אז איך זה בסוף שכולנו נפגשים?

אז איך זה בסוף שכולנו נפגשים?../images/Emo140.gif

היי לכם
אני הגעתי למפגש פורום של היהודים בעזריאלי ב-23.10 אני מניחה שכבר מלא אמרו לכם שהם הגיעו במקרה למעגל הזה של הפורום והלהקה כשהייתם שם. אני חייבת להגיד לכם, גם ללהקה וגם לאנשים מהפורום כאן - שסיפקתם לי ולעוד כמה אנשים כמה רגעים של אושר.
שמעתי ממישהו "בית הבובות" כאן ולא ממש הבנתי מה קורה... אז כמו הרבה אנשים שהיו לא ממש קשורים התקרבתי והתיישבתי להקשיב והתרגשתי מאוד. זו להקה שהכרתי לאחרונה דרך חברה מאוד טובה שלי, ולשבת איתה ככה לשמוע אותם מנגנים ואת כולכם שרים... זה היה כל-כך יפה. כל הכבוד ללהקה שהגיעה למפגש פורום שלה ועשתה כבוד לאנשים וכל הכבוד לכם על האירגון הזה. הייתה רוח ממש נעימה על הגג, השמש כבר התחילה להיעלם ופשוט נוצרה אווירה מדהימה. ואתם בכלל, נראיתם לי חבר'ה טובים! היה פשוט כיף להסתכל...ולהקשיב. אם אני לא טועה, שרתם את השיר "אמן" בין היתר? (אובייקטיבי..הכל מתחיל בי..) כמעט בטוחה שגם אותו...היה כיף. שיהיה לכולכם חג שמייח ושנה נעימה וטובה.
ההיא מהפורום האחר

hadarisan

New member
איזה כייף לשמוע!!

שמחה שנהנת!!! המפגש הזה הוכיח לכולם למה בדיוק אנחנו אוהבים את הלהקה המדהימה הזאת!

בהחלט הוכיח לי, היה מדהים לראות

אנשים מודים ללהקה על הטקסטים, הלחנים, המוזיקה כולה. ראו שזה לא מפגש של מעריצים עיוורים עם מושא הערצתם אלא מפגש בין מוזיקאים מוערכים לבין מי שמעריך אותם. וזה היה פשוט יפה לראות. יומטוב!

hadarisan

New member
אמרת יפה- ההערכה שלנו אליהם

ולא לשכוח את שלהם אלינו-איתי כל הזמן מזכיר שאנחנו הנגן השביעי שלהם-מחמם את הלב!

hodayoyo

New member
דווקא את אמן לא שרנו../images/Emo60.gif

אבל סיגפו, בית הבובות, אישה כנענית, שמש...
תישארי ובמפגש הבא תבואי כחברת פורום

חחח כן..

שרנו עד תחילת הבית השני וזה נדמה לי גם מוקלט אצלך.. הודיה את חייבת להעלות לנו את ההקלטות

hodayoyo

New member
זה עושה בעיות ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

זה מופיע כקבצים מוזרים כאלה ומישהו ניסה לעזור לי ולא ממש הצליח. היום כשאני אחזור מעזריאלי אני אנסה שוב

האווירה באמת הייתה מדהימה..

באמת, אם זה היה אנחנו שישבנו במעגל, ונתן שניגן לנו ואיתי שדרש שנשיר כי רצה לשמוע אותנו וכל מה שסיפרו לנו וכן גם השמש התחילה לשקוע היה די אינטימי אני חושבת:) ובאמת יש לנו אחלה חבר'ה בפורום:) אני שמחה שיצאת מהיום הזה עם כמה רגעים של אושר.. תראי את זה כהזמנה להישאר, ממש כיף כאן:)

Bitch47Percents

New member
../images/Emo45.gif

[ואת זה אני אומרת בתור אחת שקראה כאן לפני כמה זמן, ולא נשארה כי "עמוס מידי", אבל אחרי המפגש.. וההופעה היום.. אני פה כדי להשאר [: ]

היי מותק:)

את מוזמנת להציג את עצמך, ולהעלות תמונה אם יש, שלפחות נראה אם אניזוכרת אותך מהמפגש או משו:) תהני כאן..

Bitch47Percents

New member
../images/Emo9.gif

אז אממ.. אני דפנה
בת 18, חולונית, מתגייסת עוד 3 שבועות זהו נראה לי
לבשתי חולצה שכתוב עליה im the bitch אם זה עוזר

talba3

New member
וואי איזה כיף לשמוע את זה

ברוך הבא גם ממני לפורום והיה ממש מדהיפ ואינטימי המפגש וברור שהם שרו את אמן חח אני ביקשתי מנתן לנגן את זה חח (טוב אני ביקשתי ממנו כמעט כל שיר חח) באמת היה ממש איכותי וכיף גם שהם זכרו אותנו בהופעה בבארבי וכמו שאמרת בשירשור באמת להקה שמגיע לה כזה קהל מדהים כמו שהיה בבארבי (ואני לא מדבר עליי אלא אל כל הקהל שהיה בהופעה) אווירה ממש לא נורמאלית הייתה

למעלה