אז איך חגגתם את יום המשפחה?

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך
קניתי לאמא שלי זר של נרקיסים../images/Emo39.gif

מכיוון שיש להם ריח כי לראות אותם היא לא יכולה. היא מאד אהבה את זה במיוחד את העובדה שלא שכחתי אותה. אחר כך האחיוניות שלי עשו חגיגונת קטנה לכל המשפחה ונתנו לכולם מתנות קטנות וחמודות. היה נחמד מאד. בעלי אפילו לא התקשר לחמותי לברך אותה. זו לא הבעיה שלי.

jif

New member
חמי וחמותי

נופשים בטבריה, אז ביקשתי מהקבלה שישימו להם חב' שוקולד עם פתק מאיתנו בחדר(השוקולד היה על חשבון המלון
). בעלי,אני והילדה ישבנו לשם שינוי לאכול יחד ארוחת ערב שהסתיימה כמובן בג'יפה רצינית מתחת לכיסא של הילדה שהחליטה לבדוק את הגרביטציה בעזרת צלחת מלאה מרק, איטריות, קציצות ועוד ובערימת כלים ענקית בכיור שלכבוד יום האם (אופס, משפחה) חיכתה אחר כבוד למגע ידי הענוג (
). לפחות את הבית שטף הבעל.

ג´יפי יצאת גדולה ../images/Emo140.gif

שמת להם פתק וקיבלו שוקולד על חשבון המלון אבל ממך. נהדר. אני צריכה ללמוד את השיטה הזאת לצ´פר אנשים על חשבונן מישהו אחר. ובאשר לאקספרימנטים הפיזיקליים שהמלאכית שלך עושה במטבח ובטח במקומות אחרים, טוב אותי זה רק מצחיק.

איך ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

רצתי לביתה של אחותי בשעה 16:30 בשביל לחכות למוביל שיוביל לי את הסלון אליי הביתה, בנתיים קשקשתי עם אור בפלא. עליתי 4 קומות בלי מעלית עם המוביל , נסעתי הביתה . נלחמנו עם הסלון והמוביל המטופש חרץ לי חצי קיר בשביל להכניס את הסלון הביתה (עד שהבהרתי ל"כורדי" שאת הספה הגדולה מכניסים בזוית מסויימת , זווית? מאיפה כורדי מבין מה זה זוית) את הסלון שלי העמסנו על המשאית ושוב נסענו לאחותי הבכורה. עד כאן היה הפרומו., נקיון הבית מהבלאגן של המוביל הדביל, סידור ואירגון מחדש של הסלון. ארוחת ערב לזרובבל , גיסתי המלעונה קפצה לביקור עם שתי בנותיה (סיפור שיבוא במשך היום) אימי ואחותי קפצו במהלך חילוק הזמנות לחתונה , מכונת כביסה ותליה. ברקע חדשות מורחבות על האסון הטרגי, ולפניאל ריב קשה עם צעקות ואיומים על בעלי שאם יעיז לישון בסלון!!!!! (האדון החליט שסוף סוף יש סלון שהוא לא מוזיאון ואפשר לישון בו בכיף, בכיף? בעין שלו בכיף? סלון דנדש מעור שיקבל צורה של הבטן שלו? אני אקרע אותו !!!!!!!!!, גם כך אני רואה את אביו ישן בסלון בכל פעם שאנחנו מגיעים ובא לי להקיא את נישמתי) הלכתי לישון עייפה אך מרוצה

סיגלי, לא מבינה מה הולך אצלכם?../images/Emo3.gif

מה זה? אתן מחליפות סלונים ביניכן מאחת לשניה. אחר כך חוזר חזרה? ולגבי שינה בסלון. צודקת זה ממש מגעיל. זו תופעה של זמנים עברו של אנשים שגרו בחדר אחד או שנים עם המון ילדים אבל לא יכולים לצאת מההרגל. האמת היא שזה ממש לא נראה טוב להכנס לבית ולראות את בני הבית שרועים על הספות עם שמיכות וכריות. אחותי עושה את זה ואני אף פעם לא מבינה למה. אם בן אדם יש לו 7 חדרים ושני ילדים למה לישון בסלון?

עשינו החלפות בגלל האחות המתחתנת

אחותי ההכלה החדשה (בע"ה) נכנסה לבית החדש ובביתה הישן (שאותו היא הולכת להשכיר) נשאר הסלון הקודם (חדש גם כן , כולה בן חצי שנה ואפילו עדיין עם הניילון הקרטונים) אז עשינו טרייד אין בין הסלונים. לקחתי את שלה ואת שלי העברתי לאחותי הגדולה יותר (אותו סלון ואותם צבעים רק יותר רחב משלי ובן אותי גיל) אכן לישון בסלון זה מגעיל ואני לא מתפשרת על כך. תתארי לך שאנחנו באים לביקור אצל חמותי וצריכים לשבת על מצעים של האבא. מזעזעזעזעזעזעזעזעזע!!!!!

אורא

New member
ואני בשעה 7:30 בבוקר התקשרתי

לאחי יחידי והזכרתי לו שיום האם היום לא משפה אלא יום האם. והחמוד ישר אמר טוב תרשמי אותי איתך בברכה וטוב שהזכרת לי
שלחתי לאימי פרחים ולגיסתי הבכורה גם שלחתי פרחים
אחרי העבודה ביקרתי בסופר פארם ופינקתי את עצמי בכל מיני קרמים, בושם ועוד .... הגעתי הביתה בסביבות 7:00 בערב. כמובן האדון כבר אכל והוא מול הNBA ואי אפשר לנשום לידו
סידרתי וארגנתי את הבית, מקלחת והתחילו הטלפונים מאימי וגיסתי. אמא שלי התקשרה להודות לאחי וגיסתי ענתה לה, אז אמא שלי אומרת לה בטלפון התקשרתי להודות לבני על הפרחים, גיסתי שואלת איזה פרחים לכבוד מה?? ואמא שלי עונה לה יום האם היום, וגיסתי שואלת את אמא שלי למה אף אחד לא אמר לי?? אמא שלי עונה לה גם בעלך לא ידע אחותו אמרה לו אז גיסתי שואלת את אחי והוא עונה כן אור הודיעה לי ואז אמא שלי אומרת וגם את הברכה אור כתבה?? ואז הוא עונה בטח בטח
ראינו חדשות ובשעה 21:30 למיטה לישון

וכל זה עוד לפני החתונה? מה לאחר ?

תרשמו לבית אבות ? או ל 60- ? יאללללללה יבטטטטטה תצאו לבלות , תחרשו את העיר, תקרעו את המועדונים אחר כך זה כבר לא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!! יפראיירית,,,,,,,,,,,,, אני עד גיל 34 היו צריכים להדביק אותי עם סופר גלו למיטה בכדי שאשן לילה שלם.

אורא

New member
אני לא מהטיפוסים שמבלים ../images/Emo6.gif

אחרי יום עבודה מפרך , וקניות אין לי כוח עוד לצאת לבלות,
חוץ מזה שהחורף והקור הורגים אותי כך שאני לא אגיע לגיל 60

בולי27

New member
גם אני לא ממש חגגתי......./images/Emo4.gif

הגעתי הביתה מוקדם (כי לא הרגשתי טוב) ונרדמתי.... בעלי תפס יוזמה והלך לקניות, חזר וסידר הכל במקום!!! התעוררתי וטיגנתי שניצלים לכל השנה הקרובה (אם כבר נכנסתי למטבח, מה שלא ממש קורה בזמן האחרון) אח"כ חזרתי למצב מאוזן, והמשכתי להתבכיין כל הערב שאני לא מרגישה טוב ושלא קיבלתי כלום ליום האם אפילו שאני כבר 1/5 אמא....

jif

New member
תתנחמי

גם אני לא קיבלתי כלום ואני אמא שלמה!

תזהרי בולי../images/Emo18.gifלפי תיאורך ../images/Emo5.gif

את הולכת לפתח תיסמונת מאוד קשה וחשוכת מרפא וזה נקרא בשפה הרפואית : ה אם הפולניה תגשי לרופא ודחוף
לפי התסמינים של חמותי זה בא קומפלט עם שפם ודמעה תמידית בקצה העין

בולי27

New member
../images/Emo6.gif

יש לי רק תיקון אחד.... יש לי הרבה יותר מדמעה תמידית בזוית העין, יש לי מעיין שלם שמתפרץ בכל הזדמנות.... ולגבי השפם....אני חיה מביקור לביקור אצל הקוסמטיקאית ובדיוק תפסת אותי....

מנופ

New member
אני לא קיבלתי כלום

אפילו לא ברכה, כלום, איזה רעים... האמת, בעלי המסכן עסוק עם פטמה ופטימה שאין לו זמן למשפחתו האמיתית. לא נורא, אני אפנק את עצמי מחר ושיתפוצצו כולם.

הגנובה

New member
יום המשפחה שלי (של כולנו) לווה בעצב

פנימי בעקבות מותו של אילן רמון, אבל בעלי לקח חופש מהעבודה ויצאנו להסתובב... הוא קנה לי 3 חולצות ומעיל עור - וישבנו ביפו לאכול "על האש" .... חזרנו הביתה בסביבות 4 אחה"צ - וזהו... בערב בעלי הלך לשחק טניס ואני נשארתי בבית - חצי מעולפת...

../images/Emo10.gifכולם כך נהגו אתמול../images/Emo4.gif

לא הייתה שמחה וכל החלק של החגיגה התנהל בצנעה רבה. העצב עדיין נורא וילווה אותנו עוד תקופה ארוכה, אין מה לעשות מדינה קטנה והצרה שלו היא גם הצרה שלי. (נ.ב
מזל שבעלך נהג באיפוק עם 3 חולצות ומעיל עור, תתארי לך עם רף המצב רוח היה גבוה הוא היה קונה את כל הקניון)

הגנובה

New member
לא חושבת... אם רף מצב הרוח היה

גבוה יותר או נמוך יותר... בעלי זה בעלי... צריך להכיר אותו בשביל להבין במי מדובר
הוא פשוט מתוק כזה - ואין מה לעשות

לאשה מיוחדת צריך שיהיה בעל מיוחד

לא
גם בעלי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מיוחד
כשהוא ישן

למעלה