אז איך חגגתם את הסלבסטר?
ב ברררר New member 1/1/06 #2 הייתי במסיבה פה באחד הישובים ומסתבר שזה לא רק לשכבה שלו אלא גם לי"ב וי"ג וכרמיאל ותפן והרדוף וכפר ורדים........... קיצור היו טונהההההההההההההה אנשים!!!!!!!! אבל היה כיףףףףף למרות שלא מצאתי את חבר שלי ב12 בלילה .
הייתי במסיבה פה באחד הישובים ומסתבר שזה לא רק לשכבה שלו אלא גם לי"ב וי"ג וכרמיאל ותפן והרדוף וכפר ורדים........... קיצור היו טונהההההההההההההה אנשים!!!!!!!! אבל היה כיףףףףף למרות שלא מצאתי את חבר שלי ב12 בלילה .
D dsol New member 2/1/06 #3 אממממ עם חברים משחקים משחקים מוזרים ורואים סרטים וצוחקים ובחצות דודי היה לבד מתנשק עם אף אחת בודד וגלמוד
אממממ עם חברים משחקים משחקים מוזרים ורואים סרטים וצוחקים ובחצות דודי היה לבד מתנשק עם אף אחת בודד וגלמוד
A Amber New member 2/1/06 #5 המממ... הייתי ב"מסיבה" לא כיפית ומזל שהיו שם כמה מהמקסימים שלי מהעבודה שהצילו אותי... והתנשקתי עם חברה שלי בחצות
המממ... הייתי ב"מסיבה" לא כיפית ומזל שהיו שם כמה מהמקסימים שלי מהעבודה שהצילו אותי... והתנשקתי עם חברה שלי בחצות
ב ברררר New member 2/1/06 #6 ../images/Emo2.gif לסביט ../images/Emo3.gif (לסביתת ../images/Emo3.gif).