אז זהו שכבר ניסיתי לפתור את הסיטואציה...
אולי אם אני אפרט קצת יותר על מערכת היחסים הזו, תוכלו לסייע יותר.. אני בת 20 וחברי גדול ממני בשנתיים פחות או יותר. אנחנו ביחד שנתיים וחצי וחשוב לי לציין שעד לפני 5 חודשים בערך הכל היה מצוין כמו שאומרים. אנחנו מאוד אוהבים ולא היינו רבים ואם כן היה יוצא לריב זה היה קורה לעיתים רחוקות ועל דברים שטותיים ביותר. הוא תמיד היה מחבק ומנשק ומביע אהבה והיינו מבלים הרבה ביחד רק שנינו לבד (גם עם חברים אבל בעיקר לבד). בתקופה האחרונה הוא לא מחבק ומנשק יותר אלא אם כן אני אומרת לו שיחבק אותי או שאני יוזמת את החיבוק או הנשיקה, ואם כבר הוא מנשק אותי, הוא נותן לי נשיקה קלה על השפתיים כמו אמא או איך שלא תקראו לזה. בנוסף, בכל פעם שאני מנסה לדבר איתו על דברים כאלה וכאלה שמפריעים לי במערכת היחסים שלנו, הוא ישר מתגונן ומתחיל לתקוף ונוצר מצב שאין עם מי לדבר אז ככה שאני מבליגה ומעבירה הלאה אחרי כמה זמן ששוב נמאס לי ואני שוב מנסה לדבר איתו ומסבירה לו שאני רוצה שהוא גם ידבר שיגיד מה הוא חושב ומרגיש והוא אומר שהוא לא מדבר על הרגשות שלו ושהוא לא כזה וככה הוא ואין מה לעשות ושינסה לשפר את מה שאמרתי ושייקח לתשומת ליבו רק שהוא לא עושה את זה ושוב אותה שיחה חוזרת על עצמה כל כמה זמן והוא מתעצבן כי אומר שאני "חופרת" ואני מסבירה לו שאני חוזרת על עצמי כי הוא לא מדבר ולא עושה כלום אז אני לא יכולה לנחש מה קורה איתו. אוף בקיצור אם לסכם בקצרה את מה שאמרתי: 1.הוא לא מביע חיבה,אהבה, רגשות...לא מחבק, לא אומר שהוא אוהב אותי אלא אם כן אני אומרת לו אז הוא אומר חזרה וגם זה בקושי... 2.אי אפשר לדבר איתו.. ורק לידע כללי כשאני מדברת איתו אני לא עושה זאת בתוקפנות ולא באה אליו בהאשמות..אני פשוט אומרת לו שאני מתגעגעת אליו, שלמרות שאנחנו מתראים כל יום אני מרגישה שהוא לא איתי, שאני מתגעגעת לחיבוקים שלו לנשיקות שלו..