומה עם כל המשחקים שאתם...../images/Emo4.gif

הגברים משחקים איתנו? אם הייתי מתחילה לפרט כאן אז הייתי צריכה לכתוב אנציקלופדיה שלמה.............

על האש

New member
אם כבר אז

"כריזמה" אבל לא נהיה קטנוניים נכון?!
.

אני חוששת ש...

ישנו כזה דבר שעונה לשם-קסם אישי! אני לא מתיימרת להבין גברים,אם כי ניסתי בעבר והעלתי בחקתי לא מעט כשלונות. אני פשוט מאמינה בקסם אישי וזה סוד הקסם. תתפלאי ישנן הרבה בנות יפות או חכמות או מצחיקות ואולי הכל ביחד שלא ממש מוצפות במחזרים,בשפתנו...לא מתחילים איתם הרבה או בכלל.לדעתי מה שהבחורה משדרת ולא לגבר בפרט אלא בכלל,משדרת לסביבה,לאוויר,משהו שהיא משדרת מתוכה..אם זה אומר שבחורה היא חייכנית,נעימה,בעלת בטחון אך לא מתנשאת,מישהי שכיף להיות בחברתה,עם שמחת חיים,פשוטה,אמיתית ויחד עם זאת אחרי הכרות ראשנית מגלים שהיא גם איכותית. בכל אופן,לשדר פתיחות ואני לא מדברת על להיות זולה,או מינית ומוחצנת מידי כי זה לא ימכור את הבחורה לקונים הנכונים. נורא חשוב לא להיות סנובית,כי דווקא כל יפות העל או המתחכמות חוזרות הבייתה ביידים ריקות.כל מלכות הקרח שלא זורקות חיוך לשום כיון ומסתכלות על כולם כאילו הן מינימום וונוס או אפרודיטה,דווקא אלו יודעות שלהיות נחמדה לא עולה להן באייקיו ובגלל הפחד הן חוסכות... בכל אופן אולי אני טועה אולי לא,זו רק דעתי...אין ספק שהמראה משחק תפקיד חשוב,אבל לא רק! לסיום...קסם אישי לא יותר מזה.

למעלה